Η πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα είναι πράσινη

Η πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα είναι πράσινη

Το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» απέδειξε πολλά πράγματα.

1. Ο Παναθηναϊκός είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, έχει την πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα. Κανένας άλλος Σύλλογος δεν θα άντεχε αυτά που έχει περάσει το τριφύλλι την τελευταία 20ετία σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

2. Ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται και ο Γκαρθία στο διάστημα που είναι στον πάγκο των Πειραιωτών έχει πάρει μόνο το ματς της… Τούμπας.

3. ΟΛΟΙ δουλεύουν για την ΑΕΚ. Με κάθε τρόπο. Ηθελημένα και αθέλητα.

4. Οι Έλληνες διαιτητές στο ποδόσφαιρο είναι ότι ακριβώς και το ελληνικό ποδόσφαιρο: Για τα πανηγύρια.
Κι ένα ακόμη άσχετο με το ντέρμπι: Ο Παντελίδης είναι ο καλύτερος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος και πιθανότατα ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.

Να το πάμε τώρα και λίγο πιο αναλυτικά. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε ΑΠΟΛΥΤΑ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Σε όλους τους τομείς. Κι αν ο Ευαγγέλου δεν έκανε επίδειξη αυστηρότητας αφήνοντας τον με 10 παίκτες στη φάση του (καθαρού) πέναλτι, δεν αποκλείεται να έφευγε νικητής αφού απέναντι του είχε μια ομάδα που δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται… Το γεγονός ότι το τριφύλλι πήρε το «Χ» με τη λανθασμένη υπόδειξη του Ευαγγέλου, αφού η παράβαση γίνεται εκτός περιοχής, αδικεί κατάφωρα τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του που άξιζαν όχι απλά την ισοπαλία αλλά τη νίκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αξιοποίησε στο έπακρο τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και ταυτόχρονα τις συνθήκες, αφού στο άδειο γήπεδο μπορούσε να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη στο πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κι αυτό φάνηκε στην πράξη ακόμη και όταν οι πράσινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Με ένα ρόστερ που άμα του βγάλεις την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι και του βάλεις κάποια άλλη θα… πέσει κατηγορία, ο Παναθηναϊκός πήρε αποτέλεσμα παίζοντας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Κι αυτό είναι τεράστια υπόθεση.

Στον αντίποδα ο Γκαρθία, πέρα από το γεγονός ότι παράταξε έναν Ολυμπιακό χωρίς αρχή και τέλος, πρέπει να ήταν ο μοναδικός απ’όσους είδε το ματς που βρήκε… πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του μετά το 1-0. Ο Ισπανός εξελίσσεται σε… περίπτωση και σίγουρα δεν δικαιώνει τον Ολυμπιακό για την επιλογή του. Πόσο μάλλον δε διώχνοντας τον Λεμονή.
Για να τελειώνουμε. Είναι τεράστιο κρίμα για τον Παναθηναϊκό να περνάει αυτά που περνάει… Και για τον κόσμο του που πάντως πρέπει να νιώθει πικραμένος μεν, περήφανος δε… Και για το αποτέλεσμα και για την εικόνα στο ντέρμπι αλλά και για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος ο Παναθηναϊκός…

ΥΓ. Κρίμα για τον Άλτμαν… Κρίμα…
Υγ2. Όσο οι ποδοσφαιριστές στα λεγόμενα… προηγμένα πρωταθλήματα θα αντιμετωπίζονται ως άλογα κούρσας, τόσο θα υπάρχουν τραγωδίες όπως του Αστόρι… Καλό Παράδεισο στο παλικάρι…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1: Έγινε του… πέναλτι!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1: Έγινε του… πέναλτι!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Φόβοι για ζημιά ο Άλτμαν!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Φόβοι για ζημιά ο Άλτμαν!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved