Τσιτσιπάς: «Περήφανος για τον Περβολαράκη, να δουλέψω στην τεχνική» (video)

Τσιτσιπάς: «Περήφανος για τον Περβολαράκη, να δουλέψω στην τεχνική» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στο ATP Cup, μίλησε για τη βελτίωση που είδε στον Περβολαράκη, αλλά και για το περιστατικό με τον πατέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας, έπειτα από το περιστατικό κατά το οποίο χτύπησε κατά λάθος τον πατέρα του, είπε: «Ήταν ατύχημα, δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Το ξέχασα γρήγορα και προχώρησα. Αυτά συμβαίνουν, δεν ήθελα να το κάνω, απλά βγήκε απ' τον έλεγχό μου, δυστυχώς».

Για την εμφάνισή του απέναντι στον Κύργιο, είχε να δηλώσει: «Σέρβιρα καλά, οι επιστροφές μου δεν ήταν τόσο καλές. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις τα σερβίς του Νικ, εκτελεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ήταν κάτι που έπρεπε να κατανοήσω την ώρα του παιχνιδιού, να διαβάσω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, είχα κάποιες στιγμές θυμού, αλλά το απόλαυσα».

Αναφορικά με το Australian Open που ακολουθεί, σχολίασε: «Νιώθω καλά με το παιχνίδι μου και με τη σωματική μου κατάσταση. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι πως σε αγώνες που είμαι κοντά στο να κλείσω, νιώθω σαν να μου λείπει λίγο η ανταγωνιστικότητα. Πριν από λίγους μήνες ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, ήξερα καλά τι να κάνω και ήμουν πολύ επιθετικός. Κάποιες φορές γίνομαι πολύ παθητικός και δεν ξέρω, ίσως πρέπει να δουλέψω περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής και λιγότερο στην τεχνική μου».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμφάνιση του Μιχάλη Περβολαράκη: «Είμαι περήφανος για τον Μιχάλη. Έκανε ένα μεγαλο παιχνίδι με τον Μίλμαν. Είναι ένας παίκτης που ουσιαστικά ξεκινάει τώρα την καριέρα του, μετά το κολέγιο. Βλέπω μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι του από το Davis Cup μέχρι σήμερα. Δείχνει μεγάλη προθυμία να μάθει από εμένα, από τον πατέρα μου, ενώ έχει και έναν θαυμάσιο προπονητή δίπλα του. Είναι μια ανακούφιση για μένα γιατί ξέρω πως όταν πρέπει να παίξω σε μια ομαδική διοργάνωση δεν είμαι μόνος μου, έχω ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη στα μονά κοντά μου».

Stefanos Tsitsipas hurts father with racket swipe in ATP Cup meltdown



Ο Σωτήρης Νίνης κάνει απολογισμό καριέρας στο Game On με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ο Σωτήρης Νίνης κάνει απολογισμό καριέρας στο Game On με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
Βαγιεκάνο-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και «Επιστροφή Στοιχήματος»* από το Πάμε Στοίχημα
Βαγιεκάνο-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και «Επιστροφή Στοιχήματος»* από το Πάμε Στοίχημα
Κατάσταση υγείας Λουτσέσκου: Εξετάζουν τοποθέτηση συσκευής καρδιακής υποβοήθησης
Κατάσταση υγείας Λουτσέσκου: Εξετάζουν τοποθέτηση συσκευής καρδιακής υποβοήθησης
Ο Ανδρέας Τετέι εντάσσεται στους CSR Ambassadors της Stoiximan
Ο Ανδρέας Τετέι εντάσσεται στους CSR Ambassadors της Stoiximan
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved