Ενρίκε: Να είμαστε ήρεμοι, μπορούμε το πρωτάθλημα

Ενρίκε: Να είμαστε ήρεμοι, μπορούμε το πρωτάθλημα

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ήρεμος σχετικά με τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα να κερδίσει τον τίτλο στην LaLiga εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, μετά τη νίκη (4-1) ενάντια στη Λας Πάλμας, λέγοντας ότι σκέφτεται μόνο για το παιχνίδι ενάντια την Εϊμπάρ, τον τελευταίο αγώνα της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.

«Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να κερδίσουμε την Ειμπάρ, είμαστε ήρεμοι. Θυμάμαι ακόμα ότι χάσαμε βαθμούς στο Βίγκο και στη Μάλαγα, όπως επίσης ότι έχουμε χάσει αρκετές φορές βαθμούς στο Βίγκο», είπε ο Ισπανός προπονητής, αναφερόμενος φυσικά στα δύο παιχνίδια που απομένουν στην στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακριβώς ενάντια σε αυτούς τους αντιπάλους. Την Τετάρτη με την Θέλτα στο Βίγκο και την Κυριακή στη Μάλαγα απέναντι στην ομάδα του Μίτσελ.

Ο Λουίς Ενρίκε είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Μασεράνο που τραυματίστηκε. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Μασεράνο, αλλά είναι περίπλοκη κατάσταση, ήταν ένα παράξενο επεισόδιο, ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό».



Αλεξανδρής κατά Ντικούδη
Αλεξανδρής κατά Ντικούδη
Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για Γερμανία
Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για Γερμανία
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved