Survivor, η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη

Survivor, η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη

Κλίκες, κόντρες, ίντριγκα και κατάρες. Πολλές κατάρες.

Αυτά άφησε πίσω του ο απόηχος της πιο ηχηρής μέχρι τώρα αποχώρησης του survivor. Ηχηρή όχι επειδή η Σόφη Πασχάλη ήταν φαβορί, αλλά για τα όσα προηγήθηκαν της στιγμής που ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε την καθηγήτρια της γιόγκα ότι ήρθε η ώρα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής και να αντιμετωπίσει στα πάτρια εδάφη το fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Δεν τα μίλησε καλά το Σοφάκι στην τελευταία της συμμετοχή στο παιχνίδι. Έκανε μια επίθεση στον άνθρωπο που λατρεύεται από το τηλεοπτικό κοινό όπως ο Νίκος ο Γκάλης στο Αλεξάνδρειο.

Η Σόφη που κάνοντας γιόγκα έχει ανακαλύψει ότι η αλήθεια δεν βρίσκεται στο μίσος, ούτε καν στους sex pistols όπως πιστεύαμε μέχρι σήμερα, αλλά στις καρδιές μας, έπαιξε με τη φωτιά επικίνδυνα και κάηκε. Μαζί της παρέσυρε ένα ολόκληρο έθνος, αφού το ξημέρωμα της 24ης Μαρτίου του 2017 βρήκε την Ελλάδα να αναρωτιέται για το πόσο οχιά είναι η παίκτρια που αποχαιρέτησε, το πόσο καλός ήταν ο Ντάνος όταν έφτιαχνε τα κολιέ στα κορίτσια της κλίκας, ή όταν έκοβε τις καρύδες δύο – δύο για να τις ξεζουμίσει η ομάδα. Τρομερά πράγματα!

Και ο Ντάνος πάντως απρόσεκτος είναι. Αν έχουν βάση τα όσα είπε η Πασχάλη, δεν ξηγήθηκε καθόλου καλά με το ψαρικό. Έχει παραβεί έναν τεράστιο κανόνα, που θέλει τον άντρα να δείχνει την εκτίμησή του στη γυναίκα πηγαίνοντας την για ψαράκι σε κάποια παραλία. Με το κύμα να σκάει δίπλα τους στην άμμο. Δείχνεις ρε μάγκα μου στο θηλυκό ότι δεν το έχεις για την ξεπέτα, ότι το νοιάζεσαι και το φροντίζεις. Ένα ψαράκι μόνο καλό κάνει πάντα, οπότε φίλε Αγγελόπουλε να μάθεις να το μοιράζεσαι με τους άλλους. Αν νομίζεις ότι με τις καρύδες θα κέρδιζες την εκτίμηση των άλλων, ξεγελιέσαι αφού από δαύτες ήταν χορτάτοι.

Έφυγε λοιπόν η Σόφη, όμως πλέον οι κλίκες ξεμπροστάστηκαν. Και το έκαναν με τον χειρότερο τρόπο αφού κάποιοι παίκτες που μέχρι τώρα ήταν οκέι, από σήμερα θα έχουν σύννεφα πάνω από το κεφάλι τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Χούτος για το διπλό φάουλ που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο. Το πρώτο και κυριότερο ήταν η διάλεξή του περί σεβασμού. Είπε λοιπόν ο πρώην ποδοσφαιριστής ότι κάποιος που έχει αρχηγικές τάσεις πρέπει να κερδίζει τον σεβασμό των συμπαικτών του και κάπου εκεί σηκώθηκε ο Γιάννης ο Μαντζουράκης από τον καναπέ του και τον χειροκροτούσε με όλη του τη δύναμη. Ξθυμήθηκε το σεβαστός ήταν ο ίδιος στον ποδοσφαιριστή του, όταν ο Λάμπρος του έλεγε να μην του μιλάει επειδή βρωμάνε τα χνώτα του. Από κοντά και το «ποδήλατο» ο Αλεξανδρής που ο Έλληνας τεχνικός τον προτιμούσε για την επίθεση του Ολυμπιακού, αντί της «Πόρσε» Χούτου. Και δεύτερον την είπε στον Γιάννη τον Σπαλιάρα επειδή συμμετείχε φωνητικά στις προσπάθειες των συμπαικτών του. Λες και εκείνος καθορίζει το ποιος μπορεί να μιλάει και ποιος όχι. Μαζέψου φίλε, σε βλέπουνε και είναι και πολλοί.

Από κοντά και ο Χανταμπάκης που συνέχισε από εκεί που έμεινε πριν το υποτιθέμενο restart που έκανε με τον Αγγελόπουλο, μετά από τον φοβερό τσακωμό τους στην παραλία. Έχουν πέσει όλοι να τον φάνε τον Σκιαθίτη. Μάλλον οι ομάδες αρχίζουν με τον καιρό να πηγαίνουν περίπατο και όλοι ξεκινούν σιγά - σιγά να ασπάζονται το «ο σκοπός Αγιάζει τα μέσα», αφού ο τυπάκος που βρέθηκε στο... απόσπασμα είναι απόλυτο φαβορί για τη νίκη και αυτό φαίνεται πλέον και μέσα στο παιχνίδι. Εκεί που είναι με διαφορά καλύτερος από τους συμπαίκτες του τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις εργασίες της παραλίας.

Οπότε η πιθανότερη εξήγηση για την στάση των δύο που αναφέραμε πιο πάνω, τις βαρυσήμαντες κατηγορίες της Ευρυδίκης ότι περπατάει μπροστά από τους άλλους, την απογοήτευση της Λάουρας για τον ίδιο λόγο και γενικά το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί κατά του Ντάνου που για τους τηλεθεατές τα έχει τόσο μεγάλα που περπατάει και σκάβει λάκους. Αυτό το έχει καταλάβει και ο Σπαλιάρας και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τον έχει από κοντά. Ο Γιάνναρος ξέρει πολύ καλά ότι σε μια βόλτα στο εξής με τον Ντάνο θα χτυπάει 8000 για πλάκα. Νταμπλ σκορ θα κάνουν παρέα, οπότε βρήκε σύμμαχο!

Με αυτά και με αυτά, οι μαχητές έχουν καταφέρει να φύγουν από τη δύσκολη θέση του looser και κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί τους. Ο Τσανγκ έχει πάθει στερητικά αφού του έχουν λείψει τα αγωνίσματα ασυλίας, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τις στιγμές που γράφει το όνομα Ελισάβετ στο χαρτί. Ο Πάνος κατάφερε να μην τραυματιστεί σε παιχνίδι που έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που ο Κώστας ο μισθοφόρος εκστασιασμένος από το νέκταρ των συνεχόμενων επιτυχιών, έχει σταματήσει να θάβει συμπαίκτες και να στραβώνει και θυμήθηκε τα πρώτα επεισόδια που τον έδειχναν συνεχώς στην καυλάντα. Ο Κωνσταντίνος όσο κερδίζει και τρώει δεν λιποθυμά οπότε όλα καλά, η Σάρα βρέξει – χιονίσει γελάει. Ο Μάριος παρουσιάζεται μεταμορφωμένος, αφού μιλάει πλέον με καλά λόγια για τους αντιπάλους (τι σου κάνει το φαγητό ρε μαν), η Ελισάβετ παίρνει νίκες και ανυπομονεί να κερδίσει μια γ@μημ$νη ασυλία για να στείλει τον Τσανγκ για πιτόγυρο, ενώ η Κολυδά, η μεγάλη Milfara της παρέας συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να τους παίρνει τα σώβρακα...

Κλείνοντας αναγνώστη μου, θυμήσου ότι ναι μεν τα παραπάνω είναι πραγματικότητα, όμως η δική σου πραγματικότητα είναι ένα παιχνίδι για τους συμμετέχοντες. Ένα παιχνίδι στο οποίο εκθέτουν καθημερινά τους εαυτούς τους όχι μόνο στο κοινό, αλλά και σε δοκιμασίες που τους καταβάλουν τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Οπότε την επόμενη φορά που θα καταραστείς κάποιον σκέψου πρώτα αν αξίζει να σπαταλάς τόση και τέτοια ενέργεια για κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει 100.000 ευρώ. Εσύ δεν θα τα πάρεις σίγουρα από εκεί!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριο κράξιμο στο facebook της Σόφης Πασχάλη

Άγριο κράξιμο στο facebook της Σόφης Πασχάλη

Η ατάκα - φωτιά της Παπαδοπούλου για το περιστατικό με τον Αγγελόπουλο που δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Η ατάκα - φωτιά της Παπαδοπούλου για το περιστατικό με τον Αγγελόπουλο που δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved