Ο Κοκόσκοφ, οι «πατσαβούρες» και το… πατσαβούρι!

Ο Κοκόσκοφ, οι «πατσαβούρες» και το… πατσαβούρι!

Τελικά η ζωή είναι μεγάλη πόρνη. Πολύ μεγάλη. Και σε ξεφτιλίζει εκεί που δεν το περιμένεις.

Τώρα βέβαια, θα μου πεις, αν έχεις γράψει τη μία βλακεία μετά την άλλη και μάλιστα με την ειδικότητα του «μυαλοπώλη», το να ξεφτιλιστείς δεν είναι δα και δύσκολο. Ακόμη κι αν η ζωή δεν είναι πόρνη αλλά η Παρθένα Μαρία!

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ λοιπόν ανέλαβε head coach στους Phoenix Suns. Ναι, στο ΝΒΑ! Πρώτος προπονητής. Για την ακρίβεια ο πρώτος προπονητής που γεννήθηκε στην Ευρώπη και αναλαμβάνει ομάδα του ΝΒΑ! Είναι ο ίδιος Κοκόσκοφ που πήρε το Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ, με τη Σλοβενία. Ο ίδιος. Όχι άλλος. Όχι συνωνυμία. Και είναι ο ίδιος Κοκόσκοφ, που όταν ο Γιαννακόπουλος συζήταγε μαζί του για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, οι «μυαλοπώληδες», οι ειδικοί του μπάσκετ, έγραφαν ότι χαμηλώνει τον πήχη, ότι το κάνει επειδή ψάχνει μια φτηνή λύση ή ακόμη χειρότερα έγραφαν… Ποιος Κοκόσκοφ; ΑΥΤΟΣ! (1-0). Και το χειρότερο, το ακόμα χειρότερο είναι πως αυτά που έγραφαν τότε όλοι αυτοί οι «πουλάω μυαλό» τα έχουν πια κρύψει τόσο καλά που ψάχνεις να τα βρεις και δεν τα βρίσκεις.

Τι στο ένα site ψάξαμε, τι στο άλλο site ψάξαμε, πουθενά… Εξαφανιζόλ κανονικό. Λογικό. Γιατί η εξέλιξη του Κοκόσκοφ, τους ξεβρακώνει… Τους ξεβρακώνει όπως τους έχει ξεβρακώσει 6 χρόνια τώρα ο Παναθηναϊκός. Ναι αυτός που θα διαλυόταν, αυτός που έβαζαν Χ στις μούρες των παικτών που έφυγαν, αυτός που 6 χρόνια μετά δεν έχει περάσει χρόνος που να μην έχει σηκώσει μία κούπα. Αυτός, που για να φτάσουμε στα τωρινά, θα τα βάλει αν χρειαστεί μόνος του με το πιο σάπιο σύστημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ… Γιατί όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος, δεν πρέπει να σκύψεις ποτέ και για κανέναν λόγο το κεφάλι! Οπότε όλοι εσείς που έχετε βγει τώρα στα twitter και γράφετε για τη γυναίκα του Σβεντ και άλλα χαριτωμένα, μην χαθείτε, όταν η σημερινή ανακοίνωση, η πιο… πανικόβλητη ανακοίνωση όλων των εποχών, θα έχει γίνει το καλύτερο «κωλόχαρτο». Το πιο απαλό…

Εγγυημένα. Όπως τα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα. Το μαγαζάκι του Μπερτομέου. Του πιο αποτυχημένου παράγοντα στην Ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και η σημερινή του ανακοίνωση αυτό ακριβώς αποδεικνύει. Την αποτυχία και τον πανικό του… Τίποτα άλλο. Ο χρόνος κρίνει τα πάντα. Και τον Κοκόσκοφ και τους μυαλοπώληδες και τον Μπερτομέου… Όλους. Αυτός είναι που ξεχωρίζει τις πατσαβούρες και τα πατσαβούρια. Κι αυτός ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ όσων πουλάνε «μούρη» σήμερα… Θα τους γυρίσει σαν τον… Κοκόσκοφ!

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved