Η ιστορία με τον Μάντζαρη δεν κρύβεται κάτω από το χαλάκι…

Η ιστορία με τον Μάντζαρη δεν κρύβεται κάτω από το χαλάκι…

Την προηγούμενη φορά που οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τα έβαλαν με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, λόγω της παρουσίας του στο FINAL 4 της Βαρκελώνης στην εξέδρα των φανατικών οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης με μια καθόλα άστοχη δήλωση, είπε ότι η περίφημη πια φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ…

Θα μπορούσε να πει κάτι άλλο, πιο εύστοχο, πιο πιστευτό και αν μη τι άλλο πιο αντρίκειο αλλά επέλεξε την εύκολη λύση της μπαρούφας… Λάθος του. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος. Κακό είναι να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη… Κι ο Βαγγέλης με το φωτομοντάζ, επανέλαβε το λάθος που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι. Όταν αντί να παραδεχτεί πως όντως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό πριν αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό (δικαίωμα του) προσπάθησε να κάνει το άσπρο- μαύρο… Κι όταν δύο φορές σε λιγότερο από ένα εξάμηνο, δεν έχεις το θάρρος να παραδεχτείς την πραγματικότητα, προφανώς αυτό δείχνει κάτι… Και δεν είναι για καλό.

Το τρίτο ωστόσο… χτύπημα στη σχέση του Μάντζαρη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού μοιάζει να είναι και το πιο σοβαρό. Γιατί δεν έχει να κάνει με… συλλογικές πεποιθήσεις κλπ. αλλά με κάτι πολύ πιο βαρύ. Και σαφώς πιο επικίνδυνο… Κάτι που είναι αδύνατον να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι, όχι φωτομοντάζ να πει ο Βαγγέλης ότι είναι η ανάρτηση από το «ερυθρόλευκο» οπαδικό site αλλά αποτέλεσμα επίθεσης από χάκερ (καλή ιδέα).

Σε κάθε περίπτωση, αφενός μεν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι απαιτείται να πάρουν θέση για τις απειλές κατά του αθλητή τους και να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία (εκτός κι αν θεωρούν απειλή μόνο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο), αφετέρου δε όλοι αυτοί οι αρμόδιοι που… ξημεροβραδιάζονται πάνω από τον λογαριασμό του Γιαννακόπουλου στο Instagram, οφείλουν να ρίξουν μια ματιά και στο τι γράφτηκε/γράφεται στο λογαριασμό των οπαδών. Και εν συνεχεία να πράξουν τα δέοντα.

Αν οι οπαδοί άξαφνα τρελάθηκαν και αποφάσισαν να τα βάλουν με έναν παίκτη τους (χλωμό) να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε ο αθλητής να προστατευτεί.
Ειδικά, από τη στιγμή που η διοίκηση της ΚΑΕ… πετάει χαρταετό, όπως έκανε άλλωστε και στο παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά, όπως πχ. με τον Μπαρτζώκα.

Αν όμως ο καπνός κρύβει και… φωτιά, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η πυροσβεστική αυτή που πρέπει να δράσει… Άλλος είναι.  Για να τελειώνουμε… Είναι πράγματι πολύ βολικό να ψάχνεις αν ο Γιαννακόπουλος πέρασε με κόκκινο για να παίξεις «κλέφτες κι αστυνόμοι». Με τη διαφορά ότι… κυνηγώντας τον Γιαννακόπουλο, δεν βλέπεις αυτά που συμβαίνουν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Και βγαίνεις πρόγραμμα από τους ίδιους τους οπαδούς σου.

Εκτός κι αν ξέρεις τι συμβαίνει και απλά παίζεις το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου… Λες ένα «νίπτω τας χείρας μου» και καθαρίζεις… Γιατί, εδώ που τα λέμε όταν από τα 450.000 ευρώ έχεις αναγκαστεί να πας στα 900 χιλιάρικα το χρόνο, δεν το ξεχνάς κι εύκολα... Το θυμάσαι… Ειδικά αν τραβάς και ψιλοζόρια… Το θυμάσαι, παρακολουθείς και ελπίζεις να έρθει πιο γρήγορα το καλοκαίρι μπας και μπουν τα πράγματα σε άλλη βάση. Μηδενική ας πούμε…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved