Eurobasket 2022: Στο «απόλυτο» Ελλάδα και Σερβία  - Το πανόραμα της διοργάνωσης
INTIME

Eurobasket 2022: Στο «απόλυτο» Ελλάδα και Σερβία - Το πανόραμα της διοργάνωσης

Eurobasket 2022:  Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκτης ημέρας της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης ημέρας της διοργάνωσης: 

Βέλγιο-Τουρκία 63-78 

Ανώτερη του Βελγίου ήταν στην Τιφλίδα η Τουρκία, επικρατώντας με 78-63, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, του Ευρωμπάσκετ 2022. Ο πάουερ φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς Αλεπερέν Σενγκούν ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Τουρκίας, με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο σούτινγκ γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς Φουρκάν Κορκμάζ πρόσθεσε 16 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Ο Ερτσάν Οσμανί της Νταρουσάφακα ήταν επίσης διψήφιος από την Τουρκία με 12 πόντους. Με 3 νίκες - 1 ήττα, η Τουρκία μπορεί να... σκέφτεται τη φάση των «16». Καθώς Μαυροβούνιο και Ισπανία έχουν από 2 νίκες-1 ήττες και αγωνίζονται αργότερα σήμερα (6/9), το Βέλγιο που υποχώρησε στο 2-2 θα πρέπει να... περιμένει, ενώ και η Τουρκία ενδιαφέρεται για αυτό το αποτέλεσμα αναφορικά στη θέση που θα καταλάβει στον όμιλο. Από τους Βέλγους ξεχώρισε ο σέντερ Χάρις Μπρατάνοβιτς με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Η Τουρκία έκανε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, όταν ξέφυγε με 6-20 για να προσπεράσει και με +18, 6-24. Οι Αλεξάντρ Λιμπέρ, Χάρις Μπρατάνοβιτς και Πιερ-Αντουάν Ζιλέτ με τρίποντα «έκλεισαν» την ψαλίδα της διαφοράς για το 30-37 στο ημίχρονο, αλλά στο β΄ μέρους οι Τούρκοι με σοβαρότητα δεν απειλήθηκαν ξανά. 

 

 

Ολλανδία-Πολωνία 69-75 

Στο 3-1 ανέβηκε η Πολωνία επικρατώντας με 75-69 της Ολλανδίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Ευρωμπάσκετ 2022. Αν και ο Ματέους Πονίτκα (5π.) έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να καλύψουν το κενό. Ειδικά ο Μικάλ Σοκολόφσκι ήταν ο παίκτης που πήρε από το... χέρι την Πολωνία και την οδήγησε σε μία σημαντική νίκη όσον αφορά στην πρόκριση στη φάση των «16». Είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ήταν άξιος συμπαραστάτης του με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Σαρλόν Κλουφ, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας σημειώνοντας τους 20 από τους 26 πόντους του στο α΄ μέρος. Η Ολλανδία έμεινε χωρίς νίκη (0-4) στο Ευρωμπάσκετ. 

 

Εσθονία-Μεγάλη Βρετανία 94-62 

Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία πήραν θέση στο τζάμπολ με 0 νίκες - 3 ήττες, στον μεταξύ τους αγώνα, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου και τελικά η Εσθονία ήταν αυτή που... έσπασε το ρόδι, στο Mediolanum Forum, στο Ευρωμπάσκετ 2022. Οι Εσθονοί ήταν ανώτεροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και οι +32 πόντοι του τελικού 94-62 ήταν και η μεγαλύτερη τιμή της υπέρ τους διαφοράς. Με 41 ριμπάουντ έναντι 28 των Βρετανών, οι Εσθονοί ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη «μάχη» ουραγών. Ο σμολ φόργουορντ της Εσθονίας, Χένρι Ντρελ σημείωσε 20 πόντους, 18 πρόσθεσε ο Βένε, 15 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε συγκομιδή ο Κότσαρ, 14 πόντους ο Κίτσινγκ και 11 πόντους ο Γιόεσαρ. Με 8 ριμπάουντ ο Ραϊέστε είχε επίσης σημαντική συνεισφορά στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα της Εσθονίας στο Ευρωμπάσκετ. Από την πλευρά τους, οι απογοητευμένοι Βρετανοί που πλέον μετρούν 0-4 είχαν διψήφιους τους Μάιλς Χέσον (14π.), Καρλ Ουίτλ (12π.) και Πάτρικ Ουίλαν (12π.). 

 

Βοσνία-Γαλλία 68-81 

H Γαλλία έκανε το 3-1 αν και καρδιοχτύπησε στην 3η περίοδο, επικρατώντας με 81-68 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, του Ευρωμπάσκετ 2022. Οι «μπλε» είδαν τους Βόσνιους να κάνουν επιμέρους σκορ 16-8 στο 3ο δεκάλεπτο και να πλησιάζουν στο καλάθι, για να... σοβαρευτούν οι Γάλλοι στο 4ο και να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη θέση που θα καταλάβουν οι παίκτες του Βινσάν Κολέ, ενώ την ίδια ώρα παράταση στο όνειρο του Βερολίνου πήρε και η Λιθουανία στο ίδιο γκρουπ. Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Γάλλων, ενώ από 14 σημείωσαν οι Τομά Ερτέλ και Εβάν Φουρνιέ. Double double σημείωσε ξανά ο σέντερ της Γαλλίας, Ρούντι Γκομπέρ, με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ. Η Βοσνία υποχώρησε στο 2-2 κι ενώ είδε τους Μούσα, Νούρκιτς και Χαλίλοβιτς να σημειώνουν από 14 πόντους έκαστος. 

 

Μαυροβούνιο-Ισπανία 65-82 

Η Ισπανία ξεπέρασε πολύ γρήγορα την ήττα-σοκ της Κυριακής (4/9) από το Βέλγιο και... ξέσπασε πάνω στο Μαυροβούνιο, επικρατώντας με άνεση 82-65 στην Τιφλίδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2022. Ανέβηκαν στο 3-1 οι Ισπανοί, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκριση στα νοκ άουτ, την ώρα που οι Μαυροβούνιοι υποχώρησαν στο 2-2. Στο β’ μέρος η ισπανική ομάδα έκανε... συντήρηση δυνάμεων, ο Σέρχιο Σκαριόλο μοίρασε το χρόνο ανοίγοντας το rotation, όμως η διαφορά παρέμεινε ως το φινάλε σταθερά πάνω απ’ τους 15 πόντους, μέχρι το τελικό +17. Πρώτος σκόρερ για την Ισπανία ο Ντάριο Μπριθουέλα με 18 πόντους κι 4/10, ενώ τον ακολούθησε ο Βίλι Ερνανγκόμεθ με 14 και ο Χάιμε Πραντίγια με 12 (2/2τριπ.). Ο Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς πάλευε μόνος του για το Μαυροβούνιο, κλείνοντας τον αγώνα με 18 πόντους (2/4 τριπ.). 

 

 

Ελλάδα-Ουκρανία 99-79 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 99-79 της Ουκρανίας στο Μιλάνο, για την 4η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ 2022, έκανε το 4 στα 4 «κλειδώνοντας» αήττητη την πρώτη θέση του 3ου ομίλου και υποχρεώνοντας την ομάδα του Αϊνάρς Μπαγκάτσκιτς στην πρώτη ήττα της (3-1).  Η Εθνική έδεσε την περιφερειακή άμυνα της στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ βρήκαν ρυθμό από τα 6.75, με τον πρώτο να δίνει παράλληλα ρεσιτάλ δημιουργίας, και με επιμέρους σκορ 32-11 στο τρίτο δεκάλεπτο, απόρροια των επιθετικών... ορέξεων του Giannis, η «γαλανόλευκη» απλοποίησε το έργο της. Νέο career high σε πόντους με τη φανέλα της ΕΘνικής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σταμάτησε στους 41, μαζεύοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Από 13 πόντους πρόσθεσαν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθης (7ασ., 5ρ.).  Από την Ουκρανία ξεχώρισαν οι Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ και Ισούφ Σανόρ, σημειώνοντας από 16 πόντους. 

 

Ουγγαρία-Λιθουανία 64-87 

Την πρώτη νίκη της στον 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022, που της επιτρέπει να κάνει όνειρα πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Βερολίνου, πανηγύρισε η Λιθουανία. Η ομάδα του Καζίς Μακσβίτις επικράτησε άνετα με 87-64 της Ουγγαρίας στην Κολωνία, βελτιώνοντας σε 1-3 το ρεκόρ της και υποχρεώνοντας το σύνολο του Στόγιαν Ίβκοβιτς στην τέταρτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ρεκόρ που ισοδυναμεί με αποκλεισμό. Πλέον η αναμέτρηση της Λιθουανίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/9) αποτελεί «τελικό» για τους σημερινούς νικητές, αν θέλουν να τυπώσουν «εισιτήριο» για Βερολίνο, ενώ οι Μαγιάροι αποχαιρετούν το Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Γερμανία (7/9).Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό των Λιθουανών στη νίκη επί της Ουγγαρίας, ολοκληρώνοντας με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους προσπάθησε ο Ζλόταν Περλ με 16 πόντους. 

 

Φινλανδία-Τσεχία 98-88 

Η Φινλανδία απογοήτευσε την Τσεχία ενώπιον του κοινού της, βελτιώνοντας σε 2-2 το ρεκόρ της στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022, που φιλοξενείται στην Πράγα. Με πρωταγωνιστή τον φόργουορντ της Γιούτα Τζαζ, Λάουρι Μαρκάνεν (34π., 10ρ.), η ομάδα του Λάσι Τουόβι επικράτησε άνετα με 98-88 των Τσέχων, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την «οικοδέσποινα» στην 3η ήττα της. Άξιος συμπαραστάτης του ΝΒΑερ, ο Σάσου Σάλιν με 23 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από την Τσεχία προσπάθησαν οι Γιαν Βέσελι με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και Βόιτεκ Χρούμπαν με 22 πόντους. 

 

Γεωργία-Βουλγαρία 80-92 

«Σεφτέ» για τη Βουλγαρία στο Ευρωμπάσκετ εξασφαλίζοντας την πρώτη της νίκη με επικράτηση της οικοδέσποινας Γεωργίας. Ντι Μποστ και Σάσα Βεζένκοφ βγήκαν μπροστά για το τελικό 80-92. Ο Ντι Μποστ έδωσε «παράσταση» πετυχαίνοντας 33 πόντους για τους νικητές, ενώ τον ακολούθησε ο Σάσα Βεζένκοφ με 28π.. Από τους ηττημένους, ξεχώρισαν οι Βιτάντζε και ΜακΦάντεν με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα. 

 

Γερμανία-Σλοβενία  80-88

H πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία «προσγείωσε» την «οικοδέσποινα» του 2ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2022, Γερμανία, δημιουργώντας τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Η all around εμφάνιση του αστέρα των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, οδήγησε την ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς στη νίκη με 88-80 επί των «πάντσερ», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και πλέον Γαλλία, Σλοβενία και Γερμανία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου (και οι τρεις έχουν προκριθεί στα νοκ-άουτ του Βερολίνου) με ρεκόρ 3-1. Η Σλοβενία εξασφάλισε μία διαφορά στο πρώτο μισό και με τους Λούκα Ντόντσιτς, Γκόραν Ντράγκιτς να βγαίνουν μπροστά σε άμυνα, εκτέλεση και δημιουργία κάθε φορά που η Γερμανία επιχειρούσε την ανατροπή, απεφεύχθη η αλλαγή σκηνικού. Ο αστέρας των Μάβερικς τελείωσε τον αγώνα με απολογισμό 36 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 καθοριστικό μπλοκ στα τελευταία λεπτά, ενώ ο έτερος ΝΒΑερ, Γκόραν Ντράγκιτς, πρόσθεσε 18 πόντους. Άγγιξε το νταμπλ νταμπλ ο Μάικ Τόμπι με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ, κάνοντας τη... βρώμικη δουλειά μέσα στη ρακέτα. Από τη Γερμανία, ξεχώρισε ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς Ντένις Σρέντερ με 19 πόντους και 5 ασίστ. 

 

Ισραήλ-Σερβία 78-89

Η Σερβία διεύρυνε το αήττητο της στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022, που φιλοξενείται στην Πράγα. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς πήρε στο... ρελαντί τη νίκη με 89-78 απέναντι στο Ισραήλ και εξασφάλισε και μαθηματικά την κορυφή του ομίλου. Στον αντίποδα, το Ισραήλ είδε το ρεκόρ του να υποχωρεί σε 2-2 και πλέον είναι «αγκαλιά» με τη Φινλανδία.  Η ομάδα του Γκάι Γκούντες βρίσκεται στην τρίτη θέση και αυτή θα προσπαθήσει να διαφυλάξει στην 5η και τελευταία αγωνιστική (8/9), απέναντι στην Τσεχία, προκειμένου να αποφύγει την Ελλάδα στο πρώτο... σταύρωμα στα νοκ άουτ του Βερολίνου, θέση που λογικά θα καταλάβει η Φινλανδία, η οποία την ίδια ημέρα θα αντιμετωπίσει την αδύναμη Ολλανδία που δεν έχει πετύχει νίκη στη διοργάνωση.  Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του αστέρα των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς (29 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα), και η εντυπωσιακή άμυνα, που οδήγησε το Ισραήλ σε 17 λάθη, ήταν αρκετά για να χαρίσουν στους Σέρβους μία ήσυχη νύχτα. 

 

Ιταλία-Κροατία  81-76

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ιταλία απέναντι στην Κροατία με 81-76 σε έναν αγώνα ανατροπών. Πλέον, το σύνολο του Τζιανμάκρο Ποτζέκο πέρασε επίσημα στην επόμενη φάση και έχει ρεκόρ 2-2 και την τρίτη θέση. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς βρίσκεται στο 2-2 και την τέταρτη θέση. Κορυφαίος για τους νικήτες ήταν ο Σιμόνε Φοντέκιο με 19 πόντους και 2 ριμπάουντ με καθοριστικές προσπάθειες στο τέλος. Εξαιρετικός ήταν ο Νίκολο Μέλι με εξίσου 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, μαγευτικός ήταν ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Ντάριο Σάριτς κατέγραψε 10 πόντους.

 

Αναλυτικά η βαθμολογία των ομίλων:

Α’ όμιλος (Τιφλίδα)

  1. Ισπανία 3-1
  2. Τουρκία 3-1
  3. Μαυροβούνιο 2-2
  4. Βέλγιο 2-2
  5. Βουλγαρία 1-3
  6. Γεωργία 1-3

 

Β’ όμιλος (Κολωνία)

  1. Γερμανία 3-1
  2. Σλοβενία 3-1
  3. Γαλλία 3-1
  4. Βοσνία 2-2
  5. Λιθουανία 1-3
  6. Ουγγαρία 0-4

 

Γ’ όμιλος (Μιλάνο)

  1. Ελλάδα 4-0
  2. Ουκρανία 3-1
  3. Ιταλία 2-2
  4. Κροατία 2-2
  5. Εσθονία 1-3
  6. Μ. Βρετανία 0-4

 

Δ’ όμιλος (Πράγα)

  1. Σερβία 4-0
  2. Πολωνία 3-1
  3. Ισραήλ 2-2
  4. Φινλανδία 2-2
  5. Τσεχία 1-3
  6. Ολλανδία 0-4

 

 

  

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ   

1 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

14:30 (ΕΡΤ3)   

Ισπανία – Βουλγαρία   

114-87   

15:30 (ΕΡΤ1)   

Βοσνία Ερζ. – Ουγγαρία   

95-85   

17:15   

Τουρκία – Μαυροβούνιο   

72-68   

18:15 (ΕΡΤ1)   

Σλοβενία – Λιθουανία   

92-85   

20:00 (ΕΡΤ3)   

Βέλγιο – Γεωργία   

79-76   

21:30 (ΕΡΤ1)   

Γαλλία – Γερμανία   

63-76   

2 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

15:00   

Ισραήλ – Φινλανδία   

89-87    

15:15 (ΕΡΤ3)   

Ουκρανία – Μ. Βρετανία   

90-61   

18:00 (ΕΡΤ1)   

Κροατία – Ελλάδα   

85-89   

18:30   

Πολωνία – Τσεχία   

99-84   

22:00 (ΕΡΤ1)   

Ιταλία – Εσθονία   

83-62  

22:00   

Σερβία – Ολλανδία   

100-76  

3 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

14:30   

Μαυροβούνιο – Βέλγιο   

  76-70  

15:00   

Φινλανδία – Πολωνία   

  89-59  

15:15 (ΕΡΤ3)   

Μ. Βρετανία – Κροατία   

  65-86  

15:30   

Γερμανία – Βοσνία Ερζ.   

  92-82  

17:15   

Βουλγαρία – Τουρκία   

  87-101  

18:00 (ΕΡΤ1)   

Εσθονία – Ουκρανία   

  73-74  

18:30   

Τσεχία – Σερβία   

  68-81  

18:45 (ΕΡΤ Sports)   

Λιθουανία – Γαλλία   

  73-77  

20:00 (ΕΡΤ3)   

Γεωργία – Ισπανία   

  64-90  

21:30   

Ουγγαρία – Σλοβενία   

  88-103  

22:00 (ΕΡΤ1)   

Ελλάδα – Ιταλία   

  85-81  

22:00   

Ολλανδία – Ισραήλ   

  67-74  

4 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

14:30   

Βουλγαρία – Μαυροβούνιο   

   81-91 

15:30 (ΕΡΤ3)   

Λιθουανία – Γερμανία   

 107-109   

17:15 (ΕΡΤ1)   

Ισπανία – Βέλγιο   

   73-83 

18:45 (ΕΡΤ3)   

Σλοβενία – Βοσνία Ερζ.   

   93-97 

20:00   

Τουρκία – Γεωργία   

   83-88 

21:30 (ΕΡΤ3)   

Γαλλία – Ουγγαρία   

   78-74 

5 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

15:00   

Πολωνία – Ισραήλ   

    85-76  

15:15 (ΕΡΤ3)   

Κροατία – Εσθονία   

    73-70 

18:00 (ΕΡΤ1)   

Μ. Βρετανία – Ελλάδα   

    77-93 

18:30   

Τσεχία – Ολλανδία   

    88-80 

22:00 (ΕΡΤ1)   

Ουκρανία – Ιταλία   

    84-73 

22:00   

Σερβία – Φινλανδία   

   100-70  

6 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

14:30   

Βέλγιο – Τουρκία   

  63-78  

15:00   

Ολλανδία – Πολωνία   

   69-75 

15:15 (ΕΡΤ 3)   

Εσθονία – Μ. Βρετανία   

   94-62 

15:30   

Βοσνία – Γαλλία   

   68-81 

17:15   

Μαυροβούνιο – Ισπανία   

   65-82 

18:00 (ΕΡΤ1)   

Ελλάδα – Ουκρανία   

   99-79 

18:15   

Ουγγαρία – Λιθουανία   

   64-87 

18:30   

Φινλανδία – Τσεχία   

   98-88 

20:00 (ΕΡΤ 3)   

Γεωργία – Βουλγαρία   

   80-92 

21:30   

Γερμανία – Σλοβενία   

    80-88

22:00 (ΕΡΤ1)   

Ιταλία – Κροατία   

    81-76

22:00 (ΕΡΤ Sports)   

Ισραήλ – Σερβία   

    78-89

7 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

14:30 (ΕΡΤ 3)   

Τουρκία – Ισπανία   

    

15:30   

Λιθουανία – Βοσνία Ερζ.   

    

17:15   

Βουλγαρία – Βέλγιο   

    

18:15 (ΕΡΤ1)   

Γαλλία – Σλοβενία   

    

20:00   

Γεωργία – Μαυροβούνιο   

    

21:30 (ΕΡΤ1)   

Ουγγαρία – Γερμανία   

    

8 Σεπτεμβρίου   

ΩΡΑ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΣΚΟΡ   

15:00   

Φινλανδία – Ολλανδία   

    

15:15 (ΕΡΤ 3)   

Κροατία – Ουκρανία   

    

18:00 (ΕΡΤ1)   

Εσθονία – Ελλάδα   

    

18:30   

Τσεχία – Ισραήλ   

    

22:00 (ΕΡΤ Sports)   

Μ. Βρετανία – Ιταλία   

    

22:00 (ΕΡΤ1)   

Σερβία – Πολωνία   

    

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»   

10 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

61 (ΕΡΤ 3)   

Β2 – Α3   

*   

63 (ΕΡΤ1)   

Α1 – Β4   

*   

65 (ΕΡΤ 3)   

Β1 – Α4   

*   

67 (ΕΡΤ1)   

Α2 – Β3   

*   

11 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

62 (ΕΡΤ 3)   

Γ1 – Δ4   

*   

64 (ΕΡΤ1)   

Δ2 – Γ3   

*   

66 (ΕΡΤ1)   

Γ2 – Δ3   

*   

68 (ΕΡΤ 3)   

Δ1 – Γ4   

*   

*Οι ώρες διεξαγωγής είναι οι 13:00, 15:45, 19:00, 20:45   

ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   

13 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

69 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 61 – Νικητής 62   

*   

70 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 63 – Νικητής 64   

*   

14 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

71 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 65 – Νικητής 66   

*   

72 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 67 – Νικητής 68   

*   

*Οι ώρες διεξαγωγής είναι οι 18:15, 21:30   

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ - 16 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

73 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 69 – Νικητής 70   

    

74 (ΕΡΤ 3)   

Νικητής 71 – Νικητής 72   

    

*Οι ώρες διεξαγωγής είναι οι 18:15, 21:30   

ΤΕΛΙΚΟΙ - 18 Σεπτεμβρίου   

ΑΓΩΝΑΣ   

ΖΕΥΓΑΡΙ   

ΩΡΑ   

Μικρός τελικός (ΕΡΤ 3)   

Ηττημένος 73 – Ηττημένος 74   

18:15   

Τελικός (ΕΡΤ1)   

Νικητής 73 – Νικητής 74   

21:30 



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved