Ήττα και τραυματισμός για Βοζνιάκι
Το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης τραυματίστηκε στον καρπό, λίγο πριν αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά του Σίδνεϊ.
Με δάκρυα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Sydney International η Καρολίν Βοζνιάκι, μετά τον τραυματισμό της στον αριστερό καρπό. Η Δανή πρωταθλήτρια πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στη διάρκεια του αγώνα της απέναντι στην Ανιέσκα Ραντβάνσκα και, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να τελειώσει το ματς, ο πόνος στο χέρι της ήταν εμφανής.
Η Βοζνιάκι ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-2 και αποχαιρέτησε το τουρνουά, με το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης να παραμένει «ανοιχτό» για την Πέτρα Κβίτοβα, εφόσον καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο. Βασική ανησυχία, ωστόσο, για τη Δανή είναι η κατάσταση του τραυματισμού της, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Open.