Αναχωρεί για Βοσνία η Εθνική - Οι σκέψεις του Σκίμπε για την ενδεκάδα

Αναχωρεί για Βοσνία η Εθνική - Οι σκέψεις του Σκίμπε για την ενδεκάδα

Η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αυριανή (09/06) μάχη με τη Βοσνία και σιγά – σιγά ο Σκίμπε καταλήγει σε πρόσωπα και σχήμα.

Οι διεθνείς μας αναχωρούν σήμερα για τη Ζένιτσα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, σιγά – σιγά καταλήγει στα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Βόσνιους.

Καρνέζης και Καπίνο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το τέρμα, ενώ στην άμυνα αναμένεται να δούμε τους Τοροσίδη, Ρέτσι, Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Τζιόλης, Ζέκα και Φορτούνης αναμένεται να πάρουν θέση στο κέντρο μας, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μάνταλος, Σταφυλίδης και Μήτρογλου.

Να σημειωθεί ότι ενδεικτικό της συσπείρωσης που επικρατεί στο ελληνικό στρατόπεδο είναι το γεγονός ότι μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψουν και οι Σάμαρης, Τζαβέλλας και Ταχτσίδης που είναι τιμωρημένοι. 

Διαβάστε επίσης: 

Απρόοπτο ενόψει Βοσνίας

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη Βοσνία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα: Ο Ριτσόλι «σφυρίζει» με Βοσνία

Ελλάδα: Ο Ριτσόλι «σφυρίζει» με Βοσνία

Ελλάδα: Πεντάδα νέων με Βοσνία!

Ελλάδα: Πεντάδα νέων με Βοσνία!

Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)