Ντομπρασίνοβιτς: «Δεν το σκέφτηκα ούτε 10'' για Άρη»

Ντομπρασίνοβιτς: «Δεν το σκέφτηκα ούτε 10'' για Άρη»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός επεσήμανε πως δεν παίζει ρόλο σε ποια κατηγορία αγωνίζονται οι «κίτρινοι» καθώς παραμένουν μεγάλη ομάδα

Την απόφαση να πει το «ναι» στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη την πήρε σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ομάδα τον Άρη.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Για το πώς προέκυψε η πρόταση και η απόφαση να έρθει στον Άρη: «Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά πως έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, δουλέψαμε μαζί. Όταν μου τηλεφώνησε, δεν μου πήρε ούτε δέκα δευτερόλεπτα να το σκεφτώ και να πω το ναι. Ξέρω πολύ καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα έρχομαι και δεν σας κρύβω πως είναι αυτό που ήθελα για το ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας».

Για το αν νιώθει την πίεση που προκύπτει από το μέγεθος του Άρη: «Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο το σε ποια κατηγορία είναι η ομάδα. Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει η πίεση, την έζησα σαν ποδοσφαιριστής. Αν δεν νιώθεις πίεση, δεν είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής. Είναι αυτό ακριβώς που ήθελα».

Για το πώς αισθάνεται για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Πολύ θετικά. Προτιμώ ούτως ή άλλως να με κριτικάρει κάποιος που ξέρει τόσο καλά το ποδόσφαιρο και είναι τόσο επαγγελματίας, από το να με κριτικάρει κάποιος που δεν κλώτσησε ποτέ στη ζωή του μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ξέρει πόσο επαγγελματίας είμαι και ξέρει πόσο θέλω να πετύχω στο ποδόσφαιρο».

Για το αν αντιλαμβάνεται πως είναι ρίσκο η πρόσληψη ενός άπειρου προπονητή: «Το ρίσκο υπάρχει είτε προσλάβεις άπειρο είτε έμπειρο προπονητή, για διαφορετικούς λόγους. Πιστεύω πως η ποδοσφαιρική μου καριέρα θα με βοηθήσει, ειδικά τώρα που είμαι στο ξεκίνημα. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να πετύχω πολλά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν είδε παιχνίδια του Άρη και του πρωταθλήματος: «Ναι, παρακολούθησα ορισμένα. Είδα το ματς με την Καβάλα και το τελευταίο παιχνίδι του Ορφέα Ελευθερούπολης. Δυστυχώς, δεν είχα χρόνο για περισσότερα, αλλά θα το κάνω αυτές τις ημέρες».

Για τις εντυπώσεις από το ρόστερ και τη συνεργασία με πρώην συμπαίκτες: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα με βοηθήσει πολύ. Ο Καλογέρης με γνωρίζει καλά, τόσο ως προσωπικότητα, όσο και στο τι ζητάω στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτούς τους παίκτες, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους, έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει την ποιότητα που απαιτείται, προκειμένου να κερδίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

Για το αν έχει συζητήσει για την επέκταση της συνεργασίας το καλοκαίρι: «Είναι μια συζήτηση που θα γίνει το καλοκαίρι. Είναι καλύτερα έτσι. Τα συμβόλαια δεν σημαίνουν κάτι. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κρίνουν αν πρέπει να παραμείνω στον Άρη ή όχι. Από τη στιγμή που επέλεξαν να με φέρουν στην ομάδα, σημαίνει πως είμαι μέρος του πρότζεκτ του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και της διοίκησης».

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ξέρω την απογοήτευση που υπάρχει. Το μόνο μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους, είναι να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Ξέρω καλά τι συμβαίνει και, ίσως, είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Άρη. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους και να κάνουμε όλοι μαζί τον Άρη αυτό που θυμόμαστε. Μεγάλη ομάδα και στη μεγάλη κατηγορία».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved