Το όνειρο και ο εφιάλτης

Το όνειρο και ο εφιάλτης

Η 23η Μάη του 2018, δεν ήταν αλλά εξελίσσεται σε ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Η είδηση ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να ηγηθεί και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, βάζει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Τόσο εντός, όσο και εκτός Παναθηναϊκού. Κι όταν με το καλό γίνουν οι Εκλογές και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, όσοι όλο αυτόν τον καιρό χαιρόντουσαν με την κατάντια του τριφυλλιού και τώρα απλά ανησυχούν, θα πρέπει να πάψουν να ανησυχούν και να αρχίσουν να… τρέχουν.

Το όνομα Γιαννακόπουλος και η τρέλα του Δημήτρη, αποτελούν εγγύηση ότι ο Ερασιτέχνης, θα επιστρέψει εκεί που του πρέπει. Βήμα-βήμα. Σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα. Με σωστές κινήσεις, προγραμματισμό, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα. Με συνταγή δηλαδή Γιαννακόπουλου…

Σε κάθε περίπτωση, μετά τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, την καλύτερη δηλαδή ομάδα που έχει βγάλει τούτος ο τόπος σε όλα τα αθλήματα, σε ολόκληρη την Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, οι Παναθηναϊκοί μπορούν να ονειρεύονται ξανά και για τη Μάνα του Λόχου… Να ονειρεύονται και να βρίσκουν παρηγοριά, όσο αυτό είναι δυνατόν, για την ποδοσφαιρική ομάδα, που σήμερα… κλείδωσε το -6 στο νέο πρωτάθλημα. Μια ακόμη «προίκα» της εποχής Αλαφούζου… Του ανθρώπου που θέτει σοβαρή πια υποψηφιότητα για να περάσει στη συνείδηση των Παναθηναϊκών, ως ο πλέον καταστροφικός παράγοντας στην Ιστορία του Συλλόγου.

Ή τουλάχιστον να παλέψει με έναν-δυο άλλους για την κορυφή… Σε κάθε περίπτωση η Ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει. Και σε αυτή την Ιστορία οι ρόλοι έχουν κλείσει ήδη. Και του Λεωνίδα και του Εφιάλτη. Τους έχει αναθέσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved