Ένας χρόνος προεδρίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό ΑΟ

Ένας χρόνος προεδρίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό ΑΟ

Ήταν 8 Ιουνίου 2018 όταν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Ένας χρόνος από τότε που μπήκε ένα «φρένο» στον… μαρασμό του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Ένας χρόνος από τη στιγμή που το… τριφύλλι άρχισε να ανθίζει ξανά. Ήταν 8 Ιουνίου 2018 όταν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου, έγιναν οι εκλογές του ΠΑΟ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκλέγεται πρόεδρος του Συλλόγου και να θέτει εξαρχής τις προτεραιότητες. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να μπει σε μια νέα εποχή και η παρουσία Γιαννακόπουλου αποτέλεσε την εγγύηση σε αυτό. Ο Σύλλογος έπρεπε να αρχίσει ξανά να είναι δυνατός, να έχει οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα και φυσικά να «συμμαζευτεί» στο οικονομικό κομμάτι. Όλα αυτά, σε διάστημα ενός χρόνου μπορεί να φαντάζουν δύσκολο για κάποιους να επιτευχθούν, όμως, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους που επέλεξε να έχει στο πλευρό του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ, σταδιακά έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα.

Η αποπληρωμή των χρεών, η οργάνωση του Παναθηναϊκού και η λειτουργία του ως Συλλόγου στα πρότυπα που αρμόζουν στο όνομα, την ιστορία και το μέγεθος του «τριφυλλιού», ήταν τα βασικά ζητούμενα για τη διοίκηση Γιαννακόπουλου και πάνω σε αυτά έχουν πορευθεί άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο αυτές τις 365 ημέρες που πέρασαν. Κι ας μην εμφανίστηκαν στο πλάι τους όσοι λίγο πριν από την ανάληψη της διοίκησης του ΑΟ είχαν «τάξει» κάθε είδους βοήθεια. Κι ας έχουν… εξαφανιστεί τα υπόλοιπα… δυνατά «πράσινα» πορτοφόλια που είχαν υποσχεθεί και τη δική τους παρουσία σε αυτή την προσπάθεια να σωθεί συνολικά ο Σύλλογος. Κι ας μην έχει δώσει, ακόμα κι αυτός ο ίδιος ο κόσμος που ζητούσε να «σώσει τον Σύλλογο ο Δημήτρης από την καταστροφή», την ώθηση και τη βοήθεια που θα έπρεπε με το να γραφτεί μέλος και να δηλώσει δυναμικό «παρών» στα γήπεδα όπου… ανθεί, γιατί πια ανθεί για τα καλά με τις επιτυχίες να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε αυτό τον έναν χρόνο, το «τριφύλλι». Ο πρώτος χρόνος, λοιπόν, όπως είχε δηλώσει και εκείνη την πρώτη ημέρα της εκλογής του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν ο χρόνος όπου ο Παναθηναϊκός έπρεπε να σταθεί στα πόδια του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άκρως επιτυχημένη χρονιά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι στόχοι ήταν συγκεκριμένοι και έχουν επιτευχθεί, ωστόσο, για το μέλλον του συλλόγου παρέπεμψε στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει σε λίγες ημέρες.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Θεωρώ ότι είναι μια άκρως πετυχημένη χρονιά και επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που θέσαμε. Τα αγωνιστικά μας τμήματα επέστρεψαν εκεί που ανήκουν και το βόλεϊ αντρών ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι έπαιζε για την σωτηρία του. Ο δεύτερος στόχος που είχε τεθεί ήταν η οικονομική εξυγίανση και σε αυτό το κομμάτι καταφέραμε να αποπληρώσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του χρέους, όπως είχα δεσμευτεί.  Για το μέλλον του συλλόγου όμως θα κάνετε λίγη υπομονή μέχρι την αναλυτική συνέντευξη Τύπου που θα δώσω σε λίγες μέρες»

Αυγουλέας: «Να πετύχουμε την εξυγίανση του Συλλόγου»

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ, Στέφανος Αυγουλέας, μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το πρόσημο είναι θετικό γιατί στον αγωνιστικό τομέα δύο ομάδες ανέβηκαν ήδη στην Α1, το βόλεϊ γυναικών και το μπάσκετ γυναικών, ενώ και το πόλο είναι ως τώρα αήττητο και θα δώσει σε λίγες μέρες τις μάχες του για τα πλέι οφ της ανόδου. Ενώ στο βόλεϊ ανδρών τερματίσαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο. Σε ότι αφορά τους δυο άλλους στόχους, δηλαδή την ανάπτυξη των ακαδημιών και την οργάνωση του συλλόγου έχουμε κάνει πολλά θετικά βήματα και θα ολοκληρωθούν τη χρονιά που μας έρχεται».

Ο αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου τη σεζόν 2018-19, και μεγάλο αφιέρωμα στον έναν χρόνο προεδρίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σύλλογο, στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί το Σάββατο, 8 Ιουνίου, σε όλη τη χώρα.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved