Σαρωτικός Ιωνικός, 2ος ο Ατρόμητος, διακοπές ΟΦΗ, Αστέρας Τρ. – Η πορεία στα play out (vids+pics)

Σαρωτικός Ιωνικός, 2ος ο Ατρόμητος, διακοπές ΟΦΗ, Αστέρας Τρ. – Η πορεία στα play out (vids+pics)

Ο Ιωνικός έχει στο μίνι πρωτάθλημα το 1/3 των συνολικών του βαθμών! Ακολουθεί ο Ατρόμητος, «άδειασαν» ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης. Οι συγκρίσεις των ομάδων.

Ο Ιωνικός με το 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης πρώτα απ’ όλα έβαλε τέλος στα σενάρια.

Οδήγησε τον Απόλλωνα στον γκρεμό, τη στιγμή που η Λαμία περνούσε νικηφόρα από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Για δεύτερη φορά φέτος. Ο Ιωνικός είναι μαζί με τον Ατρόμητο οι δύο από τις οκτώ ομάδες, που είναι αήττητες στα play out.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού εξασφάλισε άνετα την παραμονή, ενώ και οι Περιστεριώτες έδιωξαν ουσιαστικά το άγχος με το 2-3 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ιωνικός και Ατρόμητος, λοιπόν, είναι και αυτοί με τους περισσότερους βαθμούς στα play out.

Οι Νικαιώτες έχουν εξαιρετική πορεία και σε πέντε αγώνες έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Στην κανονική διάρκεια σε 26 ματς είχαν 26 βαθμούς. Συνολικά, δηλαδή 39 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι έχουν συγκεντρώσει στα play out το 1/3 των συνολικών τους βαθμών. Εκπληκτική και η επίδοση στο σκοράρισμα.

Ο Ιωνικός είχε 26 γκολ υπέρ και 34 κατά στην κανονική διάρκεια. Μέσο όρο δηλαδή έναν βαθμό και ένα γκολ. Στα play out έχει σημειώσει 14 γκολ κι έχει δεχθεί τα μισά, επτά! Πέτυχε μία πεντάρα επί του Απόλλωνα, δύο τριάρες και μάλιστα εκτός έδρας (με 2-3 και οι δύο σε Ηράκλειο και Τρίπολη) και μόνο με τη Λαμία εκτός, όπου νίκησε ωστόσο, είχε κάτω από δύο γκολ. Έφερε επίσης 2-2 με τον Βόλο στη Νεάπολη. Εκτόξευσε δηλαδή τον μέσο όρο του στους 2,6 βαθμούς και στα 2,8 γκολ ανά αγώνα!

 

Ο Ατρόμητος νίκησε Παναιτωλικό εκτός και Απόλλωνα εντός και έφερε ισοπαλίες με ΟΦΗ εντός και Βόλο, Αστέρα εκτός. Οι Περιστεριώτες, έτσι, είναι δεύτεροι στην ειδική βαθμολογία των play out.

 

Στην τρίτη θέση είναι ο Απόλλων Σμύρνης με επτά βαθμούς, όμως, η ήττα από τον Ιωνικό μπορεί να είναι καταδικαστική. Πλέον θέλει όχι μόνο νίκη επί της Λαμίας την προσεχή αγωνιστική, αλλά ήττα της και στο τελευταίο ματς και δική του ισοπαλία, αφού προς το παρόν υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μόνο εκτός!

Η Λαμία με τον Βόλο έχουν από έξι βαθμούς. Το περίεργο με τη Λαμία είναι ότι πήρε και τους έξι βαθμούς εκτός έδρας. Νίκησε Παναιτωλικό κι Αστέρα, έχασε στον Βόλο, αλλά εντός έχασε τόσο από τον Ιωνικό, όσο κι από τον ΟΦΗ. Εκπληκτικό φυσικά και το γεγονός ότι η Λαμία από τους 24 βαθμούς της φέτος, έχει πάρει τους 15 εκτός έδρας! Μακριά από τη Λαμία έχει τέσσερις νίκες κι εντός μόνο δύο!

«Άδειασαν»

Ο Βόλος είναι σχετικά σταθερός και με πολλούς παίκτες ν’ αποχωρούν, ενώ ο Παναιτωλικός διόρθωσε κάπως την κατάσταση με τη νίκη επί του ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια και ο Αστέρας Τρίπολης είναι φανερό ότι «άδειασαν». Στα play out έχουν μόλις μία νίκη σε πέντε ματς.

Ο ΟΦΗ είναι τελευταίος σε συγκομιδή, όπως και ο Παναιτωλικός με τρεις ήττες εντός από τους Αγρινιώτες, τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα! Οι Κρητικοί είχαν μπει στα play off, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πίσω τους βαθμούς και έτσι στο Ηράκλειο δείχνουν να έχουν πάει διακοπές εδώ και ενάμιση σχεδόν μήνα.

Οι Αρκάδες επίσης απέτυχαν να μπουν στην εξάδα κι επίσης κάνουν κακή πορεία στο μίνι πρωτάθλημα.

 

Η βαθμολογία με την οποία μπήκαν οι ομάδες στα play out (η συνολική έως τώρα στη photo gallery):

ΟΜ.       Ν.-Ι.-Η. ΒΑΘ

ΟΦΗ      9-10-7   37          

Αστέρας Τρ.       10-5-11 35          

Παναιτωλικός   9-5-12   32          

Βόλος    8-6-12   30

Ιωνικός 6-8-12   26

Ατρόμητος          6-5-15   23

Λαμία   4-6-16   18

Απόλλων Σμ.      2-7-17   13

 

Η βαθμολογία στα πέντε ματς των play out

ΟΜ.       Ν.-Ι.-Η  ΒΑΘΜ.

Ιωνικός 4-1-0                      13

Ατρόμητος          2-3-0      9

Απόλλων Σμ.      2-1-2      7

Λαμία   2-0-3      6

Βόλος    1-3-1      6

Αστέρας Τρ.       1-2-2      5

Παναιτωλικός   1-1-3      4

ΟΦΗ      1-1-3      4



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved