Μαρούπα: «Καμία επαφή με την Πολιτεία»
SHARE

Μαρούπα: «Καμία επαφή με την Πολιτεία»

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ειρήνη Μαρούπα τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού, παραμονές της απόφασης για το υποβιβασμό του συλλόγου.

Η κ. Μαρούπα που είναι αναπληρωματικό μέλος της ΕΕΑ με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 δήλωσε πως η συγκεκριμένη φημολογία που κυκλοφορεί στον Βόλο είναι απολύτως ψευδής.

«Οι φημολογίες αυτές είναι απολύτως ψευδείς. Τον κ. Γενικό προσωπικά τον έχω δει μια φορά στο υπουργείο Τύπου και άλλη μία όταν συγκροτήθηκε σε σώμα η επιτροπή που μας καλωσόρισε. Δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του, δεν ξέρω σε ποιο όροφο είναι ο κ. Γενικός. Δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του, δεν ξέρω σε ποιο όροφο είναι ο κ. Γενικός. Δεν είχαμε επαφή, δεν ήρθε σε εμάς, ούτε πήγαμε εμείς σ’ αυτόν. Είναι προφανές ότι κάποιου είδους συνεργασία θα έχει ο πρόεδρος της Επιτροπής με τον κ. Γενικό, αφού η Επιτροπή βρίσκεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουμε εντολές. Δεν έχουμε επαφή, τουλάχιστον μιλώντας για τον εαυτό μου, είχα δει από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων ότι υπάρχουν προβλήματα. Δεν είχαμε καμία επαφή με την Πολιτεία. Είμαστε πια όλοι αρκετά μεγάλοι και έχουμε μια επαγγελματική καταξίωση που στους περισσότερους από εμάς δεν επιτρέπει ολισθήματα αυτού του είδους που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν εκτελούμε πολιτικές εντολές γιατί αφενός δεν είμαστε εκτελεστές, αφετέρου δεν έχουμε καμία δέσμευση. Προσωπικά τουλάχιστον, δεν έχω δέσμευση να κάνω κάτι που να αντικρούει τη συνείδησή μου ή τις νομικές μου γνώσεις».

Η κ. Μαρούπα είπε πως η Επιτροπή πήρε τις αποφάσεις της με απόλυτο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, αλλά τόνισε πως ήταν υποχρεωμένη να κρίνει με βάση τους νόμους.

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής που είχαν διοριστεί από τη Νέα Δημοκρατία, έφυγαν τον Ιανουάριο του 2011. Εμείς διοριστήκαμε στις 26 Απριλίου 2011 και τα ονόματά μας δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ. Εμείς οι 10 που απαρτίζαμε την Επιτροπή στη συνεδρίαση της 23ης Αυγούστου που δεν πήραν το πιστοποιητικό Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα πήραμε την απόφαση με πόνο καρδιάς και απόλυτο σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας που ισχύει, ασχολούμαστε με τα ποινικά δικαστήρια, όλοι μας έχουμε ευαισθησίες σ’ αυτά τα θέματα. Ημασταν όμως υποχρεωμένοι να δεσμευόμαστε και να συμμορφωνόμαστε με τις διατάξεις. Κανένα μέλος δεν αντικαταστάθηκε παραμονές της συνεδρίασής μας, κανείς δεν πήρε εντολή, είμαστε όλοι διορισμένοι από τις 26 Απριλίου και γνωρίζει ο κόσμος πώς συμπεριφερόμαστε».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει τροποποιητική απόφαση της 17ης Αυγούστου για τα μέλη που διορίστηκαν λίγες ημέρες πριν παρθεί η απόφαση για το υποβιβασμό Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου η κ. Μαρούπα είπε:

«Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια απόφαση, το αγνοώ, αυτό που έχει συμβεί όμως είναι ότι τέλη Μαϊου 3 από τα 14 μέλη που είχαμε συνολικά διοριστεί και ήταν οικονομολόγοι, και ξέρω τα ονόματά τους, διαπίστωσαν ότι αυτό που πρέπει να έχουν τα μέλη της επιτροπής, και το βάρος της ευθύνης που παίρνουν είναι οι νομικές γνώσεις. Αυτοί θεωρούσαν ότι δεν έχουν νομικές γνώσεις για να εισηγούνται και να παίρνουν αποφάσεις για θέματα που εξετάζει η Επιτροπή. Δεν ξέρω αν έχουν αντικατασταθεί, τέλη Μαϊου έφυγαν, μιλάμε για τρία μέλη που κανείς τους δεν πήρε μέρος στη συνεδρίαση της 23ης ή της 25ης Μαϊου».

Στην επισήμανση πως κάποιος κ. Σμυρνάκης εμφανίζεται στις αποφάσεις της ΕΕΑ χωρίς να είναι μέλος της, η κ. Μαρούπα τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Βεβαίως και μέλος. Δεν έχει σημασία αν είναι αναπληρωματικό μέλος. Αν διαβάζετε τον αθλητικό νόμο που ορίζει πώς συγκροτείται η επιτροπή θα δείτε ότι απαρτίζεται από δικαστές, πρώην δικαστές Αρείου Πάγου, Επικρατείας, καθηγητές πανεπιστημίου, δικηγόρους με ειδίκευση σε ποινικά δικαστήρια και οικονομολόγους. Ο νόμος λέει ότι ο πρόεδρος μπορεί να δίνει το δικαίωμα και στα αναπληρωματικά μέλη παρότι τα τακτικά παρίστανται να έχουν δικαίωμα ψήφου. Είναι απόλυτα ξεκάθαρες και νόμιμες αποφάσεις».

Η κ. Μαρούπα συμφώνησε πως είναι απορίας άξιον πώς η Επιτροπή που εξέτασε πέρυσι τέτοιο καιρό τους φακέλους των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας δεν βρήκε τίποτα μεμπτό πέρυσι παρόλο που αν το μετοχολόγιο της Καβάλας είναι εικονικό φέτος θα ήταν και πέρυσι δεδομένου ότι δεν έγινε καμία μετατροπή.

«Εχετε απόλυτο δίκιο και είναι απορία όλων μας. Πώς ένα κράτος λειτουργεί εν γνώσει του κάποια πράγματα που φαίνονται πως δεν είναι έτσι και πώς δεν τα πλήττει. Εμείς το θέμα που εξετάσαμε ήταν ότι υπήρχαν τελεσίδικες αποφάσεις εις  βάρος τους και εις βάρος των  ομάδων με τις οποίες συνέχονταν στην αθλητική δικαιοσύνη και επειδή το κράτος και η αθλητική δικαιοσύνη έχουν συνέχεια, οφείλαμε να τις συμπεριλάβουμε και να συμμορφωθούμε με αυτές. Είχαμε και την ευαισθησία ότι πρέπει ό,τι απόφαση πάρουμε να μην πλήττει το τεκμήριο αθωότητας, την ποινική δίκη και των δύο κατηγορουμένων που είναι πιο σοβαρό απ’ όλα. Από όλα αυτά δεσμευόμαστε, αλλά δεσμευόμαστε και από την απόφαση της ποινικής δικαιοσύνης».

Τέλος, διέψευσε πως η Επιτροπή πληρώνεται για τις υπηρεσίες της διευκρινίζοντας πως η Επιτροπή έχει μεν προϋπολογισμό, τα προηγούμενα μέλη της πληρώνονταν αλλά τα τωρινά όχι , λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.

«Δεν είμαστε έμμισθοι. Υποτίθεται ότι η Επιτροπή έχει προϋπολογισμό. Η προηγούμενη Επιτροπή πληρωνόταν. Η σημερινή τους 4 μήνες που είμαστε και ασχολούμαστε δεν έχει πληρωθεί λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.  Ούτε τα έξοδα για το σάντουιτς που τρώμε ή το πάρκινγκ που πληρώνουμε, δεν παίρνουμε. Μην έχετε κάποια αντίθετη εντύπωση. Είμαστε εκεί για να προσφέρουμε».


Πιο σέξι μαμά γίνεται; Ποια γνωστή Ελληνίδα βγήκε να διασκεδάσει με αποκαλυπτική εμφάνιση;
Πιο σέξι μαμά γίνεται; Ποια γνωστή Ελληνίδα βγήκε να διασκεδάσει με αποκαλυπτική εμφάνιση;
Λαύριο: Το καλάθι που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο +19 είχε εξήγηση!
Λαύριο: Το καλάθι που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο +19 είχε εξήγηση!
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1: Νίκη στο φινάλε (photos)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1: Νίκη στο φινάλε (photos)
ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Τέπιτς και παίζει με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Τέπιτς και παίζει με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο (Ζ)
  20:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2812
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  23:15Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  00:30Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • NBA Daily
  01:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  01:35Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Files E4
  01:40Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Ρόκι Φίλντινγκ (Ζ)
  02:00WBA Super Middleweight Title. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ούνικς Καζάν
  02:05VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ
  02:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  03:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E25
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Βαλένθια
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  04:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  04:55Αφιέρωμα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  06:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  06:35Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο
  06:40Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  07:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  08:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  08:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  08:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  08:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies