Αφιέρωμα Onsports-Volley League γυναικών: 4άδα για την κορυφή, ξεκάθαροι στόχοι και η «μάχη» αρχίζει

Αφιέρωμα Onsports-Volley League γυναικών: 4άδα για την κορυφή, ξεκάθαροι στόχοι και η «μάχη» αρχίζει

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το προβάδισμα στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών

Με αρκετές αλλαγές στα ρόστερ, νέες ξένες, Ελληνίδες που επέστρεψαν και άλλες που έφυγαν μακριά, αρκετά χρήματα να έχουν επενδυθεί αλλά με ένα προϊόν που δεν είναι «αρκετό» για την κρατική τηλεόραση, το πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volley League γυναικών 2022-23 ξεκινάει και το Onsports σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Όσο ανατρεπτικά τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά να χάνει το πλεονέκτημα έδρας να απομακρύνει τον Απόστολο Οικονόμου από τον πάγκο και με τον Μπράνκο Γκάιτς στο «τιμόνι» να κατακτά το Πρωτάθλημα της Volley League κόντρα στα προγνωστικά και τον Ολυμπιακό. Τόσο αμφίρροπο μοιάζει στην εκκίνηση του το νέο πρωτάθλημα Volley League γυναικών για τη σεζόν 2022-23, όμως φέτος το προβάδισμα έχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το πρώτο σερβίς στα μεγάλα «σαλόνια» του βόλεϊ θα δοθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και σχεδόν όλες οι ομάδες έκαναν ριζικές αλλαγές, ακόμη και ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός που κράτησε μόλις μία ξένη, την Μάρετ Γκρόθουες, αλλά απέκτησε στην νευραλγική θέση της διαγωνίου το νέο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ την Μάρθα Ανθούλη. Ενώ επένδυσε για το μέλλον με την απόκτηση των Ασημίνα Νικολογιάννη και Αναστασία Ίβκοβιτς, που είναι προσωπικό στοίχημα για τον Σέρβο τεχνικό. Από το «τριφύλλι» έφυγε για την Ιαπωνία η αρχηγός, Εύα Χαντάβα καθώς δεν υπολογιζόταν για βασική, ενώ στα άκρα εκτός από την Ολλανδή αποκτήθηκε η Αμερικανίδα, Αντόρα Ανάε. Σταθερή αξία η πασαδόρος και νέα αρχηγός της ομάδας, Αθηνά Παπαφωτίου όπως και η λίμπερο, Πέννυ Ρόγκα. Παρά την εξαιρετική σεζόν της Τζένιφερ Κρος, η Καναδή αντικαταστάθηκε από την Σέρβα μπλοκέρ, Σοφία Μέντιτς, ενώ παρέμεινε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου «κλείνοντας» τον βασικό κορμό της ομάδας.

Έπειτα από οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα σεζόν ως δευτεραθλητής Ελλάδας και φυσικά έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή, έχοντας στο «τιμόνι» της ομάδας τον Ιταλό τεχνικό Λορένζο Μιτσέλι, ο οποίος στο παλμαρέ του μεταξύ άλλων έχει και δύο κατακτήσεις Champions League.

Εκτός από την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου και την δεύτερη αρχηγό Κατερίνα Γιώτα, στις «ερυθρόλευκες» παρέμειναν η Μαρία Γενιτσαρίδη, η Μελίνα Εμμανουηλίδου και η Κουβανή Βίλμα Σάλας, η οποία πέρσι ήταν από τις καλύτερες ξένες του πρωταθλήματος.

Το κενό της Σάσκια Χίπε θα κληθεί να καλύψει η Σέρβα διαγώνια, Μίλιτσα Κούμπουρα, ενώ στα άκρα μαζί με τη Βίλμα Σάλας θα είναι η Αμερικανίδα Τζάλι Γουίντερς.

Το μεγάλο «στοίχημα» της ομάδας δεν είναι άλλο από την Σοφία Κοσμά, η οποία μετά από θητεία σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό αλλάζοντας όμως θέση και από ακραία θα αγωνίζεται ως λίμπερο. Παρτενέρ της θα είναι η Κρητικιά Γεωργίνα Αντωνακάκη, η οποία εντυπωσίασε στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. Τέλος την 4άδα των ξένων συμπληρώνει η Βελγίδα μπλοκέρ, Φρέγια Όλμπρεχτ, που μαζί με τις Κατερίνα Γιώτα και Μελίνα Εμμανουηλίδου αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά «κέντρα» στην κατηγορία.

Με πολύ υψηλούς στόχους και με βλέψεις για κατάκτηση τίτλων μπαίνει στη φετινή σεζόν στη Volley League γυναικών η ΑΕΚ που με τον Κώστα Αρσενιάδη στον πάγκο της έκανε ριζικές αλλαγές καθώς απέκτησε 14 αθλήτριες!

Οι ξένες ακραίες της «Ένωσης» θα είναι η Αργεντίνα, Γιαμίλα Νίζετιχ και η Κουβανή, Ροσίρ Καλντερόν, διαγώνια η Κουβανή, Γκιζέλ Σίλβα και την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Ρωσίδα κεντρική, Τατιάνα Κουλίκοβα.

Αδιαμφισβήτητα σημαντική προσθήκη είναι η Μαριαλένα Αρτακιανού, η οποία μετά από οκτώ χρόνια στη Σαντορίνη «μετακόμισε» στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναμένεται να «θωρακίσει» τα μετόπισθεν. Πασέρ θα είναι η διεθνής Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, ενώ οι Βασιλική Διάλλα και Άννα Καλαντάτζε αποτελούν το κέντρο της ομάδας.

Τέλος στην Ελλάδα επέστρεψε και η διεθνής ακραία, Κωνσταντίνα Βλαχάκη από τη Γερμανία, η οποία θα «παλέψει» για μια θέση βασικής με τις δύο ξένες τις ομάδας και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα της ΑΕΚ.

Με τον Ιταλό τεχνικό, Μάρκο Φενόλιο να παίρνει «ψήφο εμπιστοσύνης» και για φέτος από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, και με την διατήρηση του βασικού κορμού από το περσινό ρόστερ, η ομάδα θέλει να μπει δυνατά στη διεκδίκηση των τίτλων στην Ελλάδα και διάκριση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα για τη σεζόν 2022-23.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με έδρα πλέον την PAOK Sports Arena κράτησε οκτώ αθλήτριες με πρωταγωνιστικό ρόλο από τη περσινή σεζόν ενώ έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν, καθώς μετά από 9 χρόνια στο εξωτερικό, η Όλγα Στράντζαλη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η αρχηγός της Εθνικής γυναικών μαζί με Αμερικανίδα ακραία, Πέιτον Κέιφρι αναμένεται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, έχοντας ως «φύλακα» την αρχηγό Λίτσα Μερτέκη.

«Μαέστρος» της ομάδας η έμπειρη πασέρ, Όλγα Βεργίδου, ενώ η Πολωνή Καταρίνα Ζαρολίνσκα θα είναι το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας. Στο κέντρο η Κουβανή, Λισέτ Μπλάνκο θα δημιουργήσει μαζί με τις Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, και Κυριακή Τερζόγλου ένα δυνατό σύνολο πάνω στο φιλέ.

Αλλαγή «σκυτάλης» στον πάγκο του ΑΟ Θήρας που στα δέκα χρόνια ιστορίας του ο Σέρβος τεχνικός, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς αντικατέστησε τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ενώ στο ρόστερ της ομάδας έγινε ριζική ανανέωση, καθώς μόλις δύο αθλήτριες παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, από όπου αποχώρησε μετά από οκτώ χρόνια η Μαριαλένα Αρτακιανού. Η αρχηγός της Εθνικής Βοσνίας Μιλάνα Μπόζιτς θα είναι ο «εγκέφαλος» της φετινής ομάδας, με τη περσινή πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Έρικα Μερκάδο να μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη στη Σαντορίνη. Στα άκρα βρίσκεται η Καναδή, Μελίσα Λάνγκεγκερ και η Σέρβα, Λιούμπισα Κέτσμαν, με την Ζωή Φάκη να επαναπατρίζεται καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική και να συμπληρώνει μια δυνατή 3άδα ακραίων.

Από εκεί και πέρα η νταμπλούχος Ελλάδας με το «τριφύλλι», Έμιλυ Κωνσταντέλλου μαζί με τη Μαριάννα Μπελιά που αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά από 14 χρόνια θα συνθέσουν το κέντρο της ομάδας της Σαντορίνης, επέστρεψε για τρίτη φορά στη Σαντορίνη η Μαρίνα Τσοχατζή η οποία θα είναι και η αρχηγός της ομάδας και θα «ντουμπλάρει» την Μιλάνα Μπόζιτς.

Όσον αφορά στον Άρη, η είσοδος στην πρώτη τετράδα αποτελεί τον στόχο της ομάδας, που θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στις ξένες όπου ξεχωρίζει η παρουσία της διεθνής Κενυάτισσας, Σάρον Τσούμπα Κιπρόνο που διακρίθηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών, και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εκρηκτική Αφρικανή αθλήτρια που θα είναι η νέα διαγώνια, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν η Βραζιλιάνα κεντρική Σίλβα, η Βελγίδα ακραία Ντομινίκα Στρουμίλο και η επίσης Αμερικανίδα ακραία, Νια Ρόμπινσον.

Προπονητής και φέτος ο έμπειρος Γιάννης Τσαϊρέλης, ο οποίος πρέπει να κερδίσει το «στοίχημα» της πασαδόρου αφού αποχώρησε η έμπειρη πασαδόρος Κωνσταντίνα Δρακουλίδου και την οργάνωση του παιχνιδιού θα έχουν κατά πρώτο λόγο η 18χρονη Ευαγγελία Τάνη και η Μαρία Σαλαγκούδη.

Μια «σκάλα» πιο χαμηλά βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες της Volley League που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατόν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και από εκεί και πέρα να κάνουν «ζημιά» στους πρωτοπόρους.

Διαβάστε εδώ για τη συμφωνία της ΕΟΠΕ που περιλαμβάνει αρχικά τον εκσυγχρονισμό της Volley League γυναικών, η οποία από τη σεζόν 2022-23 περνάει στην ψηφιακή εποχή ακολουθώντας τα χνάρια του επαγγελματικού πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Διαβάστε εδώ για το σύστημα διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Αναλυτικά τα ρόστερ των 12 ομάδων της Volley League γυναικών 2022-23

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονητής: Γκάιτς Μπράνκο

Βοηθός προπονητή: Μαρκάκης Δημήτρης

Φυσιοθεραπευτής: Αγγέλου Βασίλης

Στατιστικολόγος: Αυτζιόγλου Δήμος

Τιμ μάνατζερ: Λάζος Νίκος

Γυμναστής: Χριστακίδης Λεωνίδας

Το ρόστερ

1.Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη     185        Κεντρική              02/09/1995                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

2.Ίβκοβιτς Αναστασία                    189        Διαγώνια             03/02/2005         SRB        ΟΚ Στέριγια (Σερβία)

4.Ανάε Αντόρα                                 185        Ακραία  01/10/1996         USA        Προμετέι (Ουκρανία)

5.Νικολογιάννη Ασημίνα              180        Ακραία  04/06/1999                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

6.Γκρόθουες Μάρετ                                           180        Ακραία  16/09/1988         NED               Παναθηναϊκός Α.Ο.

10.Παπαφωτίου Αθηνά                 180        Πασαδόρος         23/08/1989                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

11.Ανθούλη Μάρθα                       202        Διαγώνια             13/08/2004                        Α.Σ.Π. Θέτις

12.Πολίτη Ελένη-Άννα                   173        Λίμπερο               18/07/1996                        Φ.Ο. Βριλησσίων

13.Ρόγκα Πέννυ                              167        Λίμπερο               04/07/1987                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

14.Μεταξά Ναταλία                       182        Κεντρική              08/06/1992                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

18.Μερκούρη Δήμητρα-Λυδία    183        Πασαδόρος         30/12/1997                        Α.Ο. Ηλυσιακός

20.Μέντιτς Σοφία                           184        Κεντρική              10/01/1991         SRB        ΖΟΚ (Σερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής: Μιτσέλι Λορέντζο

Βοηθός προπονητή: Σαραντίτης Σπύρος

Φυσιοθεραπευτής: Βλασσόπουλος Ξενοφών

Γυμναστής: Ζάτας Θωμάς

Τιμ μάνατζερ: Κατσιούρας Νίκος

Στατιστικολόγος: Κρόκος Ξενοφών

Φυσιοθεραπευτής: Νακαστσής Αλέξανδρος

Φροντιστής: Φραγκούλης Στάθης

Το ρόστερ

1.Γιώτα Κατερίνα                            184        Κεντρική              03/07/1990                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

2.Εμμανουηλίδου Μελίνα            186        Κεντρική              18/09/1994                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3.Κοσμά Σοφία                                180        Λίμπερο               15/11/1993                        Α.Ε.Κ.

4.Συριστατίδη Αγγελίνα 179        Κεντρική              21/02/2004                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

5.Γουίντερς Τζάλι                            190        Ακραία  26/07/1997         USA        Κάννες (Γαλλία)

6.Χατζηγρηγορίου Νεφέλη          182        Πασαδόρος         21/05/2002                        Α.Σ.Π. Θέτις

8.Αντωνακάκη Γεωργία-Μαρία   175        Λίμπερο               16/09/2002                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

9.Όλμπρεχτ Φρέγια                        186        Κεντρική              10/02/1990         BEL        Ράντομκα Ράντομ (Πολωνία)

10.Σάλας Βίλμα                               191        Ακραία  03/09/1991         CUB       Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

11.Τσιτσιγιάννη Μαρία                 187        Διαγώνια             20/11/2000                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

12.Κούμπουρα Μίλιτσα                194        Διαγώνια             20/03/1995         SRB       

14.Χριστοδούλου Στέλλα              186        Πασαδόρος         19/07/1991                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

16.Γενιτσαρίδη Μαρία                  184        Ακραία  03/06/1994                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

19.Παρασκευή Ζαφειρίου            179        Ακραία  08/06/2006                        Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

ΠΑΟΚ

Προπονητής: Φενόλιο Μάρκο

Βοηθός προπονητή: Τερζής Θάνος

Φροντιστής: Αμοιρίδης Ηλίας

Γυμναστής: Δάνας Λάμπρος

Στατιστικολόγος: Τολούδης Σάκης

Τιμ μάνατζερ: Φουργκατσιώτης Γιώργος

Το ρόστερ

1.Ξανθοπούλου Μαρτίνα                            165        Λίμπερο               26/10/1998                        Π.Α.Ο.Κ.

5.Πολυνοπούλου Ιωάννα                            180        Κεντρική              09/04/1995                        Π.Α.Ο.Κ.

6.Παπαδοπούλου Ελένη                              162        Λίμπερο               17/02/2004                        Π.Α.Ο.Κ.

7.Ηλιοπούλου Ελισάβετ                176        Πασαδόρος         25/01/2001                        Π.Α.Ο.Κ.

8.Ζαρολίνσκα Κρολ Καταρίνα      187        Διαγώνια             03/02/1987         POL        Ράντομκα Ράντομ (Πολωνία)

9.Μερτέκη Ευαγγελία                    185        Ακραία  29/04/1991                        Π.Α.Ο.Κ.

10.Κλέπκου Μαρία                         179        Ακραία  13/05/2000                        Π.Α.Ο.Κ.

12.Στράντζαλη Όλγα                      185        Ακραία  12/01/1996                        Άλμπα Μπλαζ (Ρουμανία)

13.Βεργίδου Όλγα                          180        Πασαδόρος         17/12/1991                        Α.Ε.Κ.

14.Τερζόγλου Κυριακή                  186        Κεντρική              22/11/2003                        Π.Α.Ο.Κ.

15.Κέιφρι Πέιτον                             181        Ακραία  01/09/1998         USA        Πινκίν Ντε Κοροσάλ (Πουέρτο Ρίκο)

17.Μπλάνκο Λισέτ                         192        Κεντρική              06/12/1998         CUB       Μπούστο Αρσίτζιο (Ιταλία)

18.Τσιόγκα Ανδρομάχη                 190        Κεντρική              03/11/2001                        Π.Α.Ο.Κ.

19.Λιάγκη Αθανασία                      183        Διαγώνια             24/11/1995                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

ΑΕΚ

Προπονητής: Αρσενιάδης Κώστας

Βοηθός προπονητή: Σκουτελάκος Χάρης

Γυμναστής: Γεωργάκης Νίκος

Στατιστικολόγος: Δεμπεγιώτη Άλκηστις

Φροντιστής: Θωμαΐδης Γιώργος

Φυσιοθεραπευτής: Νικόλα Νικόλαος

Τιμ μάνατζερ: Παναγιωτίδης Νίκος

Το ρόστερ

1.Νώτη Πηνελόπη                                         186        Ακραία  07/08/1997                        Α.Σ. Ελπίς

2.Αρτακιανού Ελένη                       168        Λίμπερο               21/05/1994                        Α.Ο. Θήρας

3.Νίζετιχ Γιαμίλα                             182        Ακραία  27/01/1989         ARG       Τρεντίνο (Ιταλία)

4.Σακαρέλου Χριστίνα                   171        Ακραία  09/12/2004                        ΑΣ Δαφνησιακός Αρκίτσας

5.Διάλλα Βασιλική                          185        Κεντρική              05/03/1998                        Α.Ο. Θήρας

6.Μελέτη Σοφία                                             176        Κεντρική              14/06/2004                        ΑΣ Δαφνησιακός Αρκίτσας

8.Καλαντάτζε Άννα                         182        Κεντρική              13/08/1997                        Π.Α.Ο.Κ.

9.Ξηντάρα Εβίτα                                            173        Λίμπερο               09/02/1993                        Παναθηναϊκός Α.Ο.

10.Βλαχάκη Κωνσταντίνα             179        Ακραία  08/05/1995                        Πότσδαμ (Γερμανία)

11.Κωνσταντινίδου Λαμπρινή     184        Πασαδόρος         16/09/1996                        Α.Ο. Θήρας

12.Καλντερόν Ροσίρ                       191        Ακραία  28/12/1984         CUB       Μπολού (Τουρκία)

14.Αναγνώστου Ειρήνη                 176        Πασαδόρος         20/09/1994                        Ζ.Α.Ο.Ν.

17.Σίλβα Γκιζέλ                                191        Διαγώνια             29/10/1991         CUB       Λεγκιονόβο (Πολωνία)

18.Κουλίκοβα Τατιάνα                  190        Κεντρική              21/11/1993         RUS               Ουράλοτσκα (Ρωσία)

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Προπονήτρια: Αντωνιάδη Αγγελική-Ελένη

Βοηθός προπονητή: Νόστιμος Άκης

Έφορος: Βλάχου Τασούλα

Ιατρός: Κελάλης Γιώργος

Φυσιοθεραπευτής: Νακαστσής Αλέξανδρος

Στατιστικολόγος: Ξουρτζή Ζωή

Το ρόστερ

1.Βλάχου Κατερίνα         177        Πασαδόρος         23/03/1998                        Α.Ο. Αιγάλεω

2.Μελετιάδη Όλγα          180        Κεντρική              27/12/1988                        Α.Ο. Αιγάλεω

5.Μάρκου Γιάννα                           165        Λίμπερο               02/06/1991                        Γ.Σ. Πανιώνιος

6.Διώτη Παναγιώτα         185        Ακραία  13/11/1992                        Α.Ε.Κ.

7.Κελεσίδη Ιλιόνη            190        Κεντρική              17/06/1997                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

8.Κάστανου Λήδα                           191        Διαγώνια             27/06/1998                        Πανεπιστήμιο Μπράντλεϊ

10.Μπερναντέτ Ντέκανι 182        Ακραία  30/06/1992         HUN      Βενέιγ (Γαλλία)

11.Λύρα Μαριαλένα       168        Λίμπερο               09/04/1998                        Α.Ο. Αιγάλεω

12.Δρεμπελά Όλγα          171        Πασαδόρος         09/01/2007                        Α.Ο. Αιγάλεω

14.Ανδρεόλα Καλλιόπη  168        Πασαδόρος         04/10/2005                        Α.Ο. Αιγάλεω

15.Σιμανίκοβα Γιάνα       177        Ακραία  25/05/1993         SVK        Μπελιντζόνα (Ελβετία)

16.Πετοβάρι Πάνι            191        Διαγώνια             12/11/1997         HUN      Ούιπεστ (Ουγγαρία)

17.Πατεράκη Μαριφένια              185        Κεντρική              17/05/1996                        Α.Ο. Αιγάλεω

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Προπονήτρια: Κις Κάταλιν

Βοηθός προπονητή: Κογκαλίδης Κωνσταντίνος

Γυμναστής: Αλεξίου Νίκος

Φυσιοθεραπευτής: Λεβαντής Κώστας

Στατιστικολόγος: Μπέμπη Στεφανία

Το ρόστερ

1.Γαροφαλάκη Ευαγγελία            180        Πασαδόρος         14/04/2003                        Α.Ο. Μαρκοπούλου

3.Σαμπάτη Ιφιγένεια                      168        Λίμπερο               01/08/1998                        Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

4.Αποστολάκη Σοφία                     178        Ακραία  15/06/1994                        Γ.Σ. Πετρούπολης

5.Κασδοβασίλη Ιωάννα                 180        Κεντρική              13/05/1997                        Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

6.Μόικα Πένε                                   180        Ακραία  23/04/1989         SLO        Νανσί (Γαλλία)

7.Ζίγκα Μαρία-Μελίνα                  177        Κεντρική              15/02/1996                        Α.Ο. Ηλυσιακός

9.Γκαμπριέλε Μπέντα                    179        Πασαδόρος         01/04/1996         USA        Ίστρ (Γαλλία)

10.Μπορχανί Μαεντέχ                  183        Διαγώνια             22/06/1988         IRN        Νουμουνέ Γκεντσλίκ (Τουρκία)

11.Βουλγαράκη Φωτεινή                            165        Λίμπερο               18/04/2003                        Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

13.Ράντοβιτς Μίλιτσα                    186        Ακραία  25/04/1992         SRB        Α.Ο. Ηλυσιακός

16.Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα           182        Ακραία  03/07/2001                        Α.Γ.Σ. Άρτεμις

18.Φιλιππάκη Μυρτώ                   173        Ακραία  14/04/2007                        Α.Ο. Ηλυσιακός

19.Αργυρίου Γεωργία                    184        Κεντρική              12/11/1988                        Α.Ο. Θήρας

20.Νάτση Κωνσταντίνα                 175        Πασαδόρος         02/07/2004                        Α.Ο. Ηλυσιακός

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Προπονητής: Βάσοβιτς Βλάντιμιρ

Βοηθός προπονητή: Ρίστιτς Νεμάνια

Φυσιοθεραπεύτρια: Γάκη Μαρία

Στατιστικολόγος: Μυλωνάς Γιώργος

Το ρόστερ

1.Κωνσταντέλου Έμιλυ                  182        Κεντρική              27/05/1997                        Παναθηναϊκός Α.Ο,

2.Μπελιά Μαριάννα                      165        Λίμπερο               24/10/1998                        Α.Ε.Κ.

3.Μπόζιτς Μίλανα                          184        Πασαδόρος         19/07/2000         BIH         Τοπ Σπιντ (Κινεζική Ταϊπέι)

4.Λάνγκεγκερ Μελίσα                    184        Ακραία  24/06/1998         CAN       Λουγκάνο (Ελβετία)

5.Ζιώγα Φερονίκη                          184        Διαγώνια             25/04/1996                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

7.Μερκάδο Έρικα                                          185        Διαγώνια             27/02/1992         ARG       Α.Σ. Άρης

9.Καλαποδά Μαρία-Ιωάννα         187        Κεντρική              11/09/2001                        Α.Ο. Θήρας

10.Αδαμοπούλου Χριστίνα          178        Ακραία  28/12/2000                        Α.Ο. Θήρας

11.Τσοχατζή Μαρίνα                      177        Πασαδόρος         17/07/1993                        Α.Ε.Κ.

13.Φάκη Ζωή                                   185        Ακραία  02/08/1998                        Πανεπιστήμιο Σαν Ντιέγκο

14.Καραμπάση Μαρία                   165        Λίμπερο               01/12/2003                        ΓΣΓ Νίκη

17.Κέτσμαν Λιούμπισα                 186        Ακραία  10/12/1993         SRB        ΖΟΚ Ούμπ (Σερβία)

19.Κιουτσιούκη Τάνια                   186        Κεντρική              24/09/1996                        Α.Σ. Άρης

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

Προπονητής: Αγγέλης Ηλίας

Βοηθός προπονητή: Κατσιγιάννης Θανάσης

Φυσιοθεραπεύτρια: Ανδριάκαινα Αναστασία

Φροντιστής: Γιώτας Γιώργος

Φυσιοθεραπευτής: Κεραμίδας Γιάννης

Τιμ μάνατζερ: Κεφαλάς Ηλίας

Στατιστικολόγος: Μπαμπάσης Δημήτρης

Έφορος: Ρίζος Δημήτρης

Το ρόστερ

1.Ρωσσιάδου Ήλια                         190        Κεντρική              17/03/1999                        Α.Ο. Καβάλας

2.Γεωργιάδου Ευδοξία                  162        Λίμπερο               29/08/1995                        Α.Ε.Κ.

4.Μέμπους Άννα                                            185        Πασαδόρος         05/11/1999         NED               Ναβάρο Στράουμπινγκ (Γερμανία)

7.Μπρουσιάκη Θεοδώρα                            180        Πασαδόρος         23/06/2006                        Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων

8.Κουτρουμπή Ειρήνη                   182        Κεντρική              09/04/1998                        Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

9.Περέιρα Λακέρντα Ελόισα        188        Διαγώνια             02/11/1990         BRA        Α.Ο. Λαμίας 2013

10.Βαρμπάνοβα Βάνια                  183        Ακραία  08/04/1985         BUL        Σαρλερουά (Βέλγιο)

11.Λίβινγκστον Καρολίνα              188        Ακραία  02/04/1996         CAN       Μουγκάν (Γαλλία)

12.Νικολίτσα Μαρία                      182        Κεντρική              12/07/1996                        Γ.Σ. Άργους

13.Κτιστάκη Κατερίνα                    183        Ακραία  29/05/1996                        Α.Σ.Π. Κόρινθος

14.Μητακίδου Γεωργία                 187        Κεντρική              14/03/1999                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

15.Γκόλτσιου Γεωργία                   185        Ακραία  25/09/2000                        Α.Ο. Θήρας

16.Σουλιώτη Δήμητρα                   176        Πασαδόρος         18/10/2002                        Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ Λαμίας

18.Τσιριμώκου Αγγελική               162        Λίμπερο               01/05/2003                        Α.Ο. Λαμίας 201

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προπονητής: Τζανγκρόσι Πασκουαλίνο

Βοηθός προπονητή: Κανελλοπούλου Έλενα

Φυσιοθεραπεύτρια: Δήμου Μαρία

Φυσιοθεραπευτής: Ηλιάδης Σωκράτης

Τιμ μάνατζερ: Μεθενίτη Πηγιάννα

Έφορος: Μπίνης Ανδρέας

Γυμναστής: Ρωξανάς Παναγιώτης

Το ρόστερ

1.Δικαιούλια Βιργινία                    183        Κεντρική              08/05/1995                        Α.Ο Μαρκοπούλου

2.Φιτζμόρις Οντριάνα                    202        Διαγώνια             30/10/1997         USA        Σεσό (Ελβετία)

3.Νάγκελς Λάρα                                             182        Πασαδόρος         03/06/1997         BEL               Ούντεγκεμ (Βέλγιο)

4.Σμιθ Μάντισον                                            189        Ακραία  01/01/2000         USA               Πανεπιστήμιο Χάι Πόιντ

5.Κωτσαρά Νίκη                                             182        Ακραία  11/12/2004                        Α.Ο Μαρκοπούλου

6.Φίτερερ Αλίσα                                            188        Κεντρική              01/01/1995         CAN      

7.Αλλαγιάννη Κατερίνα                 180        Κεντρική              15/06/2004                        Α.Ο Μαρκοπούλου

8.Γράβαρη Έρρικα                          188        Κεντρική              04/11/2006                        Α.Ο Μαρκοπούλου

9.Δήμου Αναστασία                       168        Λίμπερο               20/07/2004                        Α.Ο Μαρκοπούλου

10.Κορρέ Κατερίνα                         193        Διαγώνια             21/07/2006                        Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

12.Ευαγγελίου Βάλια                     183        Ακραία  09/12/2005                        Α.Ο Μαρκοπούλου

13.Σπανάκη Ιωάννα                       180        Ακραία  07/05/2004                        Α.Ο Μαρκοπούλου

14.Καλανταρίδου Αλεξία              185        Ακραία  19/01/1995                        Α.Ο Μαρκοπούλου

15.Καραγιάννη Παναγιώτα          176        Ακραία  07/04/2005                        Α.Ο Μαρκοπούλου

16.Γούλα Ισιδώρα                          167        Λίμπερο               18/10/1996                        Α.Σ. Παπάγου

18.Βαϊοπούλου Μαρίζα                176        Πασαδόρος         15/06/2004                        Α.Ο Μαρκοπούλου

ΑΣ ΑΡΗΣ

Προπονητής: Τσαϊρέλης Γιάννης

Βοηθός προπονητή: Κιόσης Χρήστος

Τιμ μάνατζερ: Γιαννάκης Γιάννης

Γυμναστής: Γκιόσης Νίκος

Στατιστικολόγος: Νικολαΐδης Ευριπίδης

Φυσιοθεραπευτής: Πέπελας Κώστας

Φυσιοθεραπεύτρια: Πλουμή Άρτεμις

Ιατρός: Τερζίδης Γιάννης

Το ρόστερ

1.Τάνη Ευαγγελία                                          182        Πασαδόρος         22/07/2004                        Α.Σ. Άρης

2.Απλαδά Νίκη                                               185        Κεντρική              08/11/2002                        Α.Σ.Π. Θέτις

3.Πιτσιγκώνη Ελπίδα                                    175        Ακραία  20/05/2005                        Α.Π.Σ. Αίας

4.Κεραμιτσοπούλου Αναστασία 185        Διαγώνια             20/08/2003                        Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

5.Τσεμπτσούμπα Σάρον                               183        Διαγώνια             26/10/1998         KEN               Κομέρσιαλ Μπανκ (Κένυα)

6.Σίλβα Βανέσα                                              188        Κεντρική              27/02/1992         BRA               Νίτρα (Σλοβακία)

7.Ντομίνικα Στρούμιλο                                186        Ακραία  26/12/1996         BEL        Γεσιλούρτ (Τουρκία)

8.Αποστολίδου Σίσσυ                                   173        Ακραία  08/06/1991                        Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού

9.Θεοδοσίου Λίνα                                         175        Λίμπερο               25/10/2002                        Α.Π.Σ. Αίας

11.Νταφοπούλου Χαρίκλεια                       182        Κεντρική              13/01/2006                        Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

13.Λαμπριανίδου Δέσποινα                       196        Κεντρική              10/02/2004                        Α.Σ. Άρης

14.Καμπούρη Κατερίνα                                170        Λίμπερο               14/09/2004                        Α.Σ. Άρης

18.Ρόμπινσον Νία                                         188        Ακραία  24/03/1999         USA               Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα

20.Σαλαγκούδη Μαρία                                 175        Πασαδόρος         24/03/2000                        Ε.Ο. Σταυρούπολης

ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ

Προπονητής: Ρούσης Γιώργος

Βοηθός προπονητή: Αντωνίου Σωτήρης

Φυσιοθεραπεύτρια: Καραλέξη Ευγενία

Τιμ μάνατζερ: Κοντονής Ιερώνυμος

Το ρόστερ

1.Ξανθοπούλου Παναγιώτα         180        Πασαδόρος         21/09/1999                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

2.Μανάι Έλλη                                  185        Ακραία  22/05/1999                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

3.Χέιντεν Μαριένα Τζιν  182        Ακραία  29/06/1998         USA        Μπεζιέ (Γαλλία)

5.Φλιάκου Εύη                                176        Πασαδόρος         18/02/2000                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

7.Σιρίνινα Αναστασία                     183        Κεντρική              25/08/1995                        Α.Σ.Π. Θέτις

8.Λέιθαμ Ρεμπέκα Κέι                   191        Διαγώνια             23/06/1997         USA        Άλτος (Ν. Κορέα)

9.Κοντονή Φανή                                             172        Λίμπερο               15/04/2007                        Α.Σ.Π. Θέτις

10.Χάρντεμαν Λέα Άντρεα           178        Ακραία  18/10/1995         USA        Μοντόβι (Ιταλία)

11.Παυλοπούλου Λουκία                            174        Ακραία  01/01/2003                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

12.Παπαδεράκη Θέμης                 182        Κεντρική              08/11/2004                        Α.Σ.Π. Θέτις

14.Μανιατογιάννη Ελευθερία     160        Λίμπερο               09/12/1995                        Α.Σ.Π. Θέτις

18.Παπαγεωργίου Μαρκέλλα      182        Κεντρική              22/12/1999                        Α.Σ.Π. Θέτις

19.Λουκά Χριστίνα                         187        Διαγώνια             09/10/1999                        Άρτεμις Κορυδαλλού

20.Ιωαννίδη Γεωργία                     188        Διαγώνια             18/12/2007                        Α.Σ.Π. Θέτις

ΖΑΟΝ

Προπονητής: Λιώσης Κωνσταντίνος

Βοηθός προπονητή: Χριστοδουλάκης Στέφανος

Φυσιοθεραπεύτρια: Ιορδάνογλου Γλυκερία

Φυσιοθεραπευτής: Κουτσουραδής Νάσος

Τιμ μάνατζερ: Κωστακοπούλου Αννίτα

Στατιστικολόγος: Σταυριανόπουλος Βασίλης

Το ρόστερ

1.Λε Του Λουσίλ                                            178        Πασαδόρος         19/09/1992         FRA               Κάννες (Γαλλία)

2.Μικρουδάκη Αναστασία            180        Ακραία  20/05/1994                        Z.A.O.N.

3.Γιώτα Αφροδίτη                           181        Κεντρική              03/12/1999                        Φ.Ο. Βριλησσίων

4.Γιοβάνη Μάρβη                                          180        Διαγώνια             15/12/1989                        Ζ.Α.Ο.Ν.

5.Τσιάκου Μαριάννα                     170        Λίμπερο               03/04/2007                        Ζ.Α.Ο.Ν.

6.Παπαδέδε Ελισάβετ                   178        Κεντρική              23/09/1995                        Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

7.Κακουράτου Ξένια                      153        Λίμπερο               16/06/1993                        Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

8.Κολομπίν Τέιλορ                          186        Ακραία  18/08/1999         CAN       Πανεπιστήμιο Ακάντια (Καναδάς)

9.Κούση Σταυρούλα                       182        Κεντρική              22/04/1994                        Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων

10.Αρβανιτοπούλου Βασιλική     188        Κεντρική              31/07/1999                        Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

11.Πατέλη Κωνσταντίνα                170        Πασαδόρος         20/06/1998                        Γ.Σ.Κ. Ηρακλής

12.Γρυλλάκη Γεωργία-Άννα         170        Λίμπερο               02/05/2006                        Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

17.Κάντγουορθ Άλλι                       182        Ακραία  06/08/1995         USA        Ολυμπιάδα (Κύπρος)

18.Ρεντούμη Κατερίνα                   179        Ακραία  10/02/2005                        Z.A.O.N.

19.Μερακλή Μαρία-Νεκταρία     189        Διαγώνια             29/05/2003                        Α.Γ.Σ. Άρτεμις


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΠΕ: Η Volley League γυναικών «περνάει» στην ψηφιακή εποχή

ΕΟΠΕ: Η Volley League γυναικών «περνάει» στην ψηφιακή εποχή

Volley League γυναικών: Όλα έτοιμα για το πρώτο σερβίς με δύο ντέρμπι - Το σύστημα διεξαγωγής

Volley League γυναικών: Όλα έτοιμα για το πρώτο σερβίς με δύο ντέρμπι - Το σύστημα διεξαγωγής

Volley League γυναικών: Δράση με το «καλημέρα» και δυο ντέρμπι στην Πρεμιέρα του 52ου πρωταθλήματος

Volley League γυναικών: Δράση με το «καλημέρα» και δυο ντέρμπι στην Πρεμιέρα του 52ου πρωταθλήματος

Pre League Γυναικών: Αμφίρροπο το νέο πρωτάθλημα - Οι 13 προπονητές μιλούν για τους στόχους τους

Pre League Γυναικών: Αμφίρροπο το νέο πρωτάθλημα - Οι 13 προπονητές μιλούν για τους στόχους τους

Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved