Ένα εγχειρίδιο για να μάθεις τι είναι το Survivor!

Ένα εγχειρίδιο για να μάθεις τι είναι το Survivor!

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν δει ακόμα το Survivor, τσέκαρε παρακάτω τους λόγους που μπορεί να σε καθηλώσουν για τρεις ώρες μπροστά στην τηλεόραση ή το laptop. 

Θα είμαι τίμιος απέναντί σου αναγνώστη και δεν θα σου πω ψέματα. Η τηλεόραση στο σπίτι μου εδώ και αρκετά χρόνια ανοίγει αποκλειστικά για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή Τομ και Τζέρι. (Εντάξει και για την μικρή γιατρό αλλά έχω και κορίτσια στο σπίτι).

Με τις σειρές και τα reality δεν είχα συνάψει σχέσεις ποτέ. Αντίθετα τις απέφευγα πάντα όπως ο Lemmy την λεμονάδα. Μια μέρα όμως στο γραφείο, ο Φώσκολος με σκάλωσε άσχημα. Ήταν Δευτέρα, με φτωχή αγωνιστική δράση, οπότε πήρε το τηλεκοντρόλ και έδωσε εικόνα από Άγιο Δομίνικο.

Οι αρχικές φωνές απόγνωσης μετατράπηκαν σύντομα σε απορία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και έπειτα σε ξεσπάσματα αποθέωσης. Οι διάσημοι και οι μαχητές αποδείχθηκαν μικρόβιο που μπήκε μέσα μου και ρίζωσε για τα καλά.

Έχοντας δει πλέον όλα τα επεισόδια, θέλω να σου μεταφέρω τη συγκίνηση που νιώθω για το σόου που στο τέλος του θα έχει μετατρέψει τον Σπαλιάρα από επιβήτορα σε καχεκτικό, αφού τα παλικάρια τρέφονται με καρύδες, ρίζες, κανένα ψάρι όταν είναι τυχεροί και με κάτι τσουρέκια και μέλια που τους δίνουν ως έπαθλο όταν καταφέρνουν να αναδειχθούν νικητές σε αγωνίσματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στίβους μάχης κάτω από τους 35 βαθμούς υπό σκιάν.

survi

Αρχικά με «κόλλησαν» οι περιγραφές του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη (νομίζω το έγραψα σωστά). Ο τυπάκος είναι απίστευτος. Το ζει το παιχνίδι. Μεταφέρει την αγωνία του και στους τηλεθεατές κάθε φορά που φωνάζει «Μειώνουν σε 3-3 οι μαχητές». Την πρώτη φορά που το είπε σκέφτηκα «οκ, ουδείς αλάνθαστος». Όμως όταν κάποια ομάδα «μείωσε σε 7-7» ήμουν πλέον σίγουρος ότι ο Σάκαρος δεν είναι απλά ένας παρουσιαστής που δεν φοβάται να εκθέσει σε κάθε δευτερόλεπτο την ίδια του την ύπαρξη, αλλά ο νέος μέντορας του κάθε αρσενικού που όταν πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο νόμιζε ότι το πέναλτι είναι μια νέα γεύση στο μενού της καντίνας που συνοδεύεται από δωρεάν πατάτες και κόκα κόλα.

Το δεύτερο «φτερούγισμα» στην καρδιά μου ακούστηκε όταν εμφανίστηκε ο Σπαλιάρας. Τι δεν έχει ακούσει αυτός ο παλίκαρος. Δεν του έφτανε που πρέπει να ξεχάσει για κανένα δίμηνο την αστακομακαρονάδα και το Περιέ, έχει και τον κάθε πικραμένο να του την λέει εκεί μέσα σε κάθε ευκαιρία. Αρχικά του την έπεσε η Παπαδοπούλου (όχι αυτή με τα μπισκότα, αλλά η τραγουδιάρα με τον μαύρο κύκλο κάτω από το μάτι, προϊόν της καλοπέρασής της στο νησί) που τον έκραζε ασύστολα επειδή δεν συμφώνησε με την πρόταση συμπαίκτριάς του να φάει εκείνη λίγο περισσότερο επειδή από την πρώτη κιόλας μέρα έτρεμαν τα ποδαράκια της. Εκεί όμως που ήθελα να του χτυπήσω φιλικά την πλάτη, ήταν όταν ο Κωστάκης που αγωνίζεται με τους αντιπάλους και δηλώνει μισθοφόρος, τον έκανε ψιλορόμπα σε κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο Σάκαρος τους μάζεψε για να τους αποφορτίσει με ένα παιχνίδι ερωτήσεων και του Κώστα του έτυχε η εξής ερώτηση που θα την γνώριζε μόνο ένας απόγονος Ρωμαίου αυτοκράτορα: «Πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος» ρώτησε και ο μισθοφόρος χωρίς να το πολυσκεφτεί έστρεψε το βλέμμα στον Διόνυσο της εποχής μας και τον ρώτησε: Εσύ ρε Σπαλιάρα με πόσες έχεις πάει για να ξέρουμε;». Ήθελε μέτρο σύγκρισης και απευθύνθηκε στον δικό μας αυτοκράτορα. Την ώρα που οι υπόλοιποι διάσημοι γελούσαν σαν υστερικοί, ο Σπα κράτησε χαρακτήρα, συμμετείχε στον χαβαλέ και απέδειξε ότι το πρώτο συστατικό για να φτάσει κάποιος τις 4000, είναι το χιούμορ.

333222444545

Και μιας και αναφερθήκαμε στον μισθοφόρο, πρέπει οπωσδήποτε να τον τσεκάρεις. Το δεξί του χέρι μανίκι, το αριστερό πιο «σαρκάτο», χωρίς πολύ μελάνι. Παλίκαρος κι αυτός, ξέχεσε με τη μια τον μάνατζερ Ράγκμπι (υπάρχει στα αλήθεια τέτοιο επάγγελμα στην Ελλάδα) για τον λόγο που σας περιέγραψα. Από τους δυνατούς παίκτες των μαχητών στα αγωνίσματα, αλλά αδύναμος στις κοινωνικές σχέσεις, απόρροια της συνύπαρξής του με τους συναδέλφους του μισθοφόρους που όταν οι συμμαθητές τους προσπαθούσαν να κατανοήσουν τα μαθήματα που παρακολουθούσαν, εκείνοι έτρωγαν κατσαρίδες στο προαύλιο για να είναι έτοιμοι για τις κακουχίες που θα συναντούσαν στις μελλοντικές μάχες τους απέναντι σε πειρατές και λεγεώνες ξένων!

gossip tv.gr.ma 2 145004 11

Παίρνω πάσα από την παρένθεση που έβαλα παραπάνω και αναλύω το θέμα «Μάνατζερ ράγκμπι στην Ελλάδα». Έχω ζήσει τέτοιον αγώνα στα τοπικά της Κρήτης, όταν σε ένα φιλικό προετοιμασίας με την Ελεύθερνα, τα Σκουλούφια μου είχαν ζητήσει να παίξω δεξιός μπακ επειδή ο Σήφης είχε πάει στο Ηράκλειο για ένα γάμο. Πήγα και θυμάμαι ότι οι φίλοι απέναντι είχαν κάτι πραγματικές μπουλντόζες στην ομάδα που έτρεχαν ασταμάτητα το γήπεδο πάνω - κάτω, όμως είχαν δεν είχαν την μπάλα τους έβλεπες πάντα μέσα στη φάση και συνήθως κάποιος από εμάς σηκωνόταν μισό με ένα μέτρο στον αέρα πριν προσγειωθεί στο γήπεδο - χωράφι.

Πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες ταλέντα στην χώρα μας που έχουν μεγαλώσει με τα πόστερ των Νεοζηλανδών ραγκμπιστών στους τοίχους των δωματίων τους. Ο τύπος κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με το επάγγελμα που δήλωσε, αφού στα δημοσιογραφικά στέκια είναι πλέον γνωστό ότι οι Έλληνες αθλητές του ράγκμπι έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία του για να τους βρει μια ομάδα να αναδείξουν το ταλέντο τους! Φήμες λένε ότι κλαμπ από όλο τον κόσμο έχουν στείλει στον Άγιο Δομίνικο εκπροσώπους τους για να μην αφήσουν τον μάνατζερ να πάει από ασιτία και να εκμεταλλευτούν τα αστέρια που προωθεί!

Πέρα από την πλάκα πάντως, είναι παιδί – τζιμάνι. Από τους τύπους που θα ήθελες να έχεις στην παρέα σου και να ξεκατινιάζει όποιον κυκλοφορεί σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων, επισημαίνοντας σε κάθε ευκαιρία πάντως ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να περνάει καλά η παρεΐτσα και όχι να σε «θάψει». Στην περίπτωση του έχει αποδειχθεί ότι μπήκε εκεί μέσα με στρατηγική, αφού στην πρώτη ψηφοφορία πήγε να ξεκάνει το μισθοφόρι. Κι ο άλλος τα πήρε δεύτερη φορά. Το δίδυμο υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία για τη συνέχεια της σχέσης του2. 

Μετά, αξίζει να δει κανείς το Σουρβάιβουρ (ο Σάκης το είπε, όχι εγώ) για τα θηλυκά που μένουν στο νησί. Εδώ δεν αστειεύομαι, αφού και στις δύο ομάδες υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες που είναι πρόθυμες να γνωριστούν με την νευρική ανορεξία, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του νικητή. Πρέπει όμως να βιαστείς και να πάρεις το μάτι σου άμεσα, αφού ήδη μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες τα κιλά έχουν αρχίσει και πέφτουν και παίρνουν μαζί και το δερματάκι από τα σημεία που θα θαύμαζες αν δεν είχε λιώσει η σάρκα από τις κακουχίες.

saru

Δώσε βάση στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είναι μαχήμι από τα λίγα στα αθλήματα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου που πριν πέσει στη μάχη χορεύει κάτι σαν «Χάκα» για να τρομάξει τους αντιπάλους και τη Λάουρα Νάργιες που από την ζάλη της πείνας, είπε on camera ότι ανυπομονεί να βάλει air conditioner στο μαλλί της. Εκεί ο κόσμος καίγεται και το... μαλλί χτενίζεται κοινώς!

Μη σταθείς όμως μόνο σε αυτές. Η Σόφη Πασχάλη είναι από τις σοβαρές διαγωνιζόμενες που θα σου προσφέρει μαγικά πλάνα με γιόγκα σε παραλίες με χρυσή άμμο. Από τις αντιπάλους των διασήμων, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις την Ελισάβετ που είναι μονδέλο και «τουμπανάκι» Α' ποιότητας, όπως και την Σάρα μια από τις τοπ διαγωνιζόμενες στα αθλήματα.

Για να μην κλείσω όμως με τα θηλυκά, επιστρέφω στους μόρτες. Οι διάσημοι τρέχουν με... 300, αφού έχουν την Ferrari Λάμπρο Χούτο στην ομάδα τους που μαζί με Κοκκινάκη και Χανταμπάκη κρατάνε κάποιο σοβαρό προφίλ στο σόου, ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται και από τον Γιώργο, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου. Μάχημος, μόρτης και αλανιάρης, δίνει τα πάντα στα αγωνίσματα και αφήνει τους πάντες πίσω, όμως έχει ένα θεματάκι με τον στόχο, αφού στο τέλος πολλές φορές χάνει επειδή δεν βρίσκει την τρύπα... Πακέτο!

Άφησα τελευταίο τον συμπαθέστατο Ορέστη Τσανγκ. Τον τίμιο Θεσσαλονικιοκινέζο που στην πρώτη ματιά φαίνεται «μπόγος» όμως δίνει το 1000% των δυνατοτήτων του κάθε φορά, προκειμένου αυτός και οι συμπαίκτες του να φάνε λίγο μελάκι, λίγο τσουρέκι ή καμία ομελετίτσα από αυτές που γεύεται προκλητικά ο παρουσιαστής μπροστά στους διαγωνιζόμενους που λιμοκτονούν!

Ο Τσανγκ είναι τίγκα αλητεία για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θα σε ψηφίσει σήμερα και αύριο θα σε εκθειάσει στην κάμερα προκειμένου να τον συμπαθήσει το κοινό που ψηφίζει. Ο Τσανγκ θα τα δώσει όλα, ανεξαρτήτως αν έχει απέναντί του έναν πρώην ποδοσφαιριστή, ή πολίστα. Ο Τσανγκ δεν θα κάνει ποτέ τον... Κινέζο στο πρόβλημα, αντίθετα θα προτείνει λύσεις και θα προσπαθήσει να σβήσει τις φωτιές στις ίντριγκες που πηγαινοέρχονται. Έχει κερδίσει τη συμπάθειά μου και κάθε στιγμή που περνάει προσεύχομαι να κεράσει ο Τανιμανίδης κανένα σουβλάκι γιατί σπαράζει η καρδιά μου κάθε φορά που τον ακούω να το εύχεται, αφού η πείνα τον έχει πάει αίμα... 

orestis.jpg

Κάπου εδώ, θα στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Λάουρα Νάργιες που τα έχει δώσει όλα, αλλά χρειάστηκε και να πέσει (λιπόθυμη για το καθήκον) και θα κλείσω προτρέποντάς σε να κάτσεις και να το παρακολουθήσεις κι εσύ.

laou

Μετά από αυτή την εμπειρία, θα πετάξεις το dvd του «Ναυαγού» από την ταινιοθήκη σου, θα εκτιμήσεις τον τραχανά, το φακόρυζο και τις μπάμιες, ενώ στις πιο ακραίες περιπτώσεις θα αναζητήσεις μια Ακαδημία Ράγκμπι για τον γιο σου.

Φωτογραφίες: Gossip-tv.gr



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved