Πασχαλινές λαμπάδες από το Σύλλογο «Αμυμώνη» για τους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και της ΒΙΑΝ  Α.Ε

Πασχαλινές λαμπάδες από το Σύλλογο «Αμυμώνη» για τους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και της ΒΙΑΝ Α.Ε

Με μια πρωτότυπη κίνηση επέλεξαν οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε και ΒΙΑΝ Α.Ε του Ομίλου Γιαννακόπουλου, να στηρίξουν το σπουδαίο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη» εν όψει του Πάσχα.

Με σύνθημα «Προσφέρουμε το Φως της Αγάπης μας, σε όσους έχουν χάσει την όρασή τους!», οι εργαζόμενοι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τις πασχαλινές τους λαμπάδες από την «Αμυμώνη», ενισχύοντας εμπράκτως το Σύλλογο.

Η «Αμυμώνη» προσέφερε οκτώ σχέδια πανέμορφων λαμπάδων, από τις οποίες μπορούσαν να επιλέξουν οι εργαζόμενοι, με δυνατότητα αποστολής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα έξοδα αποστολής καλύφθηκαν από την εταιρεία. Επίσης, για δύο ημέρες η «Αμυμώνη» έστησε το περίπτερό της στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της ΒΙΑΝΕΞ στη Βαρυμπόμπη, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία λαμπάδων στο προσωπικό της εταιρείας. Την πρωτοβουλία τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Συλλόγου, Παρασκευή Μπέλλου. Η Διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ αγκάλιασε τη δράση από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας το «παρών» και στο περίπτερο της «Αμυμώνης». 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.



Euroleague: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα
Euroleague: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προκρίθηκε η Κροατία, με το… 1,5 πόδι η Ολλανδία
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προκρίθηκε η Κροατία, με το… 1,5 πόδι η Ολλανδία
Euroleague Βαθμολογία: Μαζί στις 7 νίκες Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Euroleague Βαθμολογία: Μαζί στις 7 νίκες Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Euroleague: Κάζο Ολυμπιακού κόντρα στη μισή Αρμάνι Μιλάνο
Euroleague: Κάζο Ολυμπιακού κόντρα στη μισή Αρμάνι Μιλάνο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved