Στεφανίδη: «Χαρούμενη για το χάλκινο, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου»

Στεφανίδη: «Χαρούμενη για το χάλκινο, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου»

Ευχαριστημένη η Κατερίνα Στεφανίδη με το χάλκινο μετάλλιο στη Ντόχα.

Συνεπής στο ραντεβού της με το βάθρο σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση αποδείχτηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Η έμπειρη αθλήτρια πανηγύρισε την κατάκτηση του μεταλλίου πραγματοποιώντας την καλύτερη παρουσία της στη σεζόν, στον αγώνα-στόχο. Με άλμα στα 4,85 μ., η 29χρονη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χρυσό το 2017 στο Λονδίνο..

«Δεν γίνεται να μην είμαι χαρούμενη με αυτό το μετάλλιο. Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν δύσκολο αγώνα υψηλού επιπέδου κάνοντας φετινό ρεκόρ», είπε αρχικά η Στεφανίδη και συμπλήρωσε: «Στον σημερινό αγώνα δεν αισθανόμουν όσο καλά αισθανόμουν στον προκριματικό. Παρόλα αυτά έκανα αυτό που έπρεπε, ξεπέρασα τον εαυτό μου, ενώ είχα πολύ καλή τρίτη προσπάθεια στα 4,95 μέτρα. Σήμερα η Σιντόροβα και η Μόρις ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και κατάφεραν να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα».

Αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε «θα έλεγα πως ήταν πέραν του δέοντος τέλειες, κυρίως γιατί είχε ελαφρύ ευνοϊκό» άνεμο.

Η Στεφανίδη θα παραμείνει στην Ντόχα, αφού έχει μπροστά της μια ακόμη αναμέτρηση, τις εκλογές στην επιτροπή αθλητών της IAAF, στην οποία είναι υποψήφια και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εκλογής, αφού είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινότητα του στίβου παγκοσμίως και με πολλές επιτυχίες.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο στη συνέχεια θα ξεκουραστεί ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το 2020, χρονιά στην οποία δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, καθώς θέλει να ρίξει το βάρος στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες του επί κοντώ θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας. Η πρωταθλήτρια μας θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 13.05 με πτήση της Qatar Airways.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/01) - Με Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Άρης-ΑΕΚ και ντέρμπι
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/01) - Με Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Άρης-ΑΕΚ και ντέρμπι
EuroCup: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε αλλαγή ώρας κόντρα στον Άρη
EuroCup: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε αλλαγή ώρας κόντρα στον Άρη
Super League: «Μάχη» κορυφής για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τεράστιο «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό
Super League: «Μάχη» κορυφής για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τεράστιο «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό
Ο Αλκαράθ νίκησε τον Σίνερ σε αγώνα επίδειξης στη Νότια Κορέα
Ο Αλκαράθ νίκησε τον Σίνερ σε αγώνα επίδειξης στη Νότια Κορέα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved