Μαραθώνιος Αθήνας: «Ανεκτίμητη η κοινωνική προσφορά του» (photos)
SHARE

Μαραθώνιος Αθήνας: «Ανεκτίμητη η κοινωνική προσφορά του» (photos)

Την τεράστια κοινωνική σημασία του θεσμού  επεσήμαναν ουκ ολίγοι εμπλεκόμενοι φορείς στη συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη την Τρίτη (21/10) για τον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας τον Αυθεντικό ο οποίος θα  διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, όλες οι δηλώσεις:

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας Γιάννης Σταματόπουλος, τόνισε: « Συνηθίζουμε να λέμε ότι η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας είναι συγχρόνως μια αθλητική, πολιτιστική και τουριστική εκδήλωση. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι και μια μεγάλη εκδήλωση κοινωνικής συνοχής και ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Λίγοι γνωρίζουν ή καλύτερα να πω «συνειδητοποιούν» ότι μέσα από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο πέραν της συμμετοχής και της ψυχαγωγίας είτε με εταιρικές πρωτοβουλίες και δράσεις δεκάδων εταιριών και φορέων, αλλά κυρίως των χορηγών και συνεργαζόμενων φορέων μας, είτε με προσωπική συνεισφορά χιλιάδων δρομέων, συγκεντρώνεται το ποσό που ίσως ξεπερνά τις 200.000 ευρώ για κοινωνικούς σκοπούς και στήριξη φορέων που έχουν ανάγκη».

Ο κ. Σταματόπουλος αναφέρθηκε και στο περιβάλλον: « Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Μαραθωνίου, προσπαθούμε κάθε χρόνο να είναι μικρότερο. Ο Μαραθώνιος, χάριν στις δικές μας πρωτοβουλίες και των χορηγών, γίνεται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο «πράσινος».
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και ιδίως την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την προσφορά της στο τομέα της προώθησης του εθνικού πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου.
 
ΙΩΑΝΝΑ Κατζιλερη, (Εθνική Τράπεζα)

"Ο Μαραθώνιος Αθηνας ειναι απο τα
σπουδαιότερα αθλητικά δρώμενα παγκοσμίως. Στο πλαισιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
αποφασίσαμε για την
επομενη πενταετία να είμαστε χορηγοί του ΣΕΓΑΣ στον αγώνα παίδων (1.200 μ.) και αγώνα παίδων δήμων μαραθωνιας διαδρομής. Επίσης συμμετέχει ομάδα 550 εργαζομένων απο όλη την ελλαδα και στους τρεις αγώνες. Στην ομάδα μας ειναι και οι πρωταθλητές Χριςτοφορος Μερουςης και Δημητρης Θεοδωρακακος. Στηρίζουμε δε το Χαμόγελο του Παιδιού που εχει  μετουσιώσει σε πράξη την αντιμετώπιση των προβλημάτων των παιδιών”.
 
 
Νίκος Γούλας  (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων Νίκος Γούλας αναφέρθηκε στη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Ομοσπονδία, που ιδρύθηκε το 2006 και αριθμεί 59 σωματεία και 6000 δρομείς. Διοργανώνει σε συνεργασία με τους ΟΤΑ πάνω από 200 αγώνες κάθε χρόνο σε όλη την Επικράτεια και κατέληξε: «Θέλουμε  στο Μαραθώνιο, οι Έλληνες δρομείς να υπερτερούν τον ξένων και στη φετινή διοργάνωση, το 50% των χρημάτων, που θα μαζευτεί από τη συμμετοχή των αθλητών μας θα διατεθεί σε τρία ιδρύματα, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στον Τοπικό Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» Βόλου και στο Ειδικό Κέντρο Αναπήρων Παίδων Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου Ηλείας».
 
Θεανώ Παπαθανασίου (MDA Hellas-Runner)
Η εκπρόσωπος της MDA Hellas-Runner, κα Θεανώ Παπαθανασίου τόνισε στον χαιρετισμό της: « Θέλω  να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την ευκαιρία, που δίνει στις ΜΚΟ να συμμετέχουν εδώ και 5 χρόνια σε αυτή τη γιορτή, που λέγεται Μαραθώνιος της Αθήνας. Η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το MDA Hellas  (σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) άρχισε το 2009  στο πλαίσιο ενός προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ΣΕΓΑΣ.  Το 2011 και πάντα υπό τη σκέπη του ΣΕΓΑΣ, το MDA Hellas και το περιοδικό Runner ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ομάδα MDA Runner. Η ομάδα MDA Runner διακρίνεται για δύο  βασικά χαρακτηριστικά την αγάπη της για το τρέξιμο και την προσφορά της στον συνάνθρωπο, ενώ έχει ως βασική φιλοσοφία ότι: «Σημασία δεν έχει πως τρέχεις… αλλά γιατί!».
 
Βαγγέλης Χαραλάμπους  (Be Best)
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Be Best Βαγγέλης Χαραλάμπους αναφέρθηκε στην έκθεση, «ERGO Marathon Expo»,  που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου, πριν τον Μαραθώνιο , στο κλειστό του Τάεκ Βο Ντο στο Φάληρο υπογραμμίζοντας ότι: « Συνήθως λέμε ότι η Marathon Expo δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, φέτος θα λέγαμε ότι οι άλλες  εκθέσεις του εξωτερικού δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τη Marathon Expo. Είναι μια έκθεση 4500τμ., με 140 εκθέτες  και αφορά δρομείς και ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη διατροφή και την υγεία. Φέτος, θα πραγματοποιήσουμε και ένα Μαραθώνιο Jumba τις ημέρες της έκθεσης και τα χρήματα, που θα μαζευτούν θα διατεθούν στο MDA Hellas».  
 
Γιώργος Καλαντζόπουλος  (Ομάδα για τον κόσμο)
Ο πρόεδρος του συλλόγου «Ομάδα για τον κόσμο» Γιώργος Καλαντζόπουλος  αναφέρθηκε στο «πράσινο» πρόσωπο  του Μαραθωνίου «Μια από τις έννοιες, τις φροντίδες μιας διοργάνωσης όπως ο Μαραθώνιος είναι να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Ο ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει ως επίσημο πρόγραμμα, το περιβαλλοντικό πρόγραμμα, το οποίο έχει τρεις παραμέτρους, με πρώτη  να αφορά στο πρόγραμμα εθελοντικής  ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών, που οι δρομείς σε όλο το μήκος της διαδρομής χρησιμοποιούν. Η δεύτερη παράμετρος είναι η αναβάθμιση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, που ήταν ο πρώτος Μαραθώνιος στον κόσμο που τον εισήγαγε και τρίτη παράμετρος, που εισήχθη  τα δύο τελευταία χρόνια είναι η εθελοντική ανακύκλωση αθλητικών παπουτσιών.
Πρέπει να πούμε ότι αυτές οι δράσεις αυτές που ο Μαραθώνιος των Αθηνών έχει εισάγει είναι πραγματικά πολύ ψηλά και κάλλιστα μπορούν  να συγκριθούν με τέτοιες περιβαλλοντικού τύπου που εφαρμόζουν και οι μεγάλοι μαραθώνιοι ανά τον κόσμο».
Ο κ. Καλαντζόπουλος αναφέρθηκε και στη υποστήριξη και την οικονομική στήριξη γίνεται από την Coca Cola Hellas Coca Cola 3Ε.
 
Εκ μέρους της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», μίλησε ο Κώστας Γιαννόπουλος: «Είναι πολύ σημαντικό που ο ΣΕΓΑΣ και η Εθνική Τράπεζα μας στηρίζουν, στον καθημερινό μας αγώνα να είμαστε σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Πριν από πολλά χρόνια το 1995, ένα παιδί ο Ανδρέας σε ηλικία 10 ετών, εξέφρασε την τελευταία του επιθυμία και αυτό έγινε κάτι για το οποίο είμαστε είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς δημιουργήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι ο παιδικός μαραθώνιος να αποκτήσει το όνομα «Ανδρέας Γιαννόπουλος». Να τιμήσουμε ένα έτσι ένα παιδί, γιατί τα παιδιά περνάνε πιο εύκολα τα μηνύματα. Η περσινή εμπειρία, να τρέξουν για πρώτη φορά παιδιά, μας βοήθησε να αντιληφθούμε το μεγαλείο των όσων κάνετε. Αλλωστε πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά όχι από φιλανθρωπία, οίκτο ή συμπόνοια, αλλά από υποχρέωση.»
 
Για τον χορηγό επικοινωνίας Sport24.gr ο Γιάννης Φιλέρης είπε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας που συμμετέχουμε σε ένα παγκόσμιο γεγονός, όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος. Θεωρούμε υποχρέωση μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πραγματικό αθλητισμό, όπως πιστεύουμε ότι είναι ο Μαραθώνιος. Το δρομικό κίνημα

αναπτύσσεται στην Ελλάδα με ραγδαίους ρυθμούς και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς στην
διαμόρφωση μιας άλλης κουλτούρας για το τρέξιμο. Όχι μόνο μέσω του Sport24, αλλά και της εταιρείας μας 24 Μedia.»
 
Για την ασφαλιστική εταιρεία ERGO μίλησε η Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη: «Η ασφαλιστική εταιρία Ergo για περισσότερα από 24 χρόνια δραστηριοποιείται στη χώρα με περισσότερους από 400.000 ασφαλισμένους. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, αναβαθμίσαμε τη σχέση αυτή και πλέον είμαστε επίσημος χορηγός. Ασφαλίζουμε και προστατεύουμε όλους τους δρομείς για ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Ergo παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊοντα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ενώ πιστεύουμε στην προώθηση ενός τρόπου ζωής με υψηλές αξίες όπως είναι η υγεία . Η εταιρεία συμμετέχει στον Μαραθώνιο με τη δική της ομάδα, την Ergo running team, ενώ παράλληλα τόσο στην Expo όσο και στον αγώνα θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δράσης που σύντομα θα ανακοινώσουμε.»
 
Για την BMW Hellas μίλησε η Noέλ Σακελλαροπούλου: «Από φέτος η BMW συμβάλλει στο έργο του ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του Μαραθωνίου παρέχοντας το κονβόι αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση της διοργάνωσης αλλά και με χρήματα για την επίτευξη στόχων. Η BMW έχει ψηλά έννοιες όπως η βιωσιμότητα, η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η εξέλιξη και το αποδεικνύει μέσα από τα μοντέλα της. Η Ελλάδα ήταν η πρώτη αγορές που παρουσιάστηκε το BMW I. Το νέο ΒΜW I συνόδεψε τους δρομείς στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Μάιο, αλλά θα τους συνοδέψει και τώρα. Δημιουργήσαμε και μία ομάδα για να τρέξουμε όλοι μαζί.»
 
Ο Νίκος Στεφανίδης για την Chiquita είπε: «Σαν Chiquita είμαστε πολύ υπερήφανοι που στηρίζουμε τον Μαραθώνιο εδώ και επτά χρόνια αλλά ακόμα πιο περισσότερο είμαστε υπερήφανοι, επειδή έχουμε συμβάλλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα με δωρεάν διανομή μπανανών. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι κατευθύνουμε τον κόσμο στην άσκηση και στον πιο υγιεινό τρόπο ζωής.»
 
Για την GU το «παρών» έδωσε ο Σπύρος Θεοδώρου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μαραθώνιο για τη συνεργασία καθώς είμαστε μαζί από το 2008. Ολα αυτά τα χρόνια μάλιστα έχουμε συμμετάσχει σε περισσότερο από 150 εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η GU είναι η εταιρεία που ίδρυσε την αγορά των ενεργειακών τζελ στην Ελλάδα και σύνθημα μας, είναι ότι δεν πρέπει να σταματάμε καθώς μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε.»
 
Άγης Τερζίδης (Γιατροί χωρίς σύνορα)
"Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που μετέχουμε στο Μαραθώνιο με την ομάδα μας. Φέτος θα τρέξουν 250 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις και συνολικά οι δρομείς μας θα καλύψουν 10.166 χλμ. σε ένδειξη αλληλεγγύης για όσους μας έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Ως τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 40.000 ευρώ από τη συνεργασία με το Μαραθώνιο για τους στόχους μας και τα προγράμματά μας με εθελοντές σε όλο τον κόσμο".
 
Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη (ΕΛΕΠΑΠ)
"Το 2011 πήραμε μέρος στο μαραθώνιο με 126 δρομείς, το 2012 και το 2013 σε συνεργασία με την WIND Running Team οι συμμετοχές τετραπλασιάστηκαν. Φέτος θα πάρουμε μέρος με 400 δρομείς και 200 εθελοντές, ενώ για πρώτη φορά θα πάρουμε μέρος και στα 1.000 μ. παιδιών με μαθητές της Σχολής Μωραΐτη".
 
Θεοδότη Τζημούλη (Αρκτούρος)
"Για δεύτερη χρονιά έχουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε μέσω του Μαραθωνίου. Οι δρομείς μας που θα πάρουν μέρος φέτος θα τρέξουν για τη Ζωή, το μικρό αρκουδάκι που βρήκαμε πριν από μερικούς μήνες, ώστε να καλυφθεί το κόστος περίθαλψης μέχρι να απελευθερωθεί στη φύση ξανά".
 
Αθανάσιος Καμούτσης ( Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων)
"Ο ΣΕΓΑΣ άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του στα άτομα που αντιμετωπίζουν το φάσμα του αυτισμού, χωρίς προκαταλήψεις. Μετέχουμε για τέταρτη χρονιά με 240 δρομείς".
 
Εκάβη Βαλλερά, (Δεσμός)
"Ο Μαραθώνιος, ο Αυθεντικός αποτελεί την απόδειξη για το πόσο άρρηκτα είναι συνδεδεμένος ο αθλητισμός με τον εθελοντισμό. Φέτος μετέχουμε με 256 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις, με τις συμμετοχές στο μαραθώνιο να αυξάνονται".
 
Λευτερης Σαμαρας (DHL)
Συνεργαζόμαστε τρία χρονια με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Έχουμε ομάδα 180 δρομεων. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε επειδη οι αξίες μας ταιριάζουν με εκείνες του μαραθωνιου: πάθος, θελω, μπορω κι αγωνιστικό πνεύμα
 
Μαριάννα Ρεμπαμπη  (Adidas)
“Θελουμε να στηρίξουμε με κορυφαία τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα όσους αγαπούν το τρέξιμο. Εδω και δυο δεκαετίες η Αdidas δεν λειπει απο το κορυφαίο χρονικό γεγονός με πρωτοβουλίες για την ενεργοποίηση του κοινού και δημιουργία ομάδας με 200 μέλη”
 
Βάσια Στασινοπουλου (Wind) :“Ο μαραθώνιος ειναι αξιόπιστο όχημα κοινωνικής προσφοράς. Σύνθημα μας "ένας αγώνας για όλους", που ειναι ενα μηνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Απο το 2011 έχουμε συγκεντρώσει 116.000 ευρώ για τους σκοπούς που στηρίζουμε. Φέτος στηρίζουμε την κιβωτό του κόσμου και τον οργανισμό ΕΛΙΖΑ κατα της κακοποίησης των παιδιών”.
 
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Make a Wish) : Από το 1996 που βρίσκεται το  Make a Wish στην Ελλάδα έχει εκπληρώσει 1280 μαγικές επιθυμίες σε παιδιά που πάσχουν απο βαριά νοσήματα. Στον Μαραθώνιο της Αθήνας η ομάδα μας θα έχει 275 συμμετοχές , μπορούμε και περισσότερες. Η ευκαιρία που μας δίνει ο ΣΕΓΑΣ να κάνουμε γνωστό το έργο μας είναι πραγματικά μοναδική»
 
Μαρία Τρυφωνίδη (Φλόγα) : Πρώτη φορά θα τρέξουμε με 230 συμμετοχές αν και η ζήτηση ξεπερνούσε τις 600. Τρέχουμε να δηλώσουμε την στήριξή μας προς τα παιδιά με καρκίνο. Τρέχουμε για να πούμε στα παιδιά με καρκίνο ότι μπορούν να γίνουν καλά. Αυτό είναι το σύνθημά μας»
 
Αρτεμις Βασιλικοπούλου ( Special Olympics) : «Για 5η χριονιά δίνεται η δυνατότητα μέσα απο τον Μαραθώνιο της Αθήνας στα παιδιά μας , στους ξεχωριστούς αθλητές μας να δείξουν τις ικανότητές τους στους φίλους τους και τους συγγενείς τους. Κι αυτό είναι πολύτιμο για το έργο και τη δουλειά που κάνουμε στα  Special Olympics».
 
Δημήτρης Πύρρος (ΕΚΑΒ) : Το ΕΚΑΒ και όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς τρέχουμε εκείνη την ημέρα τον δικό μας Μαραθώνιο. Είμαστε οι μόνοι που μας θέλετε αλλά και δεν μας θέλετε. Ελπίζουμε να μείνουμε αχρείαστοι και σε αυτό το Μαραθώνιο»
 
Μήνυμα ΟΠΑΠ :Για την οικογένεια της ΟΠΑΠ, ο Μαραθώνιος της Αθήνας περικλείει τα ιδεώδη και το ουσιαστικό μήνυμα του αθλητισμού, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και γενικότερα το ευ αγωνίζεσθαι. Ο ΟΠΑΠ για τους λόγους αυτούς έχει αγκαλιάσει τον Μαραθώνιο και είναι μεγάλος χορηγός της αυθεντικής διαδρομής.

Φέτος για πρώτη φορά θα ενισχύσει την ανακαίνιση των νοσοκομείων Αγία Σοφία και Παναγιώτη και Αγλαϊα Κυριακού. Μέσα από μια συγκεκριμένη εφαρμογή που μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω του κινητού ή του
υπολογιστή καταμετρώνται τα βήματα όλων μας σ΄αυτό το Μαραθώνιο και μετατρέπονται σε οικονομική προσφορά για την ανακαίνιση των νοσοκομείων.
Ο ΟΠΑΠ ακόμη θα προσφέρει κι ένα ευρώ για κάθε κατέβασμα της εφαρμογής.
 
Χριστίνα Τσαγδή (Εθελοντές)
Έχουμε φτάσει 2.200 εθελοντές. Οι εθελοντές είναι βασικοί συνεργάτες μας. Προσδοκούμε να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες. Θέλουμε να απολαμβάνουν το αποτέλεσμα της προσφοράς τους. Για μας εθελοντισμός σημαίνει ενδιαφέρομαι, εργάζομαι, λέω ναι σε νέους φίλους και εμπειρίες, νοιάζομαι, συνεισφέρω, στηρίζω, μαθαίνω, μοιράζομαι. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε
Δείτε τις φωτογραφίες:Στο 9% η ύφεση στη Ελλάδα το 2020
Στο 9% η ύφεση στη Ελλάδα το 2020
Εθνικός Σοχού: Ενίσχυση στην επίθεση με Αμαραντίδη
Εθνικός Σοχού: Ενίσχυση στην επίθεση με Αμαραντίδη
Μεγάλη πτώση των ακάλυπτων επιταγών στο 9μηνο 2021
Μεγάλη πτώση των ακάλυπτων επιταγών στο 9μηνο 2021
Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό στον Αγ. Γεώργιο
Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό στον Αγ. Γεώργιο

Σοκ στη Βρετανία από τη δολοφονία βουλευτή: Πολλοί οι πολιτικοί - θύματα τα τελευταία 40 χρόνια

Σοκ στη Βρετανία από τη δολοφονία βουλευτή: Πολλοί οι πολιτικοί - θύματα τα τελευταία 40 χρόνια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής - Καταστροφές σε όλη την Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής - Καταστροφές σε όλη την Ελλάδα

Νέος Δακτύλιος: Ποιες κατηγορίες οχημάτων θα κυκλοφορούν ελεύθερα από τις 25 Οκτωβρίου

Νέος Δακτύλιος: Ποιες κατηγορίες οχημάτων θα κυκλοφορούν ελεύθερα από τις 25 Οκτωβρίου

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαράντζουλα

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαράντζουλα

Ρόδος: Σύλληψη διακινητών μεταναστών από την Τουρκία - Είχαν «ταρίφα» 2.500 ευρώ το άτομο

Ρόδος: Σύλληψη διακινητών μεταναστών από την Τουρκία - Είχαν «ταρίφα» 2.500 ευρώ το άτομο

Απίστευτο περιστατικό: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος δυο φορές μέσα στο τμήμα

Απίστευτο περιστατικό: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος δυο φορές μέσα στο τμήμα

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε ξανθιά για τη νέα της ταινία!

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε ξανθιά για τη νέα της ταινία!

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»