Βόλος κατά της ΕΕΑ και... Κυβέρνησης!

Βόλος κατά της ΕΕΑ και... Κυβέρνησης!

Στην αντεπίθεση περνά ο Ολυμπιακός Βόλου, μια και με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, προτίθεται να... τρέξει στα δικαστήρια τα μέλη της ΕΕΑ και όσους έχουν ποινικές ευθύνες για την απόφαση του υποβιβασμού της ομάδας στη Δ' Εθνική.

Παράλληλα, μέσω αυτής αποκαλύπτει ότι τα μέλη της ΕΕΑ διορίστηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, έξι ημέρες πριν τις αποφάσεις για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ενώ η νέα σύνθεσή της δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη στο ΦΕΚ.

Μεταξύ άλλων, η θεσσαλική ομάδα χαρακτηρίζει τα μέλη της ΕΕΑ ως «αμοιβόμενοι εντολοδόχοι των εργοδοτών τους», τονίζει ότι «επιφυλάσσεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών καθώς και για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις τεράστιες υλικές και ηθικές ζημίες της», ενώ ζητά από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, να πάρει θέση για την «ωμή πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποκαλύπτει στη φίλαθλο κοινή γνώμη τα διορισθέντα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αμοιβόμενοι εντολοδόχοι των εργοδοτών τους, τα οποία με μία απόφαση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά αθλητικά χρονικά, όπου δεν έχει ξανασυμβεί στη μεταπολιτευτική εποχή, αποφάσισαν να διαλύσουν το καμάρι της Μαγνησίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό Βόλου, που χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην πατρίδα μας.

Τα μέλη λοιπόν της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που συγκροτήθηκε με την 10606/7.4.11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως τροποποιήθηκε με την 23907/17-8-11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και συνεδρίασε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, είναι στην πραγματικότητα, οι εξής:

Μπρίλης Αθανάσιος, Πρόεδρος της ΕΕΑ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)

Ανδρεοπούλης Μιχάλης, μέλος της ΕΕΑ, (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

Διακαναστάσης Αναστάσιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 )

Ορφανίδης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΥ)

Μπίκος Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΒΟΛΟΣ 2013 ΑΕ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΓΑ, που είχε αναλάβει την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων 2013 στο Βόλο και που ακύρωσε στη συνέχεια, ο Γερουλάνος)

Συριόπουλος Κων/νος, μέλος της ΕΕΑ, (ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα του γκρεμίσματος του Χρηματιστηρίου!)

Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ)

Μαρούπα Ειρήνη, αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Βʼ ΠΕΙΡΑΙΑ, συνδικαλίστρια και μέλος του Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο του Πειραιά)

Πετρουνάκος Γιάννης, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ)

Σμυρνάκης Δημήτριος, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ (ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!)

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:
Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΟΥ, (ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ ΜΙG του Βγενόπουλου).

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ, 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ- ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ, ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΕΚ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΦΕΚ.
Οι αρμόδιοι του ελληνικού αθλητισμού, ως «δημοΚΡΑΤΟΡΕΣ» κ.κ. Γερουλάνος,  Νικητιάδης, Μπιτσαξής εκθέτουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες νοοτροπίες και μεθοδεύσεις.

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε Σοφοκλή Πιλάβιε,
Είναι υποχρέωσή σας να πάρετε θέση και να καταγγείλετε στη FIFA αυτή την ωμή πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Κύριε Πιλάβιε, έχετε υποχρέωση να αποτρέψετε αυτήν την αδικία. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει αδειοδότηση σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς από την ΕΠΟ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι επιτροπή πολιτικών συμφερόντων και δεν  μπορεί να καταργήσει την ΕΠΟ και το Αυτοδιοίκητο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επιφυλάσσεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών καθώς και για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις τεράστιες υλικές και ηθικές ζημίες της».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved