Αφιέρωμα Onsports-Volley League: Προβάδισμα για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οι 10 «μονομάχοι»

Αφιέρωμα Onsports-Volley League: Προβάδισμα για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Οι 10 «μονομάχοι»

Εντυπωσιακές φάσεις και πολλές συγκινήσεις υπόσχονται Ιντάλγκο, Τράβιτσα, Ερνάντες και όλα τα αστέρια της Volley League

Το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών για τη σεζόν 2022-23 ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου και το Onsports σας παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν το πρώτο σερβίς για τους 10 «μονομάχους» του τίτλου!

Οι ομάδες της Volley League Ανδρών φέτος κινήθηκαν αστραπιαία στο μεταγραφικό παζάρι αφήνοντας για το τέλος μερικές μόνο πινελιές, με κάποιες από τις μεταγραφές ιδιαίτερα των βασικών διεκδικητών των τίτλων να θυμίζουν άλλες εποχές όπου το χρήμα έρρεε άφθονο και ονόματα όπως αυτά του Αμαράλ Ντάντε, Ιβάν Μίλκοβιτς, Μαρσελίνιο και Λίμπερμαν Αγκάμεζ έρχονταν στην Ελλάδα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Παναθηναϊκός «έντυσε» στα πράσινα τον Κουβανό αστέρα Φερνάντο Ερνάντες που την περσινή σεζόν ήταν στην τουρκική Χάλκμπανκ, και αναμένεται όχι μόνο να καλύψει το κενό που άφησε ο Βαν ντε Ντρις αλλά να δώσει τη «σπίθα» που θα γίνει φωτιά για να «κάψει» κάθε αντίπαλο στο διάβα του Παναθηναϊκού με στόχο το back to back στο πρωτάθλημα αλλά και του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του τμήματος.

Με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να συνεχίζει για 9η σεζόν στον πάγκο το «τριφύλλι» δεν έκανε πράξη το ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και προχώρησε σε ριζικές αλλαγές αλλάζοντας τελείως την «μαγική» τριπλέτα στα άκρα με τους Θανάση Πρωτοψάλτη, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Αλέξανδρο Ράπτη. Ενώ «ψήφο εμπιστοσύνης» πήραν ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Δανόαργεντινός πασαδόρος, Άξελ Γιάκομπσεν αλλά και ο Βραζιλιάνος μπλοκέρ, Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ. Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές στην ομάδα είναι αυτές του Δημήτρη Ζήση που είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο κορυφαίος λίμπερο της Ελλάδας, αλλά και του κεντρικού, Γιώργου Πετρέα. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας αναμένεται με την εμπειρία του και την απίστευτη αντίληψη που έχει μέσα στις γραμμές του γηπέδου να «δέσει» άψογα με τον Γιάκομπσεν και να αποτελέσει ένα αξεπέραστο δίδυμο πάνω στο φιλέ για το «τριφύλλι».

Παράλληλα μεγάλη επένδυση έγινε στον Τσέχο διεθνή ακραίο, Γίρι Κόβαρ ο οποίος μαζί με τον ανανεωμένο Ανδρέα Φράγκο που αποκτήθηκε από τον Φοίνικα Σύρου θα «κληθούν» να σηκώσουν το μεγάλο βάρος της υποδοχής αλλά και της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι, επενδύοντας σε έναν έμπειρο Ιταλό πασαδόρο, τον Ντράγκαν Τράβιτσα που καταλαβαίνει τη «γλώσσα των τίτλων» που μιλάει και ο προπονητής της ομάδας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός «μαέστρος» προσδοκά να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά ξανά στην κορυφή της Volley League με «όπλο» την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει από τα χρόνια που αγωνιζόταν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το καμπιονάτο, αλλά και στην Τουρκία, τη Ρωσία και το Ιράν. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν αθλητή που έχει στο παλμαρέ του μεταξύ άλλων ένα Champions League, ένα Challenge Cup, ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, καθώς και πρωταθλήματα σε Ιταλία και Τουρκία!

Από την τετράδα που διατηρήθηκε στους «ερυθρόλευκους» παρέμεινε ο Σλοβένος κεντρικός. Αλέν Παγιένκ που διακρίθηκε και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της πατρίδας του όπως και ο συμπατριώτης του διαγώνιος Τόντσεκ Στερν που αναμένεται να είναι το βαρύ «πυροβολικό» στην επίθεση.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός «πόνταρε» στην επίθεση και έτσι απέκτησε και τον Γερμανό κουβανικής καταγωγής, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο Ολίβα που πέρσι αγωνίζονταν στην τουρκική Φενέρμπαχτσε και συγκαταλέγεται σε ένα από τους καλύτερους ακραίους που έχουν αγωνιστεί ποτέ στον Ολυμπιακό αλλά και στην Ελλάδα. Την τριπλέτα στους ακραίους συμπληρώνει και ο Ραφαήλ Κουμεντάκη, που επέστρεψε από τον ΠΑΟΚ, ενώ στα μετόπισθεν οι Πειραιώτες απέκτησαν τον λίμπερο του πρωταθλητή, Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γκαρά.

Ο τρίτος «μονομάχος» που θα παλέψει με τους «αιώνιους» για τον τίτλο είναι αδιαμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ που στοχεύει στην κατάκτηση του 4ου τίτλου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου με προπονητή τον Γιόσκο Μιλενκόνσκι που είχε επιτυχημένη σεζόν με τον Φοίνικα Σύρου.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κράτησαν έξι παίκτες από την περσινή ομάδα μεταξύ των οποίων τον Καναδό πασαδόρο, Μπρετ Γουόλς, τον διεθνή λίμπερο, Μενέλαο Κοκκινάκη αλλά και τους κεντρικούς Γιάννη Τακουρίδη και Τάσο Γάτση. Ενώ προχώρησαν και σε σημαντικές προσθήκες, δύο εκ των οποίων προέρχονται από τη βασική ομάδα του Πρωταθλητή Παναθηναϊκού, με τον διεθνή ακραίο, Αλέξανδρο Ράπτη να θέλει να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος από την αλλαγή θέσης και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ως ακραίος, ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο Βέλγος διαγώνιος, Μπραμ Βαν ντε Ντρις. Παράλληλα αποκτήθηκε ο Ολλανδός ακραίος Γκάις Γιόρνα, ο Βραζιλιάνος μπλοκέρ, Ντέιβιντ Κόστα, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους των «Πειρατών» αλλά και τον διεθνή κεντρικό, Θεόδωρο Βουλκίδη που ήταν στον Ολυμπιακό.

Με τον βασικό χορηγό της ομάδας να παραμένει ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου κατάφερε και φέτος να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να μπει «σφήνα» στους βασικούς διεκδικητές των τίτλων. Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Καζάζη οι Συριανοί κράτησαν τη βάση επτά παικτών, μεταξύ των οποίων ο εξαιρετικός Σλοβάκος διαγώνιος, Πέτερ Μιχαήλοβιτς και ο Κουβανός πασαδόρος, Ραϊντέλ Ιερεθουέλο και φυσικά ο κεντρικός Δημήτρης Τζούριτς με τον λίμπερο Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον ακραίο Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Φοίνικας ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα του με δύο κορυφαίους ξένους, τον Γερμανό Κρίστιαν Φρομ που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, όπου συνεργάστηκε με τον Καζάζη και τον Βέλγο, Κέβιν Κλίνκενμπεργκ. Στη δύναμη των κεντρικών διατηρήθηκε ο Γιώργος Παπαλεξίου και αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης από τον Ολυμπιακό. Για τη θέση του λίμπερο ο Τάσος Σωνάκης ενίσχυσε την απαιτητική θέση και κατά συνέπεια την υποδοχή και την άμυνα.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες μπορεί να μην «χτίστηκαν» με τον ίδιο τρόπο, όμως παραμένουν επικίνδυνες για όποιον τις υποτιμήσει.

Πέντε χρόνια μετά τον υποβιβασμό του Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Άθλος Ορεστιάδας κάνει δυναμική επιστροφή στα μεγάλα «σαλόνια», ωστόσο δύο ημέρες πριν το πρώτο σερβίς της σεζόν και τη δύσκολη πρεμιέρα στη Σύρο με τον Φοίνικα αποχώρησε ο Βούλγαρος προπονητής Ατανάς Πετρόφ και τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του Θεόδωρος Χουσίδης.

Ο Βούλγαρος ακραίος Γιαβόρ Γκένοφ μαζί με τον αρχηγό Δημήτρη Ριζόπουλο αλλά και το λίμπερο Σπύρο Βελούδη θα σηκώσουν το βάρος της υποδοχής. Πασαδόρος θα είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής, ενώ διαγώνιος θα είναι ο Βραζιλιάνος Κάιο Ντε Πρα. Στα κέντρα δεσπόζουν ο Βραζιλιάνος Γκλαντσόουν και ο Λιβανέζος Αλγκούλ.

Ο Μίλωνας με τον Σάκη Ψάρρα στον πάγκο του, 60 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου εκ των δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων βόλεϊ ανδρών γιόρτασε την πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη και παράλληλα θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της περσινής σεζόν.

Η 5η θέση που πήρε τη σεζόν 2021-22 θεωρήθηκε μία μεγάλη υπέρβαση που η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να επαναλάβει και τη νέα σεζόν. Από την ομάδα της σεζόν 2021-22 έμειναν 6 αθλητές και ήρθαν 9 νέα πρόσωπα που είναι και έμπειροι αλλά και νέοι ταλαντούχοι αθλητές. Η παλιά φρουρά εκφράζεται από τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ που επέστρεψε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον Ανδρέα Ανδρεάδη που επέστρεψε για δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό.

Ο Καναδός Χερ Λουκ είναι ψυχή και πασαδόρος της ομάδας, ο Πορτορικανός Πέδρο Μολίνα ο ξένος ακραίος μαζί με τον έμπειρο Δημήτρη Εφραιμίδη, ενώ στο κέντρο μαζί με τον Ανδρεάδη θα βρίσκεται ο Κουβανός, Μπράιαν Γκουστάβο Αβίγια.

Επιπρόσθετα ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να μπει στο πρωτάθλημα της Volley League για τέταρτη χρονιά και αυτή τη φορά φιλοδοξεί να κλειδώσει γρήγορα την παραμονή και να διεκδικήσει για πρώτη φορά την είσοδό του στην πρώτη 6αδα, με τον Κώστα Δεληκώστα στο «τιμόνι».

Από την περσινή ομάδα έχει μείνει μόλις ένας αθλητής συνεπώς πρόκειται για μία ομάδα που «χτίστηκε» από το μηδέν. Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται ο διαγώνιος, Ιγκόμπε Σικούκου από τη Μποτσουάνα, στα άκρα ο Καναδός, Τζάρεντ Τζάρβις, με τον Βραζιλιάνο, Αμπράο γνωστό και από το πέρασμα του από τον Παμβοχαϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Κηφισιά. Ενώ «μαέστρος» της ομάδας θα είναι ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, Ενρίκε Αντάμι.

Βασικό λίμπερο είναι ο Θεόδωρος Τσαδήμας από τον Πήγασο και κεντρικοί ο Αλέξανδρος Χήρας και ο αρχηγός Βαγγέλης Βαϊόπουλος.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας ανέβηκε ως δεύτερη από την Pre League και ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή. Τα «κλειδιά» της ομάδας δόθηκαν στον Παναγιώτη Σδραυκάκη και ο σχεδιασμός στήθηκε πάνω σε τετράδα Κουβανών που οποίοι θα κάνουν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου είναι ο αρχηγός της ομάδας και μαζί με τον Κώστα Προύσαλη είναι οι δύο πιο έμπειροι παίκτες.

Ενώ ξεχωρίζουν οι 4 Κουβανοί, ο διαγώνιος Μέντεζ Ιγκέσιας Λιοσμπέλ που αγωνίζονταν στη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο, ο κεντρικός, Ρόχας Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ και οι δύο ακραίοι, Τρονκόσο Τόρες Ανταλμπέρτο Λαζάρο, που ήταν και πέρυσι στον Αριστοτέλη και ο Φλόρες Ρόλαντ Τζάκσον.

Ο Πήγασος Πολίχνης μετά το πρωτάθλημα της Pre League, θέλει να κάνει την έκπληξη στη μεγάλη κατηγορία. Είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει δύο ξένους στη σύνθεση της, ενώ όλες οι υπόλοιπες θα έχουν από τέσσερις. Αυτό δεν πτοεί καθόλου τον προπονητή της ομάδας Ηρακλή Θεοδώρου που ποντάρει στον Βραζιλιάνο ακραίο, Καρβάλιο Ερνάντες και τον Βενεζουλάνο ακραίο, Μπαρέτο Πένα από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα οι οποίοι μαζί με τον φορμαρισμένο Αργύρη Μαυροβουνιώτη αλλά και τον Σωτήρη Σωτηρίου φιλοδοξούν να κάνουν ένα ισχυρό καρέ πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η ομάδα. Με τον Μπουράκη λίμπερο, την παρουσία των Μίλη, Σακόγλου στη θέση του διαγωνίου και των έμπειρων κεντρικών Αρμενάκη, Κανέλλου η ομάδα της Πολίχνης είναι διατεθειμένη να κάνει πολλές ζημιές.

Τέλος σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια αποτελεί η ομάδα της Κηφισιάς, που ετοιμάζεται για το 17ο συνεχόμενο ταξίδι στην Volley League.

Ο ιστορικός σύλλογος των Βορείων Προαστίων έχει ως προπονητικό δίδυμο μεγάλες δόξες του ελληνικού βόλεϊ, τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου. Από την περσινή ομάδα που πήρε την 6η θέση έμειναν 4 αθλητές και ήρθαν συνολικά 10 νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα είναι ουσιαστικά νέα και θα στηριχτεί στην εμπειρία του πασαδόρου Κώστα Στιβαχτή αλλά και του λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη. Ο Σέρβος διαγώνιος Στεφάν Οκοσάνοβιτς θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης, μαζί με τους ακραίους, τον Αμερικανό Τσέιβερς Κόρεϊ και τον Βραζιλιάνο, Ρικάρντο, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Βραζιλιάνος Μαϊκόν Μορέιρα μαζί με τον 23χρονο Παναγιώτη Φιλιππακόπουλο που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα ρόστερ των 10 «μονομάχων» της Volley League ανδρών 2022-23:

Παναθηναϊκός Α.Ο.

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

2             Kovar Jiri (Τσεχία)            10/04/1989         2.02       Ακραίος               Cucine Lube Civitanova (Ιταλία)

3             Σερεμέτης Βασίλης          19/09/2003         1.96       Ακραίος               Παναθηναϊκός Α.Ο.

5             Γεωργίου Αγγελος            04/02/1999         1.85       Πασαδόρος         Κέρκης Σάμου

6             Γκρουμούσας Ξενοφών  28/12/2001         1.85       Λίμπερο               Α.Σ. Άρης

7             Πετρέας Γιώργος             19/11/1986         2.02       Κεντρικός            Π.Α.Ο.Κ.

8             Jacobsen Axel (Δανία)     10/07/1984         1.96       Πασαδόρος         Παναθηναϊκός Α.Ο.

9             Μπάσης Αχιλλέας            13/03/1994         1.95       Κεντρικός            Παναθηναϊκός Α.Ο.

10           Ζήσης Δημήτρης              02/04/1994         1.83       Λίμπερο               Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

11           Μάρκου Αγγελος             01/07/2003         1.94       Διαγώνιος           Παναθηναϊκός Α.Ο.

12           Rangel Ferreira Lucas Victor (Βραζιλία)    29/10/1990         2.10       Κεντρικός               Παναθηναϊκός Α.Ο.

15           Φράγκος Ανδρέας            21/12/1989         2.01       Ακραίος               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

17           Κωστόπουλος Βασίλης   16/02/1995         1.95       Ακραίος               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

19           Fernando Hernandez (Koύβα)        11/09/1989         1.96       Διαγώνιος           Halkbank Ankara (Toυρκία)

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος (26/10/1964)

Β΄προπονητής: Παύλος Καραμαρούδης (13/08/1967)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

2             Pajenk Alen (Σλοβενία)   23/04/1986         2.03       Κεντρικός            Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3             Γκαράς Δημήτρης            12/11/1985         1.85       Λίμπερο               Παναθηναϊκός Α.Ο.

5             Stern Toncek (Σλοβενία)               14/11/1995         2.00       Διαγώνιος           Piacenza (Ιταλία)

6             Χασμπάλα Ματέο            22/05/2004         1.85       Πασαδόρος         Γ.Σ.Αντίκυρας

9             Παπαγγελόπουλος Νίκος             17/11/1988         2.02       Κεντρικός               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

10           Κουμεντάκης Ραφαήλ     05/05/1993         2.03       Ακραίος               Π.Α.Ο.Κ.

11           Χανδρινός Σπύρος           24/02/2001         2.00       Ακραίος               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

12           Ζουπάνης Νίκος               18/03/1989         2.02       Κεντρικός / Διαγώνιος    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

14           Travica Dragan (Ιταλία)   28/08/1986         2.00       Πασαδόρος         Sir Safety Conad Perugia (Iταλία)

15           Τζιάβρας Δημήτρης         16/02/1999         1.77       Λίμπερο               Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

17           Δαλακούρας Ανέστης     18/06/1993         1.95       Ακραίος               Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

18           Πετσιάς Απόστολος         29/07/2003         1.91       Πασαδόρος         Α.Ε.Κ.

22           Λινάρδος Δημοσθένης   14/02/1997         2.03       Κεντρικός            Α.Ο.Π.Κηφισιάς

23           Salvador Hidalgo Oliva (Γερμανία)             27/12/1985         1.98       Ακραίος               Fenerbahce (Τουρκία)

Προπονητής: Giuliani Alberto (Ιταλία) (25/12/1964)

Β΄προπονητής: Αντώνης Βουρδέρης (22/07/1978)

Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Michalovic Peter (Σλοβακία)        26/05/1990         2.00       Διαγώνιος               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

2             Παπαλεξίου Γιώργος      28/08/1999         2.02       Κεντρικός            Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

3             Χαραλαμπίδης Δημήτρης             03/06/1991         2.00       Κεντρικός            Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

4             Κωνσταντινίδης Δημήτρης           05/08/1993         1.88       Λίμπερο               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

5             Hierrezuelo Raydel Aguirre (Κούβα)         14/07/1987         1.96       Πασαδόρος               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

6             Μάντζιος Φίλιππος         21/10/1994         1.95       Ακραίος / Διαγώνιος       Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων

7             Σωνάκης Αναστάσιος      09/11/2001         1.84       Λίμπερο               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

8             Klinkenberg Kevin (Βέλγιο)           04/10/1990         1.97       Ακραίος               MKS Slepsk Malow Suwałki (Πολωνία)

10           Γαλιώτος Μάρκος            23/08/1996         1.95       Πασαδόρος         Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

11           Ρουμελιωτάκης Γιάννης 25/06/1989         1.88       Ακραίος               Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

12           Τζούριτς Δημήτρης          25/04/1989         2.11       Κεντρικός            Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

13           Μανωλάκης Βασίλης      08/12/1994         2.01       Κεντρικός            Ο.Φ.Η.

14           Fromm Christian (Γερμανία)         15/08/1990         2.04       Ακραίος               Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

17           Παπαδόπουλος Παναγιώτης        30/04/1992         1.98       Ακραίος               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης (26/10/1966)

Β προπονητής: Τσέντομιρ Ίλιτς (27/08/1988)

Π.Α.Ο.Κ.

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Μούχλιας Βασίλης          21/11/1996         1.94       Ακραίος               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

2             Ηλίας Θεοδόσης              20/05/1995         1.90       Πασαδόρος         Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

4             Gijs Jorna (Ολλανδία)      30/05/1989         1.97       Ακραίος               Toulouse Volley (Γαλλία)

6             Costa Deivid Júnior (Βραζιλία)     26/04/1988         2.06       Κεντρικός               Α.Ο.Φοίνικας ONEX Σύρου

7             Μιχελάκης Γιώργος         27/05/1997         1.85       Λίμπερο               Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

8             Walsh Brett (Καναδάς)    19/02/1994         1.95       Πασαδόρος         Π.Α.Ο.Κ.

9             Κοκκινάκης Μενέλαος    21/01/1993         1.93       Λίμπερο               Π.Α.Ο.Κ.

10           Βουλκίδης Θεόδωρος     30/03/1996         2.00       Κεντρικός            Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

11           Σωτηρίου Σωτήρης          20/04/1986         1.98       Ακραίος               Π.Α.Ο.Κ.

12           Γάτσης Τάσος     14/03/1991         1.96       Κεντρικός            Π.Α.Ο.Κ.

13           Τακουρίδης Γιάννης        24/05/1988         1.98       Κεντρικός            Π.Α.Ο.Κ.

15           Ράπτης Αλέξανδρος         16/02/2000         1.98       Ακραίος               Παναθηναϊκός Α.Ο.

19           Van Den Dries Bram (Βέλγιο)       14/08/1989         2.08       Διαγώνιος               Παναθηναϊκός Α.Ο.

20           Μπούτος Αλέξανδρος     09/09/1998         2.03       Διαγώνιος           Π.Α.Ο.Κ.

Προπονητής: Milenkovski Josko (Βόρεια Μακεδονία) (11/11/1965)

Β προπονητής: Βαλάντης Μαμάης (06/08/1982)

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Θεοδόσης Δημήτρης       27/06/2003         2.01       Κεντρικός            Α.Ε.Κ.

3             Μαντελίδης Γιώργος       23/10/2007         1.90       Κεντρικός            Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

5             Δημητούλης Κώστας       15/01/1995         1.94       Πασαδόρος         Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός

7             Χανδρινός Αριστείδης     20/11/2002         1.82       Λίμπερο               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

9             Bryan Gustavo Avila Oscar (Κούβα)           20/06/1997         1.98       Κεντρικός               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

10           Ανδρεάδης Ανδρέας        14/01/1981         2.03       Κεντρικός            Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

11           Yordanov Bojan (Βουλγαρία)       12/03/1983         1.97       Διαγώνιος           Levski Sofia (Βουλγαρία)

13           Σεμιτέκολος Παναγιώτης              28/12/2002         1.87       Λίμπερο               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

14           Νανόπουλος Αλέξανδρος              09/09/2005         1.82       Ακραίος               Ιωνικός Νικαίας

15           Λάππας Ηλίας    20/07/1979         1.94       Ακραίος               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

16           Molina Pedro (Πουέρτο Ρίκο)      07/04/1999         1.92       Ακραίος               Cafeteros de Yauco (Πουέρτο Ρίκο)

17           Στράτος Απόστολος         17/05/2002         1.96       Ακραίος               Κέρκης Σάμου

18           Mίλτος Τσαρκάτογλου   11/01/1997         1.97       Κεντρικός            Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

20           Εφραιμίδης Δημήτρης    19/12/1990         1.94       Ακραίος               Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

21           Herr Luke (Καναδάς)        18/07/1994         1.94       Πασαδόρος         WWK Volleys Herrsching (Γερμανία)

Προπονητής: Σάκης Ψάρρας 01/06/1973

Β προπονητής: Γεωργούντζος Παναγιώτης 09/09/2021

Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Okosanovic Stefan (Σερβία)          14/08/1994         2.04       Διαγώνιος           Hapoel Yoav Kfar Saba (Ισραήλ)

2             Κοσμάς Γιάννης 28/09/2002         1.88       Ακραίος               Σ.Φ.Α.Φοίβος Μελισσίων

3             Σιημητράς Ανδρέας         11/07/1996         1.90       Κεντρικός            Σ.Φ.Α.Φοίβος Μελισσίων

5             Στιβαχτής Κώστας            22/05/1980         1.87       Πασαδόρος         Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

6             Ρουσόπουλος Θεοφάνης              21/07/2000         1.90       Πασαδόρος               Παναθηναϊκός Α.Ο.

7             Ricardo Ricardo Junior Alexandre (Βραζιλία)         09/01/1991         2.06       Ακραίος               Goiás Vôlei (Βραζιλία)

8             Παπαδόπουλος Γιάννης 21/10/1993         1.90       Ακραίος               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

9             Φιλιππακόπουλος Παναγιώτης   26/02/2002         1.99       Κεντρικός               Παναθηναϊκός Α.Ο.

11           Δραβόπουλος Γιάννης    28/01/1997         1,93       Διαγώνιος           Α.Ε.Αγίας Παρασκευής

12           Σπηλιώτης Αντώνης         21/11/2001         2.00       Κεντρικός            Α.Ο.Π.Κηφισιάς

15           Maycon Moreira (Βραζιλία)          09/08/1994         2.00       Κεντρικός            Explorari Baia Mare (Ρουμανία)

17           Chavers Corey (HΠΑ)       17/01/1997         1.98       Διαγώνιος           Chenois Geneve VB (Ελβετία)

18           Κοντοστάθης Γρηγόρης  22/12/1994         1.90       Λίμπερο               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

19           Οικονομόπουλος Χρίστος             19/02/1999         1.90       Ακραίος               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Προπονητής: Κώστας Χριστοφιδέλης (26/06/1977)

Β΄ προπονητής: Γιώργος Στεφάνου (12/01/1981)

Ο.Φ.Η.

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Jared Jarvis (Καναδάς)     22/12/1995         1.97       Ακραίος               Hapoel Jerusalem (Ισραήλ)

2             Χήρας Αλέξανδρος           28/05/1988         1.98       Κεντρικός            Πιερικός Κατερίνης

4             Τσαδήμας Θεόδωρος     14/11/1995         1.81       Λίμπερο               Πήγασος Πολίχνης

5             Sikuku Igobe (Μποτσουάνα)        21/10/1994         2.04       Διαγώνιος           Hapoel Jerusalem (Ισραήλ)

7             Adami Henrique (Βραζιλία)          15/12/1997         1.93       Πασαδόρος         Montes Claros Volei (Βραζιλία)

8             Μπαρντακτζιάν Γρηγόρης            04/10/2002         1.94       Πασαδόρος               Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

9             Αραμπόπουλος Στάθης  20/06/1998         1.88       Ακραίος               Παναθηναϊκός Α.Ο.

10           Τσαλικιάν Δημήτρης       01/11/1998         1.91       Διαγώνιος           Πιερικός Κατερίνης

11           Βαϊόπουλος Βαγγέλης    11/03/1997         2.02       Κεντρικός            Ο.Φ.Η.

14           Καφαντάρης Βασίλης     01/07/2000         1.90       Κεντρικός            Φοίνικας Ρόδου

16           Γκόνας Νίκος      16/03/2002         1.91       Ακραίος               Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

17           Rodrigo Ruiz Abrao Daniel (Βραζιλία)       17/09/1996         1.95       Ακραίος               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

19           Δαρίδης Άγγελος              09/09/2004         1.80       Λίμπερο               Άθλος Ορεστιάδας

Προπονητής: Κώστας Δεληκώστας (07/09/1972)

Β' προπονητής: Νίκος Αντωνιάδης (09/04/1976)

Πήγασος Πολίχνης

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

1             Παλαιοχωρινός Απόστολος          29/05/2004         1.82       Λίμπερο               Πήγασος Πολίχνης

2             Κομητούδης Δημήτρης   04/10/1995         1.94       Πασαδόρος         Πήγασος Πολίχνης

3             Jhonlenn Cruz Barretto Pena (Βενεζουέλα)            14/05/1987         1.90       Ακραίος               Νέα Σαλαμίνα

4             Τοκαμάνης Αλέξανδρος Νικόλαος            30/01/2003         1.90       Ακραίος               Πήγασος Πολίχνης

5             Γραμμενούδης Αλέξανδρος - Γιώργος      07/11/1997         1.97       Πασαδόρος               Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

7             Μαυροβουνιώτης Αργύρης          22/09/1991         1.93       Ακραίος               Πήγασος Πολίχνης

8             Σακόγλου Χαράλαμπος   01/07/1990         1.93       Διαγώνιος           Πιερικός Κατερίνης

9             Παυλίδης Παύλος            09/01/2001         1.96       Κεντρικός            Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων

10           Τσιράκης Τρύφων Οδυσσέας      27/05/1995         1.85       Λίμπερο               Πήγασος Πολίχνης

11           Μίλης Νίκος       04/11/1996         1.97       Διαγώνιος           Πήγασος Πολίχνης

13           Κεσεσίδης Αθανάσιος     12/06/2001         1.92       Κεντρικός            Πήγασος Πολίχνης

14           Αρμενάκης Απόστολος   19/07/1980         2.05       Κεντρικός            Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

15           Najari Oliveira Carvalho Fernandes (Βραζιλία)      24/02/1989         1.98       Ακραίος               Vila Nova (Bραζιλία)

21           Σωτηρίου Κωνσταντίνος 15/05/2003         1.92       Κεντρικός            Πήγασος Πολίχνης

44           Μπουράκης Αντώνης      28/05/1998         1.85       Λίμπερο               Π.Α.Ο.Κ.

70           Τερζόγλου Γιώργος         19/06/1995         1.87       Ακραίος               Ο.Π.Α.Θ.Περσέας

99           Κανέλλος Γεράσιμος (Μάκης)      25/08/1987         2.01       Κεντρικός            Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Προπονητής: Θεοδώρου Ηρακλής (21/02/1980)

Β προπονητής: Κνάπεκ Γιώργος (25/10/1982)

Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

2             Παντακίδης Γιάννης        05/02/1985         1.97       Κεντρικός            Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

3             Mendez Iglesias Liosbel (Κούβα) 13/03/1995         2.00       Διαγώνιος          

4             Flores Roland Jackson (Κούβα)    08/07/1996         1.97       Ακραίος               Αναγέννηση Δερύνειας (Κύπρος)

5             Αντωνίου Παυσανίας      11/06/1997         1.87       Λίμπερο               Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

6             Παπαγεωργίου Θανάσης              29/10/1998         2.01       Κεντρικός               Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής

7             Rojas Jose Antonio Sandoval (Κούβα)      09/05/1994         2.05       Κεντρικός               Kaposvαri Röplabda SE (Ουγγαρία)

8             Προύσαλης Κώστας        06/10/1980         1.92       Πασαδόρος         Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

9             Σδραυκάκης Νικόλαος    30/05/2001         1.91       Ακραίος              

10           Συναδινός Σωτήρης         09/03/2000         1.83       Λίμπερο               Παναθηναϊκός Α.Ο.

11           Troncoso Torres Αdalberto Lazaro (Κούβα)           12/09/2022         1.99       Ακραίος               Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

14           Τσέλιος Παρασκευάς      26/07/1997         2.07       Κεντρικός            Ο.Φ.Η.

15           Σαρικεΐσογλου Μιχάλης 28/04/1983         1.93       Ακραίος               Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

18           Βλαχόπουλος Κώστας     03/07/1989         1.93       Πασαδόρος         Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

19           Παλαιολόγος Δημήτρης 24/04/2000         1.92       Ακραίος / Διαγώνιος               Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Προπονητής: Σδραυκάκης Παναγιώτης (12/08/2022)

Β' προπονητής: Σιπητάνος Γιώργος (15/03/1972)

Άθλος Ορεστιάδας

Φ.          Αθλητής               Ημ. Γέννησης     Ύψος     Θέση     Προηγούμενη Σεζόν

2             Τσιουτσιουλούδης Κωνσταντίνος              20/06/1999         1.97       Κεντρικός               Α.Ο.Ορεστιάδας

4             Σπανός Θανάσης              23/10/1994         1.76       Λίμπερο               Α.Σ.Π.Γλυφάδας

5             Μποζίδης Βασίλης           28/02/2004         1.91       Ακραίος               Άθλος Ορεστιάδας

6             Gladstone Junior Magalhaes de Jesus (Bραζιλία)  28/02/1997         2.07       Κεντρικός               Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

7             Χατζημαρινάκης Χαράλαμπος     13/09/2004         1.96       Πασαδόρος         Άθλος Ορεστιάδας

8             Καζαντζίδης Δημήτρης   28/01/1987         1.98       Κεντρικός            Άθλος Ορεστιάδας

9             Caio Cesar De Pra (Βραζιλία)        11/03/1987         2.02       Διαγώνιος               Kazincbarcika (Ουγγαρία)

10           Διαμαντίδης Βαγγέλης   15/06/1984         1.93       Ακραίος / Λίμπερο           Άθλος Ορεστιάδας

11           Κασαμπαλής Σταύρος     01/06/1995         1.90       Πασαδόρος         Α.Ο.Π.Κηφισιάς

13           Τσολακίδης Γιάννης        08/02/2005         1.96       Διαγώνιος           Άθλος Ορεστιάδας

14           Alghoul Mohammed (Λίβανος)   21/03/1994         2.00       Κεντρικός            Asswehly Sports Club (Λίβανος)

16           Βελούδης Σπύρος            16/01/1997         1.72       Λίμπερο               Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

17           Μποζίδης Παναγιώτης   17/01/2002         1.92       Πασαδόρος         Α.Ο.Ορεστιάδας

18           Ριζόπουλος Δημήτρης    26/08/1984         2.01       Ακραίος               Άθλος Ορεστιάδας

23           Genov Yavor (Βουλγαρία)             22/12/1990         1.90       Ακραίος               Dobrudja 07 Dobrich (Βουλγαρία)

Προπονητής: Αναζητείται προπονητής μετά το διαζύγιο με τον Petrov Atanas (Βουλγαρία) στις 20/10

Β' προπονητής: Χουσίδης Θεοδωρος (06/01/1981)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Volley League Ανδρών 2022-23: Αρχίζουν τα ματς για το 55ο πρωτάθλημα - Σήμερα το πρώτο σερβίς

Volley League Ανδρών 2022-23: Αρχίζουν τα ματς για το 55ο πρωτάθλημα - Σήμερα το πρώτο σερβίς

Αφιέρωμα Onsports-Volley League γυναικών: 4άδα για την κορυφή, ξεκάθαροι στόχοι και η «μάχη» αρχίζει

Αφιέρωμα Onsports-Volley League γυναικών: 4άδα για την κορυφή, ξεκάθαροι στόχοι και η «μάχη» αρχίζει

Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved