Χάντμπολ: Στο Αμύνταιο ο τελικός των Γυναικών

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε πως ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Χάντμπολ ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (9-10/3) στο κλειστό γυμναστήριο Αμύνταιου με συνδιοργανωτή τον τοπικό Δήμο.

Χάντμπολ: Στο Αμύνταιο ο τελικός των Γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο 27ος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε ΟΦΝ Ιωνίας και Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου με συνδιοργανωτή τον Δήμου Αμυνταίου.

Το Αμύνταιο είναι ο γενέθλιος τόπος του αθλήματος στην χώρα μας και πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 36 χρόνια από τις 13/2/1977, όταν στο προαύλιο του Γυμνασίου Αμυνταίου διεξήχθησαν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες.

Η ακριβής ημέρα και ώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με τον OTE TV, που θα μεταδώσει και ζωντανά την αναμέτρηση».

COMMENTS