Ολυμπιακός: Επική... ανατροπή για νταμπλ

Ολυμπιακός: Επική... ανατροπή για νταμπλ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έφτασε μία... ανάσα από το «μπρέικ» στην σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών, καθώς προηγήθηκε 2-0 σετ στο Ρέντη, όμως, ο Ολυμπιακός με τεράστια ψυχικά αποθέματα, έκανε την ανατροπή, διπλασιάζοντας τις νίκες για τους «ερυθρόλευκους».

Μία ακόμα… ματσάρα στην σειρά των τελικών της Volley League, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο «κλειστό» του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» ολοκληρώθηκε με την ίδια… κατάληξη και τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν των Θρακιωτών 3-2 σετ, όπως και την Δευτέρα (28/4), αλλά με διαφορετικό… σενάριο.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη άφησε πίσω της την πρώτη «μάχη» και την ήττα και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και έκανε το 1-0 σετ με 28-26. Στα… σημεία κρίθηκε και το δεύτερο σετ, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν και πάλι νικητές και έκαναν το 2-0 (30-28). Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ παίρνοντας το τρίτο με 25-23 ενώ στο τέταρτο έκανε επίδειξη δύναμης και άνετα οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ (25-15).

Οι δυνατές «μάχες» ήταν το κύριο χαρακτηριστικό και στο πέμπτο σετ και οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς. Το κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν λίγο πριν το τέλος, όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ 13-12, ο Ράιτς κάρφωσε για την ισοφάριση του Εθνικού, οι διαιτητές έδειξαν άουτ και την μπάλα στους Πειραιώτες για το ματς μπολ. Η απόφαση των ρέφερι αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, αν και το ριπλέι δεν τους δικαιώνει, ο Μιγιαΐλοβιτς αντέδρασε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Στην τελευταία φάση, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη, μια και ο Ράιτς κάρφωσε άουτ και οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στις νίκες και θέλουν μόλις μία στην συνέχεια για να στεφθούν πρωταθλητές. Η σειρά μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη για τουλάχιστον ένα αγώνα και σε περίπτωση νίκης του Εθνικού ακολουθεί άλλη μία στην ακριτική πόλη.

Τα σετ: 26-28, 28-30, 25-23, 25-15, 15-12

 



Παναθηναϊκός: Πάει... μισός στο ντέρμπι - Εκτός Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Πελίστρι
Παναθηναϊκός: Πάει... μισός στο ντέρμπι - Εκτός Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Πελίστρι
Super League: Ο Λεβαδειακός… σπρώχνει την Athens Kallithea στη Super League 2 – Νίκη για Λαμία
Super League: Ο Λεβαδειακός… σπρώχνει την Athens Kallithea στη Super League 2 – Νίκη για Λαμία
Ο Ζέκα αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο
Ο Ζέκα αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο
Η ξεχωριστή φωτογράφηση του Κέντρικ Ναν με τα βραβεία του
Η ξεχωριστή φωτογράφηση του Κέντρικ Ναν με τα βραβεία του
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved