ΕΠΣΑ: Νίκη εκτός έδρας η Αγία Ελεούσα
Το «διπλό» της Αγίας Ελεούσας ξεχωρίζει στα παιχνίδια του Σαββάτου (15/02) της 21ης αγωνιστικής, καθώς νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Γκυζιακό και είναι προσωρινά στην δεύτερη θέση.
Στα άλλα τρία παιχνίδια, ξεχωρίζει η επικράτηση της ΑΕ Ηρακλείου επί των Αγίων Αναργύρων με το ευρύ 4-0, αλλά και η νίκη 2-0 του Απόλλωνα Χαλανδρίου απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Το παιχνίδι του Θρίαμβου Αθηνών με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.
Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 1ου ομίλου
Β’ κατηγορία
1ος όμιλος
Πέντε παιχνίδια είχε η 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της β’ κατηγορίας από τα οποία στα τέσσερα επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Αναλυτικά ο Αστέρας Ζωγράφου πέτυχε νίκη 3-1 στο Αιγάλεω απέναντι στον τοπικό Διαγόρα, η Αναγέννηση Πετρούπολης κέρδισε 1-0 τα Ιλίσια 2004 και τα Βριλήσσια επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Στα αλλά δυο παιχνίδια το Παλαιό Φάληρο κέρδισε 2-0 την Αρμενική, ενώ η Γλυφάδα συνέτριψε 4-1 την Λαύρα Αργυρούπολης.
Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του 1ου ομίλου