H Ελλάδα μπαίνει στην πρεμιέρα του miniEURO 2015 με στόχο τη νίκη!

H Ελλάδα μπαίνει στην πρεμιέρα του miniEURO 2015 με στόχο τη νίκη!

Και τώρα, η ώρα της Ελλάδας! Στις 19:00 (ζωντανά στο novasports4 / live streaming στο www.eurominifootball.com), η ομάδα μας ρίχνεται στο miniEURO 2015 της Κροατίας, με αντίπαλο το... άγνωστο και πρωτοεμφανιζόμενο στη διοργάνωση Βέλγιο.

Η ελληνική ομάδα καλείται να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και οι παίκτες ξέρουν ότι ένα θετικό αποτέλεσμα είναι σημαντικό, πριν από τα ματς με Ισπανία και Τσεχία, τα οποία θα κρίνουν ουσιαστικά και την πρόκριση στους «16».

Ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, τεχνικός της ελληνικής ομάδας minifootball, μίλησε για την πρεμιέρα και τόνισε την προσοχή που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια: «Το Βέλγιο είναι ένα ερωτηματικό για εμάς, αφού δεν το έχουμε μελετήσεις, εξαιτίας της απουσίας υλικού, το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε στα χέρια μας. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει μικρό ρόστερ, αλλά το γεγονός ότι είναι η πρεμιέρα εγκυμονεί κινδύνους. Και μόνο που θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ώστε να καταφέρουμε το ζητούμενο, το οποίο είναι η νίκη στην πρεμιέρα.

Κάτι τέτοιο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας, γιατί φέτος έχουμε κάνει μια ριζική ανανέωση, γιατί φέτος έχουν μείνει μόνο 3 παιδιά από τον περσινό κορμό της ομάδας. Έτσι είναι καλό να ανέβουν ψυχολογικά και οι νέοι παίκτες, προκειμένου να είναι πιο συγκεντρωμένοι και τονωμένοι ενόψει των επερχόμενων δύο αγώνων (σ.σ.: Με Ισπανία και Τσεχία), οι οποίοι είναι και θεωρητικά πιο δύσκολοι».

Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (OrpheeBeinoglou) είναι ένα ακόμα δείγμα πως η εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που φιλοξενήθηκε στην χώρα μας.

Ο Σπύρος Νικολάου, μέσος της Ελληνικής ομάδας, μίλησε για την πρεμιέρα του miniEURO 2015: «Φτάσαμε το βράδυ της Κυριακής στην Κροατία χωρίς ταλαιπωρία και η τελευταία μας προπόνηση είχε να κάνει κυρίως με χαλάρωμα και τις τελευταίες οδηγίες πριν από την αναμέτρηση με το Βέλγιο. Είμαστε αρκετά καλά και θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να κάνουμε την πρώτη μας νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ο στόχος για φέτος είναι σίγουρα να περάσουμε στον όμιλο και να κάνουμε το βήμα παραπάνω, γεγονός το οποίο θα μας καθιερώσει στις πλέον δυνατές ομάδες του τουρνουά.

Η πρεμιέρα είναι πάντοτε δύσκολη. Δεν έχουμε πληροφορίες για το Βέλγιο, είναι μία ομάδα η οποία έρχεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Έχει μικρό ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε εμείς σοβαροί, τότε δε θα αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα».

H UMBRO ντύνει την ελληνική ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της.

«Στάζουν μέλι» οι Βέλγοι για την Ελλάδα

Ο αμυντικός του Βελγίου, Μαθιού Μανιέτ, μιλώντας για το ματς απέναντι στην Ελλάδα, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να απολαύσει το ματς, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στη δυναμική της Ελληνικής ομάδας:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού είναι η πρεμιέρα στο miniEURO και δεν ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε μια μικρή ομάδα από πλευράς ρόστερ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να παίξουμε καλά. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο για μας και θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Ελλάδα».

Ο αμυντικός του Βελγίου αποκάλυψε ότι η Γερμανική ομάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους Βέλγους για τη δυναμική της χώρας μας: «Δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Ελλάδα στο βίντεο. Μάθαμε όμως από την Γερμανική ομάδα ότι η Ελλάδα αναπτύσσεται ποιοτικά στον αγωνιστικό χώρο και κάνει το παιχνίδι της, ενώ αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στη διοργάνωση του miniEURO. Έτσι, εμείς πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση στον αγώνα αυτό».

Με Έλληνες στο πλευρό της η Ελληνική ομάδα!

Από την τελετή έναρξης στο Βερσάρ, η Ελληνική κερκίδα έδωσε παλμό! Οι Έλληνες φίλαθλοι βρίσκονται ήδη στην Κροατία για να συμπαρασταθούν στην Ελληνική ομάδα minifootball και να αποθεώσουν τις προσπάθειες των παικτών μας, ανεμίζοντας τις Ελληνικές σημαίες! Απόψε μάλιστα, θα δώσουν τα πρώτα... ηχηρά δείγματα γραφής, απέναντι στην ομάδα του Βελγίου.

Το miniEURO υπενθυμίζουμε πως αποτελεί κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball και είναι διοργάνωση της EMF (European Minifootball Federation) της οποία τα δικαιώματα έχουν στην Ελλάδα τα κανάλια novasports.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved