Volleyleague: Καμία λογική και το… πρωτάθλημα αρχίζει!

Volleyleague: Καμία λογική και το… πρωτάθλημα αρχίζει!

Οκτώ ομάδες από τις 11 αρνήθηκαν την πρόταση του Παναθηναϊκού για έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ με σκοπό να γίνει νέα κλήρωση του Πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας!

Από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Volley league οι 8 δεν αποδέχτηκαν το αίτημα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός για έκτακτο ΔΣ, με σκοπό να συζητηθεί η αναβολή και της 2ης αγωνιστικής –υπενθυμίζουμε πως η Πρεμιέρα έχει ήδη αναβληθεί, για να δοθεί χρόνος στον Ηρακλή Χαλκίδας να συμπληρώσει τον κενό φάκελο που είχε καταθέσει στην ΕΕΑ, και θα διεξαχθεί τελικά στις 21 Νοεμβρίου-  και φυσικά ο ορισμός μιας νέας κλήρωσης του πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας από τη λίγκα. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των εξής ομάδων: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ηρακλής, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής, μάλλον είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός πως ενδέχεται να έχουν και τρεις εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, μιας και θα έχουν αντί για ένα, δύο ρεπό λόγω του προγράμματος που αναμένεται να ισχύσει. 

Μόνο ο Παναθηναϊκός ο Φοίνικας Σύρου και ο Ηρακλής Χαλκίδας (που αν και αποχώρησε έχει δικαίωμα ψήφου) ήθελαν να διεξαχθεί έκτακτο ΔΣ προκειμένου σε πρωτάθλημα με ζυγό αριθμό ομάδων να μην έχουν δύο ρεπό κάθε αγωνιστική, αλλά να γίνει εκ νέου η κλήρωση της Volley league!

Μάλιστα την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου θα προκύψουν και οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή όλων των ΤΑΑ στο νέο πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο κάποιες ομάδες να μην καταφέρουν να αδειοθοτηθούν να είναι ορατός!

Το τι συνέβη και κάποιες από τις ομάδες αρχικά είχαν αποφασίσει να πράξουν το λογικό και να ζητήσουν από την ΕΣΑΠ τον ορισμό νέας κλήρωσης –με κραυγαλέο παράδειγμα αυτό της ΑΕΚ που ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής δήλωσε δημόσια ότι πρέπει να γίνει κλήρωση- όμως άλλαξαν γνώμη και τελικά καταψήφισαν την πρόταση του «τριφυλλιού», είναι άγνωστο!

Ίσως τους βόλευε το πρόγραμμα, ίσως φοβήθηκαν από τις πιέσεις της ίδιας της λίγκας ότι η ΕΡΤ θα προσβάλλει την συμφωνία και θα κινδυνεύσει η επιχορήγηση λόγω της δεύτερης αναβολής. Ίσως τελικά τους αρέσει να παίζουν σε τέτοιο πρωτάθλημα όπου 10 ομάδες θα παίξουν σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών με δύο ομάδες να έχουν ρεπό!

Ο Παναθηναϊκός όφειλε να πράξει αυτό που έκανε, δηλαδή να ζητήσει είτε να γίνει νέα κλήρωση είτε αναβολή και της 2ης αγωνιστικής. Τα σπουδαία αναμένονται την Πέμπτη, όπου η ΕΕΑ θα ανοίξει τους φακέλους των συμμετοχών των ομάδων στο πρωτάθλημα. Ενώ αύριο εκκρεμεί και η κλήση του «πράσινου» ΤΑΑ από την αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ, για να συζητηθεί το αν τελικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ορίστηκε την Δευτέρα στις 5:30μ.μ. (ΕΡΤ) θα παραμείνει αγώνας ειδικής διαχείρισης.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved