Ξιφασκία: Βλέψεις στο Κύπελλο Κόσμου η Βουγιούκα
SHARE

Ξιφασκία: Βλέψεις στο Κύπελλο Κόσμου η Βουγιούκα

Η Βάσω Βουγιούκα είναι η ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Κύπελλο Κόσμου Σπάθης Γυναικών που διεξάγεται στην Ορλεάνη της Γαλλίας από την Παρασκευή (21/11) μέχρι την Κυριακή (23/11), ενώ υπάρχουν ακόμη δύο ελληνικές συμμετοχές σε άλλα τουρνουά Ξιφασκίας.

Η Βάσω Βουγιούκα, με τον προπονητή της Γκάμπριελ Ντούτσια (με έξοδα της ομοσπονδίας) και η Ζωή Βάχλας και Μαρίνα Παΐζη (με προσωπικά έξοδα) θα… μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πολύ δυνατό τουρνουά. Όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνιστούν συνολικά 177 αθλήτριες. Αυτό το δυνατό τουρνουά θα δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη Βάσω Βουγιούκα να αντιμετωπίσει τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της και φυσικά να προετοιμαστεί καλύτερα για τα επερχόμενα τουρνουά που θα δίνουν και Ολυμπιακές προκρίσεις.

Στη Βουδαπέστη/ Σπάθη θα συμμετάσχει στο Κύπελλο κόσμου ο Ευάγγελος Μπούκας, με σκοπό να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες. Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας βρέθηκε κι ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δούβης, προσκεκλημένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας και διαιτήτευσε πολλούς αγώνες στο διεθνές τουρνουά με την επωνυμία Gerevitch Kovatch Karpanti.

Στη Μπρατισλάβα/ ξίφος Μονομαχίας ο Κωνσταντίνος Μέκρας θα αγωνιστεί στο Κύπελλο κόσμου Νέων κι όπως στο Helexpo Juniors World Cup θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα.

Μεγάλο ενδιαφέρον το Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών

Στις εσωτερικές διοργανώσεις, όσοι φίλοι της ξιφασκίας επιθυμούν θα μπορέσουν το Σάββατο να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν το Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως. Το ενδιαφέρον αναμένεται έντονο κι όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Στις 9:30 θα διεξαχθεί το Κύπελλο Νέων Ανδρών και στις 14:00 θα ξεκινήσει η προσπάθεια των Νέων Γυναικών.Μουντιάλ 2022 – Κροατία-Καναδάς 4-1: Βαλκανική ανατροπή και εκτός τουρνουά οι Καναδοί
Μουντιάλ 2022 – Κροατία-Καναδάς 4-1: Βαλκανική ανατροπή και εκτός τουρνουά οι Καναδοί
Live Chat Κροατία-Καναδάς 4-1 (τελικό)
Live Chat Κροατία-Καναδάς 4-1 (τελικό)
Ολυμπιακός: «Προφορική συμφωνία με Ροντινέι» (Video)
Ολυμπιακός: «Προφορική συμφωνία με Ροντινέι» (Video)
Μουντιάλ 2022: Ο Κράμαρις εκτέλεσε ξανά με γκολάρα τον Καναδά, 3-1 η Κροατία (video)
Μουντιάλ 2022: Ο Κράμαρις εκτέλεσε ξανά με γκολάρα τον Καναδά, 3-1 η Κροατία (video)