Κέρκυρα – Βέροια 4-0

Κέρκυρα – Βέροια 4-0

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέρκυρα η οποία διέλυσε 4-0 την Βέροια και πηγαίνει με… φόρα για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Μεσοβδόμαδα, η Κέρκυρα έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ και έμεινε στο ισόπαλο 1-1 δεχόμενη την ισοφάριση στο τελευταίο μισάωρο. Μπορεί η κούραση να ήταν αρκετή από το παιχνίδι της Τετάρτης ωστόσο απέναντι στη Βέροια οι Φαίακες ξέσπασαν και πήραν σπουδαία νίκη με 4-0 για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Ξέσπασμα από νωρίς

Ο βασικός λόγος για τον οποίο η Κέρκυρα έφτασε με τόσο άνεση στη νίκη ήταν το γεγονός πως έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και έκλεισε το πρώτο μέρος όντας μπροστά στο σκορ με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Μάρκο Μαρκόφσκι ο οποίος μπήκε… φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 5’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ο Σκοπιανός φορ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 17’ έκανε το 2-0 για να διώξει οριστικά το άγχος από την ομάδα του.

Με τη ψυχολογία να είναι καθαρά με το μέρος των γηπεδούχων, πριν από το ημίχρονο ήρθε και το τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 22’ ο Βεργόνης με αυτογκόλ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους που «καθάρισαν» το ματς.

Έπεσε ο ρυθμός και ήρθε η τεσσάρα

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές συγκινήσεις. Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης χωρίς κάποια από αυτές να καταλήξει στα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα που ολοκλήρωσε το θρίαμβο ήρθε στο 85’ με το γκολ του Κόντου που έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.  

Ο κορυφαίος του αγώνα

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Κέρκυρας, ωστόσο τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα παίρνει δικαιωματικά ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός ήταν αυτός που μπήκε… φουριόζος στον αγώνα και κατάφερε ουσιαστικά να… καθαρίσει τη νίκη για την ομάδα του. Στο 5’ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για να διαμορφώσει το 2-0 στο 17’ και να διώξει κάθε άγχος από την ομάδα του.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62' Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Καρντόζο, Κοντός, Ζορμπάς (88' Κουμπούτια), Μαρκόφσκι (82' Καϊκούτ)
Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46' Ντουμίτρου), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76' Κάμπορα), Παυλίδης (46' Μπαλάφας)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved