Νέος Αστέρας Ρεθύμνου: Συνεχίζει με Ασπρομάτη, Καλλιγιάννη

Νέος Αστέρας Ρεθύμνου: Συνεχίζει με Ασπρομάτη, Καλλιγιάννη

Η γνωστή επιτυχημένη συνταγή… και ο ενθουσιασμός του νέου!

Σε μονοπάτια γνωστά, με ανθρώπους που πρεσβεύουν τις αξίες, τις αρχές και την φιλοσοφία του συλλόγου μας, θα πορευτούμε και φέτος. Τι κι αν η Εθνική (Γ’) είναι μεγαλύτερη, ταχύτερη, πιο δυναμική, ο δρόμος είναι ίδιος… Και εμπεριέχει το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο και τις νέες ευκαιρίες στα παιδιά που αναδεικνύονται από την Ακαδημία του συλλόγου…

Ποιοι οι πιο κατάλληλοι λοιπόν για να αναλάβουν αυτό τον καίριο ρόλο, από τους Ηλία Ασπρομάτη και Γιώργο Καλλιγιάννη, έχοντας στο πλευρό τους τον ενθουσιασμό του νέου Μιχαήλ Καλλιγιάννη. Οι δυο πρώτοι περιπατητές… αυτού του δρόμου εδώ και αρκετά χρόνια, μπολιασμένοι και συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενο και δημιουργικό εγχείρημα. Το περυσινό επίτευγμα με την κατάκτηση του τίτλου με αυτά τα παιδιά, αποτελεί το μεγάλο εχέγγυο και πλέον «στοίχημα» είναι η καθιέρωση και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το «αυτοκίνητο» δεν έχει κανένα λόγο να λοξοδρομήσει… αλλά θα συνεχίσει να βαδίζει στη διαδρομή που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.

Ασπρομάτης: «Να στηρίξουμε τα παιδιά στο επόμενο σκαλί της πορείας τους»

Ο προπονητής μας, Ηλίας Ασπρομάτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί το σύγχρονο τοτέμ του συλλόγου, με πολυετή προσφορά από όλα τα πόστα (ποδοσφαιριστής, προπονητής Ακαδημίας, β’ προπονητή, προπονητής) και η χαρά του δεδομένη ενόψει Γ’ Εθνικής. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κάνουμε το βήμα παραπάνω με τον Αστέρα, μα και με αυτά τα παιδιά. Αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, αλλά και σε μεγάλο βαθμό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου και είμαστε εδώ να τα στηρίξουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ανέβουν ένα ακόμη σκαλί στην πορεία τους. Δίχως άλλο, παραμένουμε πιστοί στις αρχές και την φιλοσοφία μας, που συνάδει απόλυτα με αυτές του Αστέρα μας. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες της διοίκησης, τις δικές μας, όπως και του φίλαθλου κόσμου».

Γ. Καλλιγιάννης: «Να εξελιχθούν και να ανταποκριθούν τα παιδιά στο υψηλότερο επίπεδο»

Εδώ και πολλά χρόνια ο καθηγητής φυσικής κατάστασης (γυμναστής) Γιώργος Καλλιγιάννης αποτελεί το «άλτερ έγκο» του Ασπρομάτη, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο. Η παρακαταθήκη και οι εμπειρίες που κουβαλάει ο Καλλιγιάννης αδιαμφισβήτητες τοις πάσι, έχοντας τον ίδιο ρόλο στην σπουδαία ΕΑΡ, βλέποντας το υψηλότερο επίπεδο για τα παιδιά μα και τον ίδιο τον ΑΟΝ Αστέρα, ως την τεράστια φετινή πρόκληση. «Μέσα σε δύο χρόνια, αυτή η ομάδα κατάφερε να φτάσει στην μικρή… κορυφή του Ρεθύμνου. Η 3η σεζόν φέρνει την τεράστια πρόκληση της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική. Το μεγάλο στοίχημα είναι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν και να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Τον δρόμο τον γνωρίζουμε, τον πιστεύουμε και είμαστε αποφασισμένοι να τον διαβούμε, για να φτάσουμε χαρούμενοι στον τελικό προορισμό».

Μ. Καλλιγιάννης: «Να συμβάλλω στην κοινή μας προσπάθεια…»

Στο τεχνικό επιτελείο από φέτος προστίθεται και ο «νέος», επίσης καθηγητής φυσικής αγωγής, Μιχαήλ Καλλιγιάννης, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά… Σοβαρός, μετρημένος, ενθουσιώδης, επιστήμονας… «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά που εντάσσομαι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν μ’ αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μα θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των στόχων μας».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved