Ατρόμητος: Η αποστολή για τον Βόλο

Ατρόμητος: Η αποστολή για τον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στον Βόλο το τριήμερο 8 έως 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας και των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος «Φλόγα», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί αύριο (8/8) με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για το αγωνιστικό τριήμερο, η οποία αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την πόλη της Μαγνησίας.

Την αποστολή στελεχώνουν οι:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Πίριτς, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουλούρης, Καρτάλης, Σάλομον, Γκαλβαό, Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Νάτσος, Πισάνο, Μπεντινέλι, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Τριμμάτης.

Όσοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Σημειώνεται πως όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.



Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved