Ίβανσιτς: «Δεν με ήθελε ο Τούχελ»

Ίβανσιτς: «Δεν με ήθελε ο Τούχελ»

Ο Αντρέας Ίβανσιτς μιλώντας στα Μέσα της Αυστρίας, εμφανίστηκε πικραμένος από το γεγονός ότι η Μάιντζ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, τονίζοντας βέβαια πως η ομάδα του φέρθηκε επαγγελματικά.

Πικραμένος από το γεγονός ότι η Μάιντζ δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο εμφανίστηκε ο Αντρέας Ίβανσιτς μιλώντας στα Μέσα της Αυστρίας, χωρίς βέβαια να κατηγορεί τους διοικούντες τον σύλλογο, καθώς του φέρθηκαν εξαιρετικά.

«Αρχικά έμεινα έκπληκτος, αλλά μετά, κατάλαβα πως μου φέρθηκαν επαγγελματικά. Νομίζω είναι δίκαιο από τη στιγμή που δεν υπολογίζομαι από τον προπονητή της ομάδας», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Είμαι στις τελευταίες μου εβδομάδες στη Μάιντζ. Το καλοκαίρι θα μείνω λίγο με την οικογένειά μου και θα ψάξω για μία νέα πρόκληση.  Δεν είμαι απογοητευμένος. Είχα μία συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και ακούσω τι είχε να μου πει. Μου είπε πως θα ήταν καλό να μιλήσω και με τον προπονητή. Ο Τόμας Τούχελ μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε πως ήθελε να αλλάξει κάτι στην ομάδα».

Για τις σκέψεις του για την τελευταία τετραετία, είπε: «Πάντα έδινα τα πάντα για την ομάδα. Γενικά έχω κάνει περισσότερες από 100 συμμετοχές με την ομάδα. Αυτό μιλάει από μόνο του. Παρόλα αυτά, μερικές φορές δεν ξεκινούσα από την αρχή.  Είχα μία επαγγελματική σχέση με τον προπονητή μου. Νομίζω πως ο ένας εκτιμούσε τον άλλον. Πάντα χειριζόμουν όλες τις καταστάσεις επαγγελματικά. Είμαι σε μία ηλικία που βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και έχω περισσότερη εμπειρία. Είναι ένας καλός συνδυασμός. Θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας».

Την ίδια ώρα, υποστήριξε πως δύσκολα θα έκανε το βήμα για το MLS από όπου ενδιαφέρονται ομάδες για την απόκτησή του: «Είναι ελκυστικό να με θέλουν ομάδες από το MLS. Το πακέτο μίας ομάδας από εκεί με εξιτάρει. Όλα όμως εξαρτώνται από την περίοδο που υπάρχει το ενδιαφέρον. Θέλω ακόμα τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη. Υπάρχουν και παίκτες που πηγαίνουν νωρίτερα εκεί. Όπως Ο Γκσπούρνινγκ που είναι τρανό παράδειγμα. Νιώθω όμως, πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάω εκεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Για το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από τη Γερμανία, πρόσθεσε: «Στη Γερμανία με γνωρίζουν καλά. Αφήνω να έρθουν οι εξελίξεις σε εμένα και δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις. Είμαι πεπεισμένος πως θα έρθει κάποια πρόταση. Αυτή τη στιγμή όμως, όλα είναι λόγια».

Για το υπόλοιπο της σεζόν με την Μάιντζ υποστήριξε: «Κατά διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς μένουμε αρκετές φορές στην ισοπαλία. Μας ενοχλεί αυτό λίγο. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος. Υπήρχαν σπουδαίες στιγμές με την ομάδα. Πήγα στη Μάιντζ και ο προπονητής άλλαξε αμέσως. Με τον Τούχελ που είναι νέος προπονητής ήταν μία ειδική κατάσταση. Στις πρώτες εβδομάδες παίζαμε εξαιρετικά. Πέτυχα κάποια τέρματα και είχα προετοιμαστεί κατάλληλα για όλο αυτό. Αυτό με έκανε να νιώσω καλά γιατί δεν έπαιζα αρκετά στον Παναθηναϊκό.

Για το πρώτο του γκολ, κατέληξε: «Θυμάμαι το πρώτο μου τέρμα. Ήταν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στην τρίτη μου αναμέτρηση στο πρωτάθλημα. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και αυτό με κάνει περήφανο. Είμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας και αν πάρουμε κάποιους βαθμούς θα βγούμε στην Ευρώπη. Είμαστε πλέον υπολογίσιμη δύναμη», είπε.



Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved