Του έβαλαν «Παράνοια», τους … έφερε διάλυση!

Του έβαλαν «Παράνοια», τους … έφερε διάλυση!

4 Γενάρη του 2019. Ο Ολυμπιακός νικάει 79-65 τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Θέλοντας να πικάρουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που δηλώνει «παρών» για μια ακόμη φορά μέσα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου, οι ερυθρόλευκοι παίζουν στα μεγάφωνα του ΣΕΦ το «Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια».

Με αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες είναι στο 10-6 και φιγουράρουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι πράσινοι με 7-9 είναι 11οι. Είναι η ώρα της πραγματικής «Παράνοιας». Όχι της fake. Είναι η ώρα που θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδιά. Η ώρα του καπετάνιου στη φουρτούνα.

4 Απρίλη του 2019. Ο Παναθηναϊκός πατάει την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ με 87-67. Με 16 νίκες και 14 ήττες προκρίνεται σαν έκτος στους «8» της Ευρωλίγκα, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Δεν χρειάστηκε προσευχές και… λαμπάδες για να πάρει την πρόκριση. Την είχε κατακτήσει, ουσιαστικά, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής σεζόν. Mε 8 νίκες στα τελευταία δέκα ματς και έξι σερί. Με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Ρικ Πιτίνο, στο τιμόνι. Με τον Νικ Καλάθη να σπάει τα κοντέρ και να κάνει μέχρι και triple double, στο παρκέ. Με τον Σον Κιλπάτρικ να έρχεται από το ΝΒΑ. Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να μεταμορφώνεται από βάτραχο σε πρίγκηπα. Και με την ομάδα να λειτουργεί στην εντέλεια και ως μια γροθιά!

Ο καπετάνιος πήρε το καράβι στην τρικυμία και το έφερε στο λιμάνι όχι απλά σώο και αβλαβές αλλά πρόσω ολοταχώς! Και έτσι ακριβώς με… τσίτα τα γκάζια θα μπει και στα προημιτελικά. Με τσίτα τα γκάζια, έναν τίτλο ήδη στην τροπαιοθήκη (Κύπελλο Ελλάδος) και την αυτοπεποίθηση όλων στα ουράνια.

Την ίδια ώρα, οι νικητές της… 4ης Γενάρη, θα δουν τη συνέχεια της Ευρωλίγκα από την τηλεόραση, κυνηγάνε φαντάσματα, προκαλούν από χλεύη μέχρι οργή και αγανάκτηση (βλ. πανό) και βρίσκονται στα όρια διάλυσης, εντός και εκτός παρκέ. Σε 3 μήνες…

Ο φετινός Παναθηναϊκός αποτελεί μάθημα. Μάθημα διοίκησης, αφοσίωσης και αγάπης. Ενδεχομένως και… παράνοιας. Αυτής που έπαιξε εκείνο το βράδυ στο ΣΕΦ… Για πικάρισμα. Ενεργοποιώντας τα πιο… δολοφονικά ένστικτα ενός τύπου που αρνείται να χάσει. Που όταν του ρίξεις πετραδάκι θα σου επιστρέψει… βράχο.  Που έχει κάνει εκατομμύρια Παναθηναϊκούς να ζουν σε «Παράνοια»… Και θα συνεχίσει... Μέχρι τέλους…

Υγ. Επειδή στην Ελλάδα ευδοκιμούν οι μετά Χριστόν Προφήτες, κάνε κλικ εδώ για να δεις τι είχες διαβάσει στις 9 Γενάρη… Όταν όλοι πετροβολούσαν. Περαστικά… Και φιλιά στο σπίτι.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved