Γ' Εθνική: Όσα έγραψε ο διαιτητής Αλίαγας στο φύλλο αγώνα για τον ξυλοδαρμό του στο Θύελλα-Εθνικός

Γ' Εθνική: Όσα έγραψε ο διαιτητής Αλίαγας στο φύλλο αγώνα για τον ξυλοδαρμό του στο Θύελλα-Εθνικός

Ο διαιτητής Αλιάγας περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς.

Ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Αλιάγα (Ανατ. Αττικής) αμέσως μετά τη λήξη του Θύελλα Ραφήνας-Εθνικός σόκαρε τη Γ’ Εθνική και όχι μόνο.

Στο φύλλο αγώνα, που συνέταξε ώρες αργότερα σπίτι του, ο ρέφερι καταγράφει αναλυτικά όσα συνέβησαν. Αναφέρεται στην επίθεση που δέχθηκε από τον διερμηνέα του Εθνικού, αλλά και την εισβολή των οπαδών που χτύπησαν τόσο τον ίδιο όσο και τον βοηθό του. Επίσης, αναφέρεται στην εξάρθρωση αγκώνα που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:

«Ο αγώνας ξεκίνησε με 5' λεπτά καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης προσέλευση του ιατρού του αγώνα. Στο γήπεδο προσήλθε εκτάκτως για να εκτελέσει καθήκοντα ιατρού αγώνα ο κος Μώρος Κωνσταντίνος με AM:047785 Στο ημίχρονο προσήλθε στο γήπεδο ο Κος Ναζάρι-Γκαντικαλάι Δανιήλ με AM, CB0255 ο οποίος τον αντικατέστησε. Μετά την λήξη του αγώνα απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα του δηλωμένο ως διερμηνέα της ομάδας Εθνικός ΟΠΦΠ διότι κινήθηκε απειλητικά προς τα έμενα και τους βοηθούς μου λέγοντας τα εξής: θα σας βρούμε έξω, τι πέναλτι δώσατε ρε μ....α, θα σας πετύχω μετά από καιρό όταν δεν το περιμένετε, θα σας γαμ, δεν ξαναπαίζετε ούτε τοπικό. Στη συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πηδώντας την περίφραξη περίπου 15 άτομα χωρίς διακριτικά οι οποίος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα υποστήριζαν την ομάδα Εθνικός ΟΦΠΦ και κινήθηκαν απειλητικά εναντίων μας πετώντας παράλληλα 2 μπουκάλια νερού στον Α’ βοηθό.

Περίπου 3-4 άτομα εξ αυτών μου επιτέθηκαν με γροθιές, με έριξαν στο έδαφος και με χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές από κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα. Την ίδια χρονική στιγμή έγινε επίθεση από τα ίδια άτομα και στον Β βοηθό ρίχνοντας του δυο μπουνιές στο κεφάλι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και ο γιατρός του αγώνα μαζί με τους φυσικοθεραπευτές των ομάδων μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν καλέσαμε ασθενοφόρο το οποίο μετά το πέρας μιας ώρας δεν είχε προσέλθει στο γήπεδο. Η μεταφορά μου στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έγινε με περιπολικό της αστυνομίας. Επισυνάπτεται με φυσική αλληλογραφία φωτοαντίγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης του νοσοκομείου που αναφέρει εξάρθρωση αγκώνα δεξιού χεριού και παραπομπή για περαιτέρω εξετάσεις.

Το κλείσιμο του φύλλου αγώνος έγινε στις 22:00 υπό την οικεία μου. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ».Μουντιάλ 2022: Ο Φαν Ντερ Φάαρτ εκπλήσσει – «Μπορείς να σταματήσεις τον Μέσι»
Μουντιάλ 2022: Ο Φαν Ντερ Φάαρτ εκπλήσσει – «Μπορείς να σταματήσεις τον Μέσι»
Βίρτους Μπολόνια: «Έτρεχε» με 108 πριν τον Ολυμπιακό
Βίρτους Μπολόνια: «Έτρεχε» με 108 πριν τον Ολυμπιακό
Στο κυνήγι των προσφορών οι καταναλωτές – Έρχεται το «γιορτινό καλάθι»
Στο κυνήγι των προσφορών οι καταναλωτές – Έρχεται το «γιορτινό καλάθι»
Μουντιάλ 2022 – Σιμάνσκι: «Περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας»
Μουντιάλ 2022 – Σιμάνσκι: «Περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας»