Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Υποθάλπτει τη βία με την ανοχή της πολιτείας ο Ολυμπιακός» (photos+videos)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Υποθάλπτει τη βία με την ανοχή της πολιτείας ο Ολυμπιακός» (photos+videos)

Με στοιχεία, φωτογραφίες και βίντεο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεμπρόστιασε το σχέδιο του Ολυμπιακού που εκτελέστηκε με την ανοχή της αστυνομίας και ζήτησε άμεση παρέμβαση της πολιτείας για να καταπολεμηθεί με πράξεις κι όχι με λόγια η βία.

Με όλα τα στοιχεία από τις εικόνες… ζούγκλας που διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (3/3), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέτει προ των ευθυνών της την πολιτεία για την καταπολέμηση της βίας, καθώς όλα όσα έγιναν είχαν την ανοχή της αστυνομίας, αλλά και τη συνενοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Στάδιο «Ειρήνης» και Φιλίας δεν μας προξένησαν καμία εντύπωση, καθώς είχε φροντίσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός να μας τα προαναγγείλει. Χωρίς καμία ντροπή είχαν καταθέσει εγγράφως κιόλας, πως θα βιώσουμε «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών». 

Σε πλήρη συνεργασία λοιπόν με τους κουκουλοφόρους, αυτούς που οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν πρόσφατα εναγκαλισμούς, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας στην αποστολή της ομάδας μας. Επειδή μέσα στο σχέδιο τους ήταν να τρομοκρατήσουν και τους επαγγελματίες φωτογράφους ώστε να μην αποθανατίσουν τα γεγονότα, σας παραθέτουμε το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό για να ενημερωθεί όλη η φίλαθλη γνώμη για τα τεκταινόμενα στο αυτόνομο κράτος του Πειραιά και Φαλήρου.

Η διοργανώτρια αρχή και η υπεύθυνη ασφαλείας της, έχει καταγράψει την επιχείρηση εισβολής στα αποδυτήρια μας, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Γιαννακόπουλος εισερχόμενος στο γήπεδο από διαπιστευμένα άτομα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και ότι δεν υπήρξε καμία σύσταση από την ηχητική εγκατάσταση από την γηπεδούχο ομάδα. Πως να υπάρξει αφού αυτή τα σχεδίασε και εκτέλεσε;

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως μετά από την επίσημη ενημέρωση του υπευθύνου ασφάλειάς μας προς τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού ότι ο κ. Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, αυτά δέχτηκαν επίθεση από τους διαπιστευμένους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το μεγάλο ενδιαφέρον μας όμως είναι να δούμε τι αναγράφονται στις επίσημες εκθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πληροφορούμαστε ότι μετράει και τραυματίες που επισκέφτηκαν μάλιστα το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.  

Σε ένα ευνομούμενο Κράτος κανονικά δεν θα έπρεπε να απορούμε. Το πράττουμε όμως γιατί η συμπεριφορά της Αστυνομίας, της αρχής δηλαδή για την τάξη και την ασφάλεια ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ήταν τουλάχιστον περίεργη για να μην πούμε ύποπτη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα φρόντισε να «προειδοποιήσει» τον κ. Γιαννακόπουλο να μην προσέλθει στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έδινε… συμβουλές και προειδοποιήσεις στους υπεύθυνους ασφαλείας του κ. Γιαννακόπουλου για το από που θα δεχτούν επίθεση και στο ημίχρονο ζητήθηκε η απομάκρυνση του κ. Γιαννακόπουλου από το γήπεδο.

Σε πλήρη συνύπαρξη στο χώρο με τους διαπιστευμένους κουκουλοφόρους, η Αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη, παρά των πολλών ποινικών αδικημάτων που λάμβαναν χώρα μπροστά της και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης κύριο Γρηγόρη Δημητριάδη. 

Κύριε Χρυσοχοϊδη, γνωρίζετε καλύτερα από όλους πως η Αστυνομία έχει καθήκον να ενεργεί και όχι να παρατηρεί. Το πράττει εξαιρετικά στα σύνορα της Ελλάδας μας.

Περιμένουμε όμως την διενέργεια ΕΔΕ και της απόδοσης ευθυνών σε όσους επέτρεψαν τα άνωθι αδικήματα. Ελπίζουμε πως το Υπουργείο Προστασίας έχει ακόμα δικαιοδοσία στο αυτόνομο κράτος Πειραιά-Φαλήρου. Χθες δεν το δείξατε. Σήμερα πρέπει να το αποδείξετε. 

Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της...

Κύριοι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει αποδείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ πως θέλει και μπορεί να καταπολεμήσει την βία. Μακάρι να είχε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια την πολιτεία και τις ομάδες. Κάποιες ομάδες προσπαθούν. Κάποιες άλλες όχι μόνο δεν προσπαθούν, αλλά συνδράμουν στον φαύλο κύκλο της βίας. Το κάνουν από επιλογή τους και κρίνονται. Για το Κράτος όμως (όχι αυτό του Ολυμπιακού), δεν υπάρχει επιλογή. Είναι καθήκον του να κάνει τα πάντα να εξαλείψει τη βία, όχι να την κουκουλώνει, όχι να την υποθάλπει όπως έκανε χθες. Περιμένουμε να δούμε τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις για τα όσα συνέβησαν χθες και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε. 

ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε να αφιερώσουμε χώρο στην ανακοίνωση και για την Euroleague. Μια Euroleague που όποτε φέρεται να κάνει κάτι ο Παναθηναϊκός ή ο κατά την Euroleague μέτοχος της ομάδας κ. Γιαννακόπουλος σπεύδει να τιμωρήσει με τεράστια πρόστιμα και να καταδικάσει με ανακοινώσεις. Χθες λοιπόν που προπηλακίστηκε ο κατά την Euroleague μέτοχος ομάδας δεν είδαμε καμία ευαισθησία. Αιδώς Αργείοι…

ΥΓ2: Μέσα στην μέρα θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις επιστολές που στείλαμε στα μέλη της Κυβέρνησης. Ελπίζουμε τα αντικειμενικά ΜΜΕ να δουν…».

SEF hooligans

sef hooligans 2

sef hooligans 3


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αυγενάκης έστειλε στη ΔΕΑΒ την επιστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Ο Αυγενάκης έστειλε στη ΔΕΑΒ την επιστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Ούτε μία λέξη!

Ούτε μία λέξη!

Βίντεο σοκ με απειλές κατά του Πιτίνο στη ζούγκλα του ΣΕΦ

Βίντεο σοκ με απειλές κατά του Πιτίνο στη ζούγκλα του ΣΕΦ

Σκάνδαλο αν δεν μπει… λουκέτο στο ΣΕΦ, «καίει» τον Ολυμπιακό η έκθεση της Euroleague

Σκάνδαλο αν δεν μπει… λουκέτο στο ΣΕΦ, «καίει» τον Ολυμπιακό η έκθεση της Euroleague

Βίντεο ντοκουμέντο! Άντρο τρομοκρατίας και ανομίας το ΣΕΦ (videos+photos)

Βίντεο ντοκουμέντο! Άντρο τρομοκρατίας και ανομίας το ΣΕΦ (videos+photos)

Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα κι έγινε χαμός στο Tik Tok
Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα κι έγινε χαμός στο Tik Tok
ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των elite διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»
ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των elite διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»
Λιονέλ Μέσι: Πιο αβέβαιο από ποτέ το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν
Λιονέλ Μέσι: Πιο αβέβαιο από ποτέ το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ιστιοπλοΐα: Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια ο Κυφίδης
Ιστιοπλοΐα: Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια ο Κυφίδης
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved