ΝΤΡΟΠΗ! Στην Τρίπολη δεν πίστεψαν ότι θα βάλει 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

ΝΤΡΟΠΗ! Στην Τρίπολη δεν πίστεψαν ότι θα βάλει 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Αν δεν κάνει λάθος το ημερολόγιο, σήμερα είναι Παρασκευή 13 Ιουλίου του 2018. Παρότι δεν είμαι και το πρώτο αστέρι στα μαθηματικά, από την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου ότι θα βάλει 20 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει την ΑμΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν περάσει οκτώ ολόκληρες μέρες.

Πολλές για να κάνεις μια κατάθεση- ακόμη και αν τα λεφτά έρχονται, κολυμπώντας, από τα Νησιά Κέιμαν- λίγες για να ξεχάσεις τη δέσμευση του mr ΣΚΑΪ. Στην Τρίπολη μάλλον κάτι πάει λάθος. Γιατί πριν λίγο έγινε γνωστό ότι (και) ο Αστέρας Τρίπολης θα πάει στα Δικαστήρια τον Παναθηναϊκό για τις 400.000 ευρώ που του οφείλει η διοίκηση του τριφυλλιού από τη μεταγραφή του Κουρμπέλη…

Ή τα νέα λοιπόν, φτάνουν πολύ αργά στην Τρίπολη και οι Αρκάδες δεν έχουν ενημερωθεί ότι μπαίνει ένα ζεστό 20άρικο εκατομμύρια στο ταμείο του Παναθηναϊκού ή δεν πιστεύουν τον Αλαφούζο. Κι αν το πρώτο είναι πρόβλημα του Αστέρα, άντε και της Τρίπολης, το δεύτερο είναι όχι απλά πρόβλημα αλλά ΞΕΦΤΙΛΑ για τον Παναθηναϊκό.

Ξεφτίλα, να σέρνεται στα δικαστήρια (και) από τον Αστέρα. Ξεφτίλα, ουδείς πια να πιστεύει τον άνθρωπο που συνεχίζει να καθορίζει τις τύχες της ομάδας. Ξεφτίλα, να λένε οι άνθρωποι του Αστέρα πως έφτασαν στα Δικαστήρια, επειδή στον Παναθηναϊκό δεν τήρησαν ΠΟΤΕ τις συμφωνίες τους. Και ΞΕΦΤΙΛΑ των ΞΕΦΤΙΛΩΝ αυτό να είναι ένας ακόμη κρίκος σε μια αλυσίδα που πνίγει τον Παναθηναϊκό και έχει κρίκος όπως «ευρωπαϊκός αποκλεισμός», «μη αδειοδότηση», «δεκάδες προσφυγές» κλπ.

Πόσο μάλλον δε όταν αυτό το 20άρικο που επικαλείται ο Αλαφούζος… πλανάται στον αέρα, από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2017 και όπως όλα δείχνουν σε δυο μήνες θα του κάνουμε γενέθλια, με τούρτα και κεράκι!

Με τη διαφορά ότι αν συνεχίζει να είναι «πουκάμισο αδειανό», μια ακόμη κούφια υπόσχεση, ο Παναθηναϊκός δεν θα πληγώνεται απλά σε όλα τα επίπεδα αλλά θα χάσει και τις τελευταίες ελπίδες να επιβιώσει…

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα 20 εκατομμύρια θα μπουν επιτέλους, όλα θα πάρουν το δρόμο τους και ο Γιάννης Αλαφούζος… δρόμο. 20 εκατομμύρια είπα… Λάθος. 19.600.000… Τα 400.000 πέταξαν ήδη…

Υγ. Είστε πιο προβλέψιμοι και από την περίοδο… Ξέρετε εσείς…

Υγ2. Καλό δρόμο, Μάνο Αντώναρε...

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved