Έσπευσε να… καλύψει τον Ολυμπιακό ο Ταρνατόρος!
SHARE

Έσπευσε να… καλύψει τον Ολυμπιακό ο Ταρνατόρος!

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ με δήλωσή του έσπευσε να… καλύψει τον Ολυμπιακό, διαψεύδοντας τον ίδιο του τον εαυτό!

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sdna.gr ο Παντελής Ταρνατόρος υποστήριξε πως από τον Ολυμπιακό, είχαν επικοινωνήσει μαζί του από το βράδυ της Δευτέρας (22/10) ρωτώντας για το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα επανάληψης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στις ίδιες δηλώσεις είχε επισημάνει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, ουσιαστικά δίνοντας στον κόσμο να καταλάβει πως οι «ερυθρόλευκοι» εκ του ασφαλούς εξέδωσαν ανακοινώσεις στις οποίες συμφωνούν να γίνει ξανά ο αγώνας από το 13-11.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, βέβαια, φαίνεται πως ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, κατάλαβε ότι εξέθεσε τους Πειραιώτες και έσπευσε να τους… καλύψει. Με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Volleyleague, σχολίασε πως έγινε διαστρεύλωση των δηλώσεών του για να δημιουργηθούν εντυπώσεις…

Η δήλωσή του:

«Διαβάζοντας την συνεντευξη που έδωσα σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας sdna.gr εξεπλάγην με τα γραφόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσον αφορά το θέμα που προέκυψε περί επαναλήψεως του αγώνα. Ουδέποτε ανέφερα στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μου πριν από την έκδοση της αρχικής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού που ζητούσε την επανάληψη. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραποιεί τα λεγόμενα μου και πλέον μου δίνει το δικαίωμα να διατυπώσω την άποψη μου ότι είναι σκόπιμη η διαστρεύλωση των δηλώσεων μου με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς όφελος σωματειακών συμφερόντων.

Ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ θεωρούσα μέχρι σήμερα πως πρέπει να μιλώ με όλα τα ΜΜΕ και με δημοσιογράφους που τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. Δυστυχώς όμως σήμερα επιβεβαιώνεται πως οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα προς δημιουργία εντυπώσεων. Υπηρετώ το βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο που έχουμε φτάσει.

Ακόμα και δημοσιογράφοι οι οποίοι υποτίθεται επιτελούν λειτούργημα είναι σαφές ότι λειτουργούν με βάση συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαστρευλώνει την πραγματικότητα με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Λυπάμαι διότι στο χώρο του βόλεϊ που υπηρετούμε και αγαπάμε το άθλημα τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν το χώρο μας και πάνε το άθλημα πολύ πίσω».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση στη Κωνσταντινούπολη
Ευρωπαϊκό Γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση στη Κωνσταντινούπολη
Προμηθέας-Στρασμπούργκ 77-64: «Αγκαλιά» με την πρόκριση!
Προμηθέας-Στρασμπούργκ 77-64: «Αγκαλιά» με την πρόκριση!
Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Νέα τροπή στην τραγωδία με το μαθητή
Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Νέα τροπή στην τραγωδία με το μαθητή
Η Shelby GT500 δεν γκαζώνει απλά. «Εξαφανίζεται»
Η Shelby GT500 δεν γκαζώνει απλά. «Εξαφανίζεται»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies