Η διαρροή των διαιτητών ξεφτίλισε όλο το σύστημα!

Η διαρροή των διαιτητών ξεφτίλισε όλο το σύστημα!

Οι αρχαίοι έλεγαν ουδέν κακόν αμιγές καλού. Και για τον Παναθηναϊκό, η πρώτη φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό, ίσως αποδειχτεί όχι απλά το καλό μέσα στο κακό αλλά κάτι περισσότερο.

Όλος ο μπασκετικός κόσμος πλέον κατάλαβε τι σημαίνει Ευρωλίγκα, τι σημαίνει ο περιβόητος «σεβασμός» που επικαλείται ο Μπερτομέου και φυσικά τι ακριβώς θέλει ο Ισπανός παράγοντας από τον Παναθηναϊκό και προσωπικά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: Να σκύψουν το κεφάλι.

Προφανώς, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ και προφανέστατα όσο αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται ο Παναθηναϊκός μπορεί να γνωρίσει κάποιες ήττες ακόμα αλλά ο πραγματικά χαμένος είναι ο Μπερτομέου και η διοργάνωση (του). Μια μαφιόζικη παροιμία (την οποία θεωρητικά θα έπρεπε να γνωρίζει για ευνόητους λόγους ο Ισπανός) λέει «Μην μισείς ποτέ τον εχθρό σου, θολώνει την κρίση σου». Και το μίσος του Μπερτομέου για τον Παναθηναϊκό και κυρίως για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι τόσο βαθύ και μεγάλο που δεν βλέπει πια μπροστά του από τη θολούρα.

Το χθεσινό διαιτητικό «έγκλημα» στο ΟΑΚΑ, ήταν προμελετημένο. Από όλες τις απόψεις. Κι αποδείχτηκε. Όλα θα πήγαιναν μια χαρά για όσους το είχαν σχεδιάσει, αν δεν υπήρχε η διαρροή των ονομάτων των διαιτητών από τις αρχές της εβδομάδας… Το πολύ-πολύ να λέγαμε σήμερα για μια ακόμη κακή διαιτησία…

Όταν, όμως, ολόκληρη Ευρωλίγκα «καταπίνει» το γεγονός ότι οι τρεις διαιτητές βγήκαν πρόγραμμα πολύ νωρίτερα από την ανακοίνωση των ονομάτων τους από τη διοργανώτρια αρχή και αντί να τους αλλάξει ως είθισται τους διατηρεί στο… πόστο τους καταλαβαίνεις πως αυτό γίνεται για κάποιο λόγο. Πόσο μάλλον δε όταν τα δημοσιεύματα, μαζί με τα ονόματα των διαιτητών κάνουν λόγο για…. στενή σχέση των τριών διαιτητών με συγκεκριμένα πρόσωπα που η πιάτσα βοά ότι βρίσκονται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Το ότι ουδείς από την Ευρωλίγκα συγκινήθηκε ήταν η ένδειξη ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν φαίνεται και τόσο τίμια. Τα σφυρίγματα του Γιαβόρ (εργαλείο) στο ΟΑΚΑ ήταν η απόδειξη ότι η γυναίκα του Καίσαρα μαζί με τον Καίσαρα έχουν αρχίσει να «σαπίζουν».

Δυστυχώς για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, η Ευρωλίγκα είναι σε βαθιά σήψη…. Τόσο βαθιά που δεν έχει πια ούτε τη διάθεση να μην είναι όλο αυτό, τόσο ξεδιάντροπο… Γιατί, ναι και οι τυφλοί πια έχουν δει ποιοι είναι οι ευνοημένοι και ποιοι τα «κακά παιδιά» που πρέπει να τιμωρηθούν με κάθε τρόπο αλλά έτσι όπως εκδικούνται τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο σε λίγο δεν θα πέφτουν μόνο οι μάσκες αλλά όλο το… οικοδόμημα. Κι εδώ θα είμαστε για να αποδειχτεί ποιος θα δικαιωθεί.

Υγ. Ο Δικαστής του Μπερτομέου έχει δει τι συνέβη και τι έχει ειπωθεί από τον Παπαπέτρου και τον Παπανικολάου στη φυσούνα ή περίμενε πάνω από το Instagram του DPG7000; Κοιμήσου mr, ανέβασε....

 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved