ΑΕΚ: Φιλική νίκη με Απόλλωνα στη Λεμεσό - Δοκιμές από Αλμέιδα (videos)

ΑΕΚ: Φιλική νίκη με Απόλλωνα στη Λεμεσό - Δοκιμές από Αλμέιδα (videos)

ΑΕΚ: Με τη νίκη 1-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Ένωσης στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Κύπριοι θέλησαν να γιορτάσουν τα 70 έτη από την ίδρυση του συλλόγου, αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση τους Νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Ματίας Αλμέιδα άδραξε την ευκαιρία και δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη 1-0.

«Χρυσός» σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Φαν Βέερτ, ο οποίος σκόραρε στο 9ο λεπτό, με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Λιούμπισιτς από τα αριστερά. Η ελληνική ομάδα απείλησε και πάλι στο 12’ με τον Αραούχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 23’ οι Κύπριοι σκόραραν με τον Μπακένγκα, αλλά ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του σκόρερ στην μπαλιά του Αρτεάν.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η Ένωση έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Αραούχο, αλλά ο Λέουβενμπεργκ ενήργησε σωστά και στις δύο προσπάθειες του «Τσίνο», με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο δεύτερο μέρος, ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε αλλαγές, με το ρυθμό του ματς να πέφτει αισθητά. Πάντως, ο «Δικέφαλος» απείλησε και πάλι στο 76’ με τον Πόνσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο και το ματς ολοκληρώθηκε με τη φιλική νίκη της Ένωσης.

Απόλλων Λεμεσού: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σιέλβικ (74' λ.τρ. Πέρετζ), Εκπολό, Σάντος (72' Κοστάκε), Κολ, Γιούρτσεβιτς, Αρτεάν, Κρμέντσικ, Βαλμπουενά (72' Πέιμπερς), Μπακενγκά (72 Άδωνης).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (65' Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88' Ραντόνια), Γιόνσον, Φερνάντες (57' Ελίασον), Λιούμπισιτς (46' Ζίνι), Πισάρο (65' Άμραμπατ), Αραούχο (65' Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (65' Πόνσε).

TA HIGHLIGHTS

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΪΔΑ



Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)