Στην Κβίτοβα ο τίτλος
Η Τσέχα έφτασε αήττητη στην κατάκτηση του WTA Championships στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας στον τελικό την Αζαρένκα.
Η Πέτρα Κβίτοβα ήταν η θριαμβεύτρια του τουρνουά WTA Championships, που ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, νίκη που της χάρισε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ!
Η Τσέχα διατήρησε το αήττητο στις έξι ημέρες των αγώνων στην Τουρκία, επικρατώντας στον τελικό της Βικτόρια Αζαρένκα με 7-5, 4-6, 6-3.
Αυτή ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της Κβίτοβα, μετά την κατάκτηση του Wimbledon, αποδεικνύοντας ότι η φετινή χρονιά της ανήκει. Η σεζόν ξεκίνησε με την Τσέχα στο Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης, στις νέες λίστες όμως αναμένεται να έχει αναρριχηθεί στο Νο 2.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.