Κρίκετ: Οι Βαλκανικοί Αγώνες
SHARE

Κρίκετ: Οι Βαλκανικοί Αγώνες

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες Κρίκετ με τη συμμετοχή Βαλκανικών ομάδων οι οποίοι διεξήχθησαν στο γήπεδο της Μεσογγής.

H Eλληνική ομάδα κέρδισε την ομάδα του fyrom χτες με 231 ρόνια. Άτυχη όμως στάθηκε η ομάδα του Fyrom και στον δεύτερο αγώνα με την Βουλγαρία η οποία επικράτησε με 134 ρόνια. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας της Ελληνικής Ομάδας με την Βουλγαρία η οποία παίζει πρώτη στο field. To βράδυ θα διεξαχθεί Gala Dinner προς τιμήν των ομάδων με απονομές. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και διπλωματικοί εκπρόσωποι χωρών οι οποίοι έφτασαν στο νησί εν όψει και της έναρξης του 5ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ.

To Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ  ανοίγει  αυλαία αύριο, Κυριακή 19 Απριλίου στις 17.30  στο ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας, με την  εκδήλωση Τελετής Έναρξης, κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί παρέλαση σχολείων,  μαζορετών, φιλαρμονικής, κήρυξη έναρξης  του τουρνουά με τον όρκο του αθλητή, χαιρετισμοί κ.τ.λ.

Στο φετινό Τουρνουά συμμετέχουν τρείς  σχολικές ομάδες από την Ινδία (Bal  Bahvan School, Delhi Public School, India Power Academy, η Βουλγαρία,  με την ομάδα του  Mechanics and Electrical Engineering School “Nikola Vaptsarov” η Ισπανία,  με την  Catalonia Cricket Academy  η  Νότιος Αφρική με το δημοφιλές πρότυπο Ελληνικό σχολείο Saheti  School και  το Joburg Cricket Club  και η αντιπροσωπευτική Ελληνική Ομάδα, Ηellas Cricket  Team  στελεχωμένη από τους : Ανδρέα Γαστεράτο, Μιχάλη Μιχαλά, Σπύρο Βασιλάκη, Δημήτρη Κοσκινά, Κωνσταντίνο Μακρή, Χριστόδουλο Μπογδάνο, Χριστόφορο Ιωάννου, Σπύρο Τσαγκαράκη, Αλέξανδρο Κορωνάκη, Λεωνίδα Κουρσάρη, Αχιλλέα Κωλέττη, και Σπυρίδων Τσιριγώτη. Την  αντιπροσωπευτική ομάδα προετοιμάζουν και συνοδεύουν  ο Όθωνας Νικήτας και ο Ιωσήφ Μισφούτ.

Την Δευτέρα 20 Απριλίου ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων με τους αγώνες  να διεξάγονται στα γήπεδα της Κάτω Πλατείας, της Μαρίνας Γουβιών και της  Μεσογγής.

Το τουρνουά συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κέρκυρας.


Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies