Δόξα Νέας Μανωλάδας – Τριγλία Ραφήνας 4-0

Δόξα Νέας Μανωλάδας – Τριγλία Ραφήνας 4-0

Βαριά ήττα 4-0 γνώρισε η Τριγλία Ραφήνας από την Δόξα Μανωλάδας σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Σε άσχημη μέρα βρέθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», όπου δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και μοιραία έχασαν από τους «μαυραετούς» που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με δυο γκολ στο πρώτο και άλλα δυο στο δεύτερο μέρος, η Μανωλάδα έδειξε από την αρχή της προθέσεις της, καθώς μόλις στο 4΄ με προβολή του Γούρμου άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια του αγώνα η Ραφήνα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει. Και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Ντεντόπουλου στο 30΄.

Στο δεύτερο ημίχρονό δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, καθώς και πάλι η Μάνωλάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυριαρχούσε στο γήπεδο και στο 51΄ήταν η σειρά του Νικολόπουλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 82΄ο Ντεντόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας : Μένιος, Λάσπατζης, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Λαζούρας, Σκαφίδας, Τσέπας, Χρυσάφης, Μάντζης, Κότσι, Ζέκιο.

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γκριμέκης, Μάργαρης, Μίνο και Τρυφιάτης.

Δόξα Νέας Μανωλάδας: Τσάπαλος, Λιβάνης, Αδαμόπουλος, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Βατσής, Μαυρόπουλος, Πλαστουργός, Γούρμος, Ντεντόπουλος, Αγγελόπουλος.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Νικολόπουλος Αθ., Νικολακόπουλος, Σωτηρόπουλος Σπ., Σωτηρόπουλος Ν., Λαθύρης, Δημητρόπουλος, Σούλης, Χαματάι Αλ.



Άρης – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» αποστολή για τον αγώνα του «Κλ. Βικελίδης»
Άρης – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» αποστολή για τον αγώνα του «Κλ. Βικελίδης»
Ο άνθρωπος Λιονέλ Μέσι συγκίνησε τον Ίκερ Κασίγιας
Ο άνθρωπος Λιονέλ Μέσι συγκίνησε τον Ίκερ Κασίγιας
Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Τουρκάλα Σονμέζ κι είναι ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό στο Τόκιο
Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Τουρκάλα Σονμέζ κι είναι ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό στο Τόκιο
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Παπαγιάννης, εκτός για οκτώ μήνες
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Παπαγιάννης, εκτός για οκτώ μήνες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της