«Να επικυρωθεί η βαθμολογία»

«Να επικυρωθεί η βαθμολογία»

Υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας τάχθηκε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NOVAΣΠΟΡ FM 94,6» αναφερόμενος στη Σούπερ Λιγκ, στο σκάνδαλο με τα στημένα αλλά και στις επαφές με τους Κυπρίους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

-το αν είναι σύμφωνος με την επικύρωση ή μη της βαθμολογίας από την Σούπερ Λίγκα:

«Σίγουρα είναι κρίσιμο το ΔΣ στην Σούπερ Λίγκα και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών το κάνουν ακόμη πιο κρίσιμο. Θέλω να ακούσω τις διάφορες απόψεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε επικυρωθεί είτε όχι, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, να μην επικυρωθεί η βαθμολογία; Θεωρώ ότι θα έπρεπε να επικυρωθεί η βαθμολογία, για να μην αιωρείται μία κατάσταση. Οι φόβοι μου είναι γενικότεροι. Ήδη το όλο σκηνικό ήταν θολό από τις προσφυγές του Ηρακλή και του ΟΦΗ. Έχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου και αν προσθέσετε σε αυτό τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ακούω ότι η Πολιτεία αφήνει ανοικτό το αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και να θέλουν να το ξεκινήσουν, πώς θα το ξεκινήσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες; Δεν είμαι σίγουρος ότι αν η βαθμολογία επικυρωθεί ή όχι θα έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα. Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα και για να επικυρωθεί και για να μην επικυρωθεί».

-τους λόγους για τους οποίους γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας:

«Έχει γίνει ένα λάθος επικοινωνιακό. Έχει περάσει προς τα έξω ότι η διοίκηση της Σούπερ Λίγκας προσπαθεί να επικυρώσει ξαφνικά τη βαθμολογία. Η ΕΠΟ είναι αυτή που έχει σκαλίσει το θέμα της επικύρωσης και το ζήτησε από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν το επιβάλλει, αλλά έχει στείλει επιστολή από την περασμένη εβδομάδα και ζητά να γίνει συνεδρίαση για να επικυρωθεί η βαθμολογία. Δεν ξέρω αν αυτή εστάλη πριν ή μετά τις αποκαλύψεις».

-το αν θεωρεί αναγκαία την αλλαγή προέδρου στη Σούπερ Λίγκα:

«Η διαμάχη δεν είναι θεσμική για το ποδόσφαιρο. Είναι διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και η ΑΕΚ κολλάει από πίσω. Την παράγκα, οι μεγάλοι σύλλογοι δεν θέλουν να τη διαλύσουν, αλλά να την ελέγχουν. Λένε να φύγει ο ένας για να ελέγχει ο άλλος την παράγκα. Αν πίστευα ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονταν με προτάσεις και αγνότητα ψυχής θα τους άκουγα, αλλά ο μόνος λόγος που θέλουν να φύγει ο Βαγγέλη Μαρινάκης είναι για να ελέγχουν αυτοί την κατάσταση. Αν αυτή η ιστορία με τις παρακολουθήσεις είχε γίνει δώδεκα μήνες νωρίτερα, άλλα πρόσωπα και άλλες ομάδες θα ήταν στην ίδια θέση που προσπαθούν να βάλουν τώρα τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αν είναι ο κύριος Μαρινάκης ή άλλος το πρόβλημα, δεν είναι εκεί το θέμα. Δώδεκα μήνες νωρίτερα άλλη ομάδα έλεγαν όλοι ότι κυριαρχούσε στο πρωτάθλημα και ο κύριος Μπέος σε άλλα σαλόνια κυκλοφορούσε. Ας τα ψάξουν οι αρμόδιοι και να βγάλουν την άκρη». 

-την προτίμησή του για πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας:

«Μία από τις πρώτες αψιμαχίες που είχα με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ήταν όταν είπε ότι δεν ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία γιατί υπήρχε συμφωνία μεταξύ των μεγάλων ομάδων να εναλλάσσονται στην προεδρία. Για μένα ήταν τραγικό λάθος και το είχα πει. Την προεδρία πρέπει να έχει μία ομάδα που δεν θα είναι σε μεγάλη ομάδα. Το είχα εφαρμόσει όταν ήμουν στον ΕΣΑΚΕ και ήθελα πρόεδρο από τον Παπάγου».

-το αν έχει εκπλαγεί από τις αποκαλύψεις:

«Περίμενα ότι υπήρχε δυσωδία, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εδώ προκύπτει ότι σχεδόν όλοι οι πρόεδροι μιλούσαν μεταξύ τους και έλεγαν τι έπρεπε να γίνει. Είναι συγκλονιστικά αυτά που ακούς από τον καθένα. Οι Αγγελόπουλοι, που είναι άνθρωποι που ήρθαν με ήθος και χρήματα, φεύγουν ουσιαστικά κυνηγημένοι και η ουσία είναι ότι οι φίλαθλοι τούς καταλογίζουν ότι δεν έστηναν τα παιχνίδια για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να δούμε από εδώ και πέρα τι γίνεται και για να μη συνεχίσουμε με τις ίδιες συνθήκες».

-τους διαλόγους που ακούγεται το όνομά του:

«Δεν έχω διαβάσει όλους τους διαλόγους. Είδα έναν διάλογο του Ζαγοράκη με τον Ψωμιάδη, ότι με προωθούν για πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Το σλόγκαν του ΟΠΑΠ είναι ‘το βλεπες, το’ παιξες;’. Δεν ξέρανε καθόλου ποια είναι τα οικονομικά του Πανιωνίου, αλλά παίξανε πάνω σε αυτά τα οικονομικά».

-τις αδειοδοτήσεις στην Σούπερ Λίγκα:

«Τραγελαφικό είναι το θέμα των αδειοδοτήσεων και πρέπει να συζητηθεί. Όπως είναι το καθεστώς, με την άκρα μυστικότητα, μπορώ να πάω στον υπάλληλο της ΕΠΟ με 15 λευκά χαρτιά και να πάρω άδεια. Ποιος θα ελέγξει αυτόν που ελέγχει; Ο Πανιώνιος είχε πεντακάθαρο φάκελο και σήμερα θα στείλουμε γράμμα στην ΕΠΟ να ανοίξει το φάκελο για να δουν αν είναι καθαρός ο φάκελός μας».

-τις εξελίξεις στο θέμα της πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Σήμερα θα έχουμε συνάντηση με την επιτροπή. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει. Η συνέλευση ήθελε να διευκρινιστούν κάποια πράγματα. Η δική μου θέση είναι δεδομένη και είναι πολύ δύσκολο στη σημερινή συγκυρία να βρεις κάποιον να βάλει λεφτά. Από τις συζητήσεις που έχω κάνει μαζί τους, πιστεύω πως έχουν καλές προθέσεις. Η όλη πρόταση περιέχει κάποιες ιδιαιτερότητες, καθώς είναι μία πολυμετοχική εταιρεία. Θεωρώ σωστή την πρόταση, αλλά δεν μπορώ να προδικάσω την απόφαση των μελών της συνέλευσης».Νάπολι: Ζητά μυθικό ποσό για Οσίμεν
Νάπολι: Ζητά μυθικό ποσό για Οσίμεν
Παρί Σεν Ζερμέν: Προτεραιότητα ο Μπερνάντο Σίλβα
Παρί Σεν Ζερμέν: Προτεραιότητα ο Μπερνάντο Σίλβα
Πινγκ Πονγκ: Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Αμύνταιο
Πινγκ Πονγκ: Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Αμύνταιο
ΔΟΑ: Πρόγραμμα εκμάθησης Ολυμπιακών Αξιών και αθλημάτων στην Αρχαία Ολυμπία
ΔΟΑ: Πρόγραμμα εκμάθησης Ολυμπιακών Αξιών και αθλημάτων στην Αρχαία Ολυμπία
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved