Σκορδίλης: «Ανταγωνιστικοί με Παναθηναϊκό»

Σκορδίλης: «Ανταγωνιστικοί με Παναθηναϊκό»

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για τον τελικό ανάμεσα σε Απόλλωνα Πατρών και Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο παίκτης της ομάδας της Πάτρας μίλησε στη σελίδα της ΕΟΚ για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση:

-Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τον Απόλλωνα Πάτρας. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας και ποιος ο στόχος σας για την αναμέτρηση;

«Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, παίζοντας ουσιαστικά στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι κοντά στο σκορ ως το τέλος και εκεί, στο τέλος, να προσπαθήσεις να κλέψεις το παιχνίδι».

-Ο Απόλλωνας φέτος κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του. Ποιο είναι το μυστικό;

«Νομίζω παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Έχουμε ένα ωραίο, μπασκετικό γήπεδο με κόσμο, κάτι που φαίνεται και από τα εισιτήρια που είμαστε ψηλά. Ο προπονητής έχει βρει τη χημεία των παικτών ανάμεσα σε ξένους και Έλληνες παίκτες, έχουμε «δέσει» όλοι μεταξύ μας, υπάρχουν καλοί χαρακτήρες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο προπονητής έχει αντίληψη και όντας ακόμη πολύ νέος βελτιώνεται και ο ίδιος συνεχώς βοηθώντας την ομάδα».

-Τον καλό σου εαυτό δείχνεις να βρίσκεις κι εσύ φέτος στον Απόλλωνα. Τι είναι αυτό που σε βοήθησε περισσότερο;

«Ο προπονητής, ο Νίκος Βετούλας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μετράει και το γεγονός ότι έχω κερδίσει εμπειρίες με τα χρόνια, αλλά ο προπονητής μού έδειξε εμπιστοσύνη. Μου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σχετική ελευθερία στο παιχνίδι και αυτό με βοήθησε, κάτι που φαίνεται και στους αριθμούς».

-Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχει inside game ακόμη και με τον Γιάνκοβιτς που από τη θέση 3 μπορεί να ποστάρει, πρέπει να προσέξουμε το πικ εν ρολ του Διαμαντίδη, διαθέτει κλασικούς σουτέρ όπως ο Μπλουμς, ενώ έχει και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους, όπως ο Σλότερ για παράδειγμα. Θέλει προσοχή σε κάθε γραμμή».

-Πόσο σημαντική νιώθετε αυτή την παρουσία του Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό για την πόλη την ίδια! Το καταλαβαίνεις και από συζητήσεις που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα. Ο Απόλλωνας είχε να εμφανιστεί σε τελικό από το 1997. Και τότε είχε χάσει στο ένα σουτ. Είναι σημαντικό για την πόλη, αλλά και για το σύλλογο, που δεν έχει την ευκαιρία να φτάνει σε έναν τελικό, στη διεκδίκηση ενός τίτλου συχνά στην ιστορία του».

-Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Απόλλωνα ενόψει του τελικού;

«Θα θέλαμε όσοι περισσότεροι μπορούν να βρίσκονται κοντά μας, να έρθουν δίπλα μας. Θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς. Και από την πλευρά μας πιστεύω ότι ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό!»



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved