Παρουσία Βασιλειάδη η ΓΣ της ΕΙΟ

Παρουσία Βασιλειάδη η ΓΣ της ΕΙΟ

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η 2η τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ.

Η εκπροσώπηση των ομίλων ήταν εντυπωσιακή, αφού έδωσαν το παρόν 115 σωματεία απ’ όλη τη χώρα, τα οποία ενέκριναν ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2019 και τον προϋπολογισμό του ίδιου έτους που ανέρχεται στο 1.400.785 ευρώ.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο υφυπουργός αθλητισμού αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της διοίκησης της ομοσπονδίας να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες της συνέλευσης και φυσικά οι εκπρόσωποι των σωματείων βρήκαν την ευκαιρία να του θέσουν αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Βασιλειάδης δεν κρύφτηκε για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει και ο ίδιος προσωπικά από την διαχρονική γραφειοκρατία του κράτους, όμως έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να εξαφανιστούν η, έστω να μειωθούν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό των ομίλων.

Κατ’ αρχάς επιβεβαίωσε ότι η επιχορήγηση της ομοσπονδίας θα είναι αυξημένη, ενώ για το θέμα της χρήσης του αιγιαλού τόνισε ότι θα προβλεφθεί μέσω Προεδρικού Διατάγματος. Μέχρι να γίνει αυτό, σε όλους τους ομίλους θα δοθεί προσωρινή άδεια παραχώρησης για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Όσον αφορά την άδεια αγώνων και την ασφάλειά τους (βλέπε θέμα με ναυαγοσώστες) ο κ. Βασιλειάδης ξεκαθάρισε ότι για την ΓΓΑ υπεύθυνη είναι μόνο η ΕΙΟ, αντίθετα με την Κτηματική Υπηρεσία, το ΤΑΙΠΕΔ και τους Δήμους που ακόμα υπάρχουν θέματα και θα χρειαστεί χρόνος για την τακτοποίησή τους. Το ίδιο ισχύει για την Εφορία και τα Ασφαλιστικά ταμεία.

Ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε και στην Κάρτα Υγείας που πλέον είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και διευκρίνησε ότι αφορά κάθε ομοσπονδία ξεχωριστά. Ο κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε ότι γι’ αυτό το σοβαρό θέμα πολύ σύντομα θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.



Premier League: Στο Hall Of Fame ο Εντέν Αζάρ
Premier League: Στο Hall Of Fame ο Εντέν Αζάρ
Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Σπανούλη
Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Σπανούλη
Κύπελλο Ελλάδας Βαθμολογία: Νίκες για τους «μεγάλους», το απόλυτο ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Άρης
Κύπελλο Ελλάδας Βαθμολογία: Νίκες για τους «μεγάλους», το απόλυτο ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Άρης
Ολυμπιακός - Μονακό 87-92: Με τρομερό Τζέιμς πέρασε από το ΣΕΦ πριν τον Παναθηναϊκό - Η βαθμολογία
Ολυμπιακός - Μονακό 87-92: Με τρομερό Τζέιμς πέρασε από το ΣΕΦ πριν τον Παναθηναϊκό - Η βαθμολογία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved