MLB: Πλακώθηκε ο Zambrano στη Βενεζουέλα (video)
Είναι εκτός MLB, αλλά ο Carlos Zambrano επανεμφάνισε τον οξύθυμο χαρακτήρα του στους τελικούς του Winter League της Βενεζουέλας.
Συμπαίκτης του χτύπησε αντίπαλο με ρίψη και ακολούθησε σύρραξη στο γήπεδο, ενώ ο 32χρονος Βενεζουελανός pitcher άρχισε να ρίχνει γροθιές προς κάθε κατεύθυνση με ιδιαίτερο πάθος, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιον… στόχο. Θυμίζουμε πως το 2011, ο «El Toro» τιμωρήθηκε από τη βορειοαμερικανική λίγκα μπέιζμπολ με ποινή τριάντα αγωνιστικών με αφορμή αντίστοιχο περιστατικό, ενώ στην προκειμένη απολογήθηκε δημόσια κατόπιν σκληρής κριτικής των Μέσων της πατρίδας του. Από την πλευρά του, ο 32χρονος Yuniesky Betancourt (infielder) θα προτιμήσει τους Όριξ Μπάφαλος της Ιαπωνίας για τη συνέχεια της καριέρας του, σύμφωνα με το FOX Sports.
Στο μεταξύ, οι Σινσινάτι Ρεντς συμφώνησαν με τον Aroldis Chapman (pitcher) στα πέντε εκατομμύρια δολάρια για νέο μονοετές συμβόλαιο, πριν παρέμβαση της ειδικής διαιτητικής επιτροπής του MLB, ενώ υπό αντίστοιχες συνθήκες ο Dillon Gee (pitcher) αποδέχθηκε μονοετές συμβόλαιο 3.625 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Νιου Γιορκ Μετς. Τέλος, οι Μπάλτιμορ Όριολς επανέκτησαν τον 27χρονο Eric Beaulac (pitcher) μέσω συμβολαίου τύπου Minor League, ενώ με αντίστοιχο συμφωνητικό οι Λος Άντζελες Έιντζελς πήραν τους Carlos Pena (infielder) και Brennan Boesch (outfielder).