Μεταγραφές, Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κάρλες Πέρεθ
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (10/07) ο Κάρλες Πέρεθ προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Άρη.
Στην τελική… ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Έπειτα από συνεχείς επαφές με τη Θέλτα, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο 27χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στους Μακεδόνες με τη μορφή του… δανείου για έναν χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να τον αποκτήσει έναντι 4.000.000 ευρώ.
Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (10/07) ο Κάρλες Πέρεθ έφτασε στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.