Λος Άντζελες Λέικερς: Τα… πήρε ο Χάουαρντ

Λος Άντζελες Λέικερς: Τα… πήρε ο Χάουαρντ

Θα παίξει ο Ντουάιτ Χάουαρντ στο αποψινό ματς των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μπόστον Σέλτικς, αν και ο «Σούπερμαν» φάνηκε ενοχλημένος από τον… Κόμπι Μπράιαντ.

Ειδικότερα, ο Χάουαρντ πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Μάικ Ντ’ Άντονι ενόψει του αγώνα (08/02, 03:00) με τους Σέλτικς στο «TD Garden» και έδειξε σε καλύτερη κατάσταση. Πάντως τόνισε πως η τελική απόφαση είναι δική του, αν και χθες ο «Μπλακ Μάμπα» του ζήτησε να αγνοήσει τις ενοχλήσεις στον ώμο και να αγωνιστεί κόντρα στους «C’s».

«Γιατί να μην θέλω να παίξω; Παράλληλα, όμως, αυτή είναι η καριέρα μου, το μέλλον μου και η ζωή μου. Δεν θα αφήσω άλλους να αποφασίσουν για λογαριασμό μου. Άρα δεν με απασχολούν όλοι όσοι ενοχλούνται. Δεν θέλω να περάσω άλλο καλοκαίρι κάνοντας αποθεραπεία, αλλά θα επιστρέψω και θα πραγματοποιήσω μία ακόμα καλή σεζόν» δήλωσε… χαρακτηριστικά ο 27χρονος σέντερ.

Σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του, ο Πάου Γκασόλ ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, όπου υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο δεξί πόδι, αλλά δεν άλλαξε η αρχική ιατρική γνωμάτευση, ούτε αποφασίστηκε αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Θυμίζουμε θα χάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση χειρουργείου ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ θα χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα! Ο ίδιος δήλωσε πως θα τα δώσει όλα, ώστε να επιστρέψει άμεσα και να βοηθήσει την ομάδα του.

Απόψε, πάντως, ο Ντ’ Άντονι θα ξεκινήσει με τους Στιβ Νας, Κόμπι Μπράιαντ, Αντουάν Τζέιμισον, Μέτα Ουορλντ Πις και Ερλ Κλαρκ, αν δεν είναι στο 100% ο Χάουαρντ. Υπάρχει επίσης περίπτωση προσθήκης του Ρόμπερτ Σάκρε στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη δεσπόζουν τα γνωστά προβλήματα των Ραζόν Ρόντο και Τζάρεντ Σάλιντζερ, αλλά ο Ντοκ Ρίβερς δεν θα στερηθεί άλλο μέλος του ρόστερ του. Παράλληλα, όμως, «τρέχουν» σενάρια ανταλλαγών, τα οποία αφορούν κυρίως τους Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ. Στην προκειμένη, ο «Truth» ακολούθησε το δρόμο του συμπαίκτη του και δήλωσε πως δεν επιθυμεί αλλαγή ομάδας στο τωρινό στάδιο της καριέρας του, αλλά φάνηκε περισσότερο ανοικτός στο ενδεχόμενο τονίζοντας πως θα εξετάσει σχετική προοπτική, αν προκύψει σύλλογος με περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης τίτλου. Ακόμα, ο Γκαρνέτ απέχει έξι πόντους από τη συμπλήρωση 25,000 στην καριέρα του! Πιθανότατα σήμερα θα αποτελέσει το 16ο μέλος του σχετικού γκρουπ .

Τέλος, ο Μπράιαντ αναφέρθηκε με… κατανόηση στα τεκταινόμενα στους μισητούς «κέλτες»: «Δεν με χαροποιούν τα προβλήματά τους. Ο χρόνος τελειώνει και για μας, οπότε καταλαβαίνω» και συμπλήρωσε: «Δεν θέλουν τον Ρόντο; Ας τον στείλουν σε μένα. Τον λατρεύω. Έχει όλα τα στοιχεία ενός παίκτη επιπέδου τίτλων», όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις συζητήσεις περί αγωνιστικής ανόδου των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης έπειτα από τον αποκλεισμό του Ρόντο από το υπόλοιπο 2012-13.



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved