Ιωνικός: «Αποτροπιασμός και θλίψη»
Το θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, δεν άφησαν ασυγκίνητους πολλούς συλλόγους από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ένας από αυτούς ήταν και ο Ιωνικός.
Έτσι, η ομάδα της Νίκαιας , θέλοντας να καταδικάσει τα επεισόδια αλλά πολύ περισσότερο την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα της Γ’ Εθνική, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ενώ παράλληλα εκφράζει την συμπαράσταση του, στην οικογένεια του άτυχου 46χρονου άνδρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού εκφράζει τον αποτροπιασμό και την θλίψη της για την εγκληματική επίθεση στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, σε βάρος των φιλάθλων του Εθνικού, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών - έπειτα από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι - να νοσηλεύεται κλινικά νεκρός. Είναι μια μαύρη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μια μέρα θλίψης για τον Πειραιά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Πέρα από τον εντοπισμό των δραστών, οφείλει η πολιτεία να αναζητήσει και τους ηθικούς αυτουργούς που συνετέλεσαν σε αυτό το έγκλημα. Εκφράζουμε την ελπίδα μας και την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του άτυχου 46χρονου άνδρα».