Ανεπανάληπτες μουντιαλικές συγκινήσεις και ποδοσφαιρική εμπειρία, μέσα από την Οθόνη του vivo Υ22S

Ανεπανάληπτες μουντιαλικές συγκινήσεις και ποδοσφαιρική εμπειρία, μέσα από την Οθόνη του vivo Υ22S

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλες οι υπηρεσίες, οι εταιρείες και τα καταστήματα δεν θα λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Θα ήμασταν όλοι σε διακοπές διαρκείας για να απολαύσουμε το υπερθέαμα χωρίς την… ενόχληση των υποχρεώσεων. Όμως όχι, όπως γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο – τουλάχιστον σε αυτό το Μουντιάλ – επομένως, ήδη έχει περάσει η φάση των ομίλων και δεν έχουμε απολαύσει τα καλύτερα ματς όπως θα θέλαμε: Με την παρέα, αραχτοί, να σχολιάζουμε τα πάντα και να απολαμβάνουμε και τα after game μετά, να μην μας νοιάζει αν θα ξυπνήσουμε πρωί την επόμενη μέρα για το γραφείο και λοιπά πεζά ζητήματα που μας αποσπούν από το κυρίως θέμα: Τη μεγαλύτερη γιορτή της στρογγυλής θεάς στον πλανήτη.

Εν έτη 2022, όμως και καθώς η τεχνολογία προχωρά, δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση έστω για μέρος των «προβλημάτων» αυτών – τουλάχιστον από όσα γνωρίζουμε, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις την εργάσιμη επόμενη των αγώνων, εκτός κι αν ζητήσεις άδεια – πόση άδεια διαθέτεις Δεκέμβρη μήνα, βέβαια, είναι ένα θέμα κι αυτό. Για όλα τα άλλα όμως, φροντίζει το vivo Υ22S, το καλύτερο smartphone που απέκτησες ποτέ, ο καλύτερός σου φίλος και σε αυτό το Μουντιάλ.

Όλα αυτά, διότι με το vivo σου μπορείς και να κάνεις ασταμάτητο chat με τους κολλητούς την ώρα του αγώνα, και να στέλνεις βιντεάκια με τις δικές σου αντιδράσεις και τα δικά σου σχόλια και να στέλνεις τα highlights σε απίστευτης ευκρίνειας υλικό και να δημιουργείς περιεχόμενο αφιερωμένο στο Μουντιάλ που θα ζήλευαν και επαγγελματίες – ακόμα και να βλέπεις τους αγώνες σε τέλεια ανάλυση από το κινητό σου μπορείς, αν τύχει και μεταξύ των προβλημάτων που αναφέραμε πιο πάνω υπάρχει και μια σύντροφος που θέλει κι αυτή να δει επιτέλους στην τηλεόραση την αγαπημένη της σειρά!

vivo Υ22S, το κινητό που θα λύσει όλα σου τα «προβλήματα»

Πώς και γιατί μπορεί το vivo Υ22S να σου τα προσφέρει όλα αυτά, θα το μάθεις ευθύς αμέσως μόλις παραθέσουμε τα βασικά του χαρακτηριστικά:

vivo1

Ξεκινάμε από τη δυνατότητα που σου δίνει να κάνεις τις πιο επικές λήψεις ever, καθώς διαθέτει τριπλή οπίσθια κάμερα με κύρια 50MP, 2MP Bokeh και 2MP Macro, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 8MP για selfies υψηλής ευκρίνειας HD. Έχεις ήδη καταλάβει ότι τα βιντεάκια σου θα είναι πολύ μπροστά, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να καταλάβεις απολύτως γιατί το συγκεκριμένο smartphone πραγματικά ξεχωρίζει: Διαθέτει πολύ μεγάλο αισθητήρα στην κύρια κάμερα, με διάφραγμα φακών f/1.8 (50MP) + f/2.4 (2MP) + f/2.4 (2MP) και f/2.0 (8MP) στη selfie κάμερα. Με τη Super Night λειτουργία του, θα διαπιστώσεις αμέσως πως δεν χρειάζεται να έχεις ανάψει όλα τα φώτα του σπιτιού για να βγάλεις ένα υπερ-τέλειο βίντεο ή μια selfie – οι νυχτερινές λήψεις του vivo Υ22S είναι φανταστικές!

Τι άλλο κάνει για ‘σένα το συγκεκριμένο κινητό; Διαθέτει οθόνη 6.55 ιντσών ανάλυσης HD+ με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz, γεγονός που σημαίνει πολύ απλά ότι μπορείς πάρα πολύ άνετα ακόμα και να παρακολουθήσεις ολόκληρο ματς από το κινητό σου χωρίς να σε κουράσει καθόλου, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Σε αυτό συμβάλλει και η μπαταρία του που εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία (χωρητικότητα 5000mAh), ενώ η συσκευή υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση 18W.

Τέλος, χρειάζεται να γνωρίζεις πως το vivo Υ22S διαθέτει 6GΒ RAM και 128GB ROM, κάτι που σημαίνει σχεδόν απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες και πως μπορείς να το κάνεις δικό σου είτε σε μπλε χρώμα (Starlite Blue) είτε στη Summer Cyan απόχρωση!

vivo2

Μπορεί ένα smartphone να λύσει τα μουντιαλικά σου προβλήματα αυτόν τον Δεκέμβρη; Σίγουρα έχεις πλέον πειστεί πως το vivo Υ22S, μπορεί. Διότι είναι το κινητό που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες, σε εξελίσσει τεχνολογικά, προσφέροντάς σου όλες τις εξελίξεις και σε πολύ οικονομική τιμή. Στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό, δεν θέλεις να μείνεις πίσω: Παίρνεις το vivo Υ22S και πας πραγματικά, πολύ μπροστά!



Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved