Ξιφασκία: «Χάλκινη» η Κοντοχριστοπούλου
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους ασκήσεως νεανίδων που διεξάγεται στο Σαμορίν της Σλοβακίας ανέβηκε η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου.
Η 15χρονη πρωταθλήτρια του ΑΟΞ Αιγάλεω, η οποία την περασμένη εβδομάδα ήταν «ασημένια» στη Βουδαπέστη, στον τελικό ηττήθηκε 15-11 από την Πολωνή Τζούλια Χρζάνοβσκα με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην τρίτη θέση. Στον αγώνα έλαβαν συνολικά 167 αθλήτριες.
Στην αντίστοιχη διοργάνωση των εφήβων που έγινε στη Φλώρινα, πρωταγωνίστησε η Τουρκία τόσο στο ομαδικό όσο και στο ατομικό με πρωταγωνιστή τον Μιρέν Ισμαήλ Μπόρα. Την καλύτερη θέση από ελληνικής πλευράς πήρε ο Ραφαήλ Σούλιος (ΑΟΞ Αιγάλεω) που ήταν 10ος ενώ ακολούθησε στην αμέσως επόμενη θέση ο Βασίλης Μπεσίρης (ΑΟΞ Αιγάλεω).